Įkraunama...
Įkraunama...

Nutraukus KT vartojimą

QUOTE(slyva @ 2005 04 27, 12:56)
Rytoj mano paskutine tablete, o mylejomes vakar. Tai jei po 7 dienu nebegersiu naujos pakuotes, tai tas vakarykstis "reikalas" nesugadins man gyvenimo? Kaip isivaizduoju, tai tas 7 dienas lygiai taip pat tureciau buti nevaisinga kaip ir geriant, o spermatozoidai "ten" islieka gyvybingi 3-4 dienas. Ka manot?

ne, tikrai neturėtum pastot.
Atsakyti
As irgi bandysiu detoksikuoti organizma, kazkaip paskaitinejau, paskaitinejau, ir nus0prendziau i metusiuju gretas prisijungti. Beje, ar galimas dalykas, kad tabletes be visa kito mane dar ir celiulitu pavaisino?
Atsakyti
labai gali but. as per 5 metus gal 20kg priaugau. o gyvenimo ritmas pagreitejo ir tikrai daugiau judu, maziau valgau.
Atsakyti
Aš jau metus laiko nenaudoju KT,bet netyciuko nebuvo,aišku specialiai nedarom,bet ar nekeista.Gal pakenkė man jos,naudojau Cilest.
Atsakyti
ash jau natras menuo be KT, laukiu antruju menesiniu ax.gif kazkas man irgi su ishskyrom, ju daugiau, be to ish po nakties sudreke "ten" buna, nu kartais susapnuoju kad myliuosi, bet negi net nuo sapno man drexta 4u.gif
Atsakyti
Jei sapne myliesi, visada sudrėksta mirksiukas.gif O jei vyrai sapne mylisi, tai visadsa nuleidžia biggrin.gif Man patiktų dažniau tokius sapnus sapnuoti - malonumas yr, ale nuo nėštumo orgi šimtu procentų apsaugo laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 05 05, 19:23)
Jei sapne myliesi, visada sudrėksta mirksiukas.gif O jei vyrai sapne mylisi, tai visadsa nuleidžia biggrin.gif Man patiktų dažniau tokius sapnus sapnuoti - malonumas yr, ale nuo nėštumo orgi šimtu procentų apsaugo laugh.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Na, as jau antras menuo kaip meciau KT ax.gif Jauciuosi gerai, nuotaikos lygtai nebesvyruoja taip kaip pradzioje g.gif Menesines tai idomiai, prasidejo taip pat kaip geriant tabletes smile.gif Tik dabar idomu, o kiap su sekanciom bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(turtle @ 2005 05 06, 12:57)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Na, as jau antras menuo kaip meciau KT  ax.gif Jauciuosi gerai, nuotaikos lygtai nebesvyruoja taip kaip pradzioje  g.gif Menesines tai idomiai, prasidejo taip pat kaip geriant tabletes  smile.gif Tik dabar idomu, o kiap su sekanciom bus  unsure.gif

Tai gal viskas ir toliau gerai bus mirksiukas.gif
Kokias KT gėrei ir kiek laiko?
Atsakyti
Na, kiek isvis laiko geriau, tai jau net tiksliai nepamenu blush2.gif Bus gal sumoj kokie...5 metai ar net daugiau doh.gif Is pradziu geriau Cilest, tai viskas buvo normaliai, paskui geriau paskutiniu metu, gal metus Mercilon, na, tai prie jo tai kol pripratau, tai toookie nuotaiku svyravimai buvo doh.gif Na, nesibaigiantis PMS blink.gif Paskui prisitaike organizmas, ale tik kazkaip supratau, kad potraukis labai jau sumazejo blush2.gif O ir svoris kazkaip nors ir stengiesi, nelabai krenta g.gif O ir vaiku jau norisi biggrin.gif Ne, paskutinis punktas dar truputi palaukti gaus blush2.gif
Atsakyti
viskas, nusprendžiau, pabaigiu likusias 3 tabletytes ir viskas, nes jau nusibodo po beveik 2 metų išlindę šalutiniai poveikiai - pienligė (kas 2 savaites stabiliai), nenoras mylėtis, pradėjęs augti svoris, amžinos gin. infekcijos, depresija ir t.t. cry.gif
Kažkas rašė, kad per 2 m po KT nutraukimo negali pastoti. Nežinau kiek čia teisybės, bet iš draugės girdėjau, kad jos kitai draugei KT "sudegino" kiaušides...
Žodžiu, laukia "guminukų" era ax.gif Tik nežinau, kaip ten bus, mano vyrelis antiguminukas.... ax.gif tongue.gif
Atsakyti
Na va as pirma menesi negeriu KT. Dabar naudojame prezervatyvus. Kol kas man nepatinka, tik du dalykai:
1. uzmovimas (jau isiaudrini ir reikia "aprengti" atitinkama kuno dali...) doh.gif
2. man labai malonu, kai vyras baigia manyje... wub.gif

Na, bet ka padrysi... kol leliaus dar neplanuojame, teks "draugauti" su gumytem.
Atsakyti
nesuprantu ash nieko, negeriu tableciu, daug needu-sumazejes apetitas, o blyn + 4 kg cry.gif cry.gif kas cia per monai blink.gif
Atsakyti