QUOTE(pradingau @ 2009 03 09, 10:25)
siaip viskas gerai su tom kt:)
visas tas spaudimas grynai vienos instancijos uzmojis.
as ir kazkada prisigalvojus oj koks cia blogis.meciau. ir iskart pastojau.:)nors neplanavau.
bet dabar vel pradejau vartot.kazkaip ta baime pastot dabar dar didesne. buvau net pamirsusi kas yra laukti menesiniu:)
ir galvot ar pastojai ar ne.
sekmes:)
visas tas spaudimas grynai vienos instancijos uzmojis.
as ir kazkada prisigalvojus oj koks cia blogis.meciau. ir iskart pastojau.:)nors neplanavau.
bet dabar vel pradejau vartot.kazkaip ta baime pastot dabar dar didesne. buvau net pamirsusi kas yra laukti menesiniu:)
ir galvot ar pastojai ar ne.
sekmes:)
O kaip saugojaisi metusi kt kad pastojai?
meciau KT nes tai chemija kuri kenkia organizmui ir busimiems vaikams bet vaiko dar neplanuoju paprasciausiai galvoju apie ateiti del to ir meciau ta chemija
As irgi meciau KT,uztenka tos chemijos,dar tik kelios dienos kaip negeriu,bet net nepasigendu
jokios priklausomybes,nors geriau apie 8metus. Saugojimuisi mokinuosi NSP,dabar pas mane 100% apsauga - susilaikymas,juk yra ir kitu budu pasitenkinti
QUOTE(mylimuke @ 2009 08 19, 22:04)
Negeriu KT jau antrą mėnesį, dingo krūtų skausmas, neatsinaujino pienligė, sugrįžo libido
, deja, kartu su spuogais 
Sveikos mielosios
perskaiciau visa tema, bet pasigedau atsiliepimu apie svorio pokycius po KT metimo
ar jum moterys ir merginos jis nepakito? manau teoriskai turetu gal truputi nukrist tas svoris,nes vistiek hormonai savo dare visa laika.Nors as tai nepriaugau per tuos metus ir problemu neturiu,bet vistiek kokie 2-3 nukrite kg tik nudziugintu
Sveikutes!
Geriau KT be pertraukos 2 metus (pries tai dar metus geriau, bet su vieno menesio pertraukom po 3-4 menesiu vartojimo), jau beveik 4 men kaip nustojau gert juos
Atsibodo vartot ta chemija (baby dar neplanuojame), kadangi vos ne kas diena uzeidavo galvos skausmai (kaip migrena), visiskai dingo noras
Dabar galvos skausmai pradingo (
), mm beje pasirode kaip ir turejo, be velavimu ir ypatingu niuansu, tik va tas noras dar nelabai atsiranda
Gal dar vertetu palaukt?
O del svorio tai nieko nepasikeite, kaip buvo taip ir liko
as jau gal 3savaites kaip negeriu...nu bet ir pokyciai
pirmas pasikeitimas buvo NOOORAS
jau buvau pamirsus ta jausma
toliau baltosios pradejo kankint...negrazu taip bet kartais kaip plusteli vos ne kaip per mm
toliau visai nesenai skaudejo spenelius labai,maudantis pastebejau,negalejau apsiprausti normaliai
kitas dalykas pilvas issipute! anksciau budavo pas mane tu lasinuka,bet itrauki ir kaulai islenda
o dabar jau nebe
ir paskutinis dabar nugara skauda,pacioj apacioj ties slanksteliais...tie paskutiniai trys mane neramina
nu atrodo normaliai dar nesimylejom po kt metimo, ir vartojant niekad nebaigdavo i vidu...bet ta baime
speju kitamet vel teks pradet gert
nes neissivaizduoju kaip dabar reiks saugotis,kad nesinervuociau
QUOTE(skarbonke @ 2009 11 07, 19:38)
as jau gal 3savaites kaip negeriu...nu bet ir pokyciai
pirmas pasikeitimas buvo NOOORAS
jau buvau pamirsus ta jausma
toliau baltosios pradejo kankint...negrazu taip bet kartais kaip plusteli vos ne kaip per mm
Vau, saunu, sveikinu, man tai noras kaip ir yra, bet kad sausoka ten
QUOTE(Piccola @ 2009 11 07, 22:47)
Vau, saunu, sveikinu, man tai noras kaip ir yra, bet kad sausoka ten
Ir jau beveik 4 menesius jokiu teigiamu pokyciu
O del baltuju tai ir man taip pat, net negalvojau kad to priezastim galetu buti KT metimas 
o man kaip tik vartojant buvo beprotiskai sausa
tai va tik bijau del tu triju paskutiniu dalykiu...atsisedu tai pilvas ant dirzo atsiseda
QUOTE(skarbonke @ 2009 11 07, 23:23)
o man kaip tik vartojant buvo beprotiskai sausa
ir kaip skaudedavo
kuo tolyn viskas eidavo blogyn,galiausiai mano ooo buvo pagalvej asaros
bet jau veliau ieskojom iseiciu,nes nebeimanoma buvo...aisku del to skausmo mano problemos buvo,kad nesakiau MB
tai va tik bijau del tu triju paskutiniu dalykiu...atsisedu tai pilvas ant dirzo atsiseda
Man irgi skaudedavo, siaip ir dabar skauda, nors ir sakyciau dabar su MB negyvenam pilnaverti lytini gyvenima