Įkraunama...
Įkraunama...

Nutraukus KT vartojimą

sveikos mergaites, ar priimsit padiskutuoti sia tema smile.gif na as sutinku kad geriau jau rinktis viena blogybe nei darytis aborta, nes pati esu tai patyrusi ir zinau kokios buna pasekmes, tad geriau jaua vartokit KT o kai nuspresit tureti vaikuti tuomet ir meskit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pradingau @ 2009 03 09, 10:25)
siaip viskas gerai su tom kt:)
visas tas spaudimas grynai vienos instancijos uzmojis.
as ir kazkada prisigalvojus oj koks cia blogis.meciau. ir iskart pastojau.:)nors neplanavau.

bet dabar vel pradejau vartot.kazkaip ta baime pastot dabar dar didesne. buvau net pamirsusi kas yra laukti menesiniu:)
ir galvot ar pastojai ar ne.smile.gif

sekmes:)

O kaip saugojaisi metusi kt kad pastojai? ax.gif
Atsakyti
meciau KT nes tai chemija kuri kenkia organizmui ir busimiems vaikams bet vaiko dar neplanuoju paprasciausiai galvoju apie ateiti del to ir meciau ta chemija mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi meciau KT,uztenka tos chemijos,dar tik kelios dienos kaip negeriu,bet net nepasigendu ax.gif jokios priklausomybes,nors geriau apie 8metus. Saugojimuisi mokinuosi NSP,dabar pas mane 100% apsauga - susilaikymas,juk yra ir kitu budu pasitenkinti lotuliukas.gif
Atsakyti
Negeriu KT jau antrą mėnesį, dingo krūtų skausmas, neatsinaujino pienligė, sugrįžo libido thumbup.gif , deja, kartu su spuogais g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 08 19, 22:04)
Negeriu KT jau antrą mėnesį, dingo krūtų skausmas, neatsinaujino pienligė, sugrįžo libido thumbup.gif , deja, kartu su spuogais  g.gif

Sveikos mielosios smile.gif atgaivinsiu temele 4u.gif jungiuosi ir as i metanciuju bureli tongue.gif laukiu nesulaukiu, kol paskutines į tabletytes dings is pakuotes biggrin.gif jau rimtai apsisprendem, kad daugiau negersiu sito brudo. Geriu jau apie 4 metus be jokiu pertrauku, noras jau beveik visiskai dingo, siaip dideliu salutiniu poveikiu kaip ir nera, bet tas nenoras jau i nevilti varo doh.gif ir siaip kazkaip gaila jau organizmo,manau nuodu ir taip aplink pakanka. Geriau, nes tikrai buvau jauna ir netyciukas butu katastrofa, dbr jau situacija kiek kitokia smile.gif kartu gyvenam, kartu esam 5 metus ir vaikiukas nebutu tokia tragedija, nors didelio moro dar neturim 4u.gif na isgersiu savo 5 paskutines ir ziuresim kas bus. Truputi neramu kazkaip, baisu, kad organizmas pokstu kokiu nepradetu krest, bet tikiuosi viskas bus ok thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaprizingoji: 06 lapkričio 2009 - 09:38
perskaiciau visa tema, bet pasigedau atsiliepimu apie svorio pokycius po KT metimo g.gif ar jum moterys ir merginos jis nepakito? manau teoriskai turetu gal truputi nukrist tas svoris,nes vistiek hormonai savo dare visa laika.Nors as tai nepriaugau per tuos metus ir problemu neturiu,bet vistiek kokie 2-3 nukrite kg tik nudziugintu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes! 4u.gif Geriau KT be pertraukos 2 metus (pries tai dar metus geriau, bet su vieno menesio pertraukom po 3-4 menesiu vartojimo), jau beveik 4 men kaip nustojau gert juos ax.gif Atsibodo vartot ta chemija (baby dar neplanuojame), kadangi vos ne kas diena uzeidavo galvos skausmai (kaip migrena), visiskai dingo noras smileysex.gif verysad.gif Dabar galvos skausmai pradingo ( thumbup.gif ), mm beje pasirode kaip ir turejo, be velavimu ir ypatingu niuansu, tik va tas noras dar nelabai atsiranda g.gif Gal dar vertetu palaukt? doh.gif O del svorio tai nieko nepasikeite, kaip buvo taip ir liko smile.gif
Atsakyti
as jau gal 3savaites kaip negeriu...nu bet ir pokyciai doh.gif pirmas pasikeitimas buvo NOOORAS clap.gif jau buvau pamirsus ta jausma biggrin.gif toliau baltosios pradejo kankint...negrazu taip bet kartais kaip plusteli vos ne kaip per mm g.gif toliau visai nesenai skaudejo spenelius labai,maudantis pastebejau,negalejau apsiprausti normaliai unsure.gif kitas dalykas pilvas issipute! anksciau budavo pas mane tu lasinuka,bet itrauki ir kaulai islenda bigsmile.gif o dabar jau nebe schmoll.gif ir paskutinis dabar nugara skauda,pacioj apacioj ties slanksteliais...tie paskutiniai trys mane neramina scare.gif nu atrodo normaliai dar nesimylejom po kt metimo, ir vartojant niekad nebaigdavo i vidu...bet ta baime doh.gif speju kitamet vel teks pradet gert verysad.gif nes neissivaizduoju kaip dabar reiks saugotis,kad nesinervuociau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(skarbonke @ 2009 11 07, 19:38)
as jau gal 3savaites kaip negeriu...nu bet ir pokyciai doh.gif  pirmas pasikeitimas buvo NOOORAS clap.gif jau buvau pamirsus ta jausma biggrin.gif  toliau baltosios pradejo kankint...negrazu taip bet kartais kaip plusteli vos ne kaip per mm g.gif

Vau, saunu, sveikinu, man tai noras kaip ir yra, bet kad sausoka ten blush2.gif verysad.gif Ir jau beveik 4 menesius jokiu teigiamu pokyciu doh.gif O del baltuju tai ir man taip pat, net negalvojau kad to priezastim galetu buti KT metimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Piccola @ 2009 11 07, 22:47)
Vau, saunu, sveikinu, man tai noras kaip ir yra, bet kad sausoka ten   blush2.gif  verysad.gif Ir jau beveik 4 menesius jokiu teigiamu pokyciu  doh.gif O del baltuju tai ir man taip pat, net negalvojau kad to priezastim galetu buti KT metimas  g.gif

o man kaip tik vartojant buvo beprotiskai sausa unsure.gif ir kaip skaudedavo cray.gif kuo tolyn viskas eidavo blogyn,galiausiai mano ooo buvo pagalvej asaros fool.gif bet jau veliau ieskojom iseiciu,nes nebeimanoma buvo...aisku del to skausmo mano problemos buvo,kad nesakiau MB blush2.gif
tai va tik bijau del tu triju paskutiniu dalykiu...atsisedu tai pilvas ant dirzo atsiseda mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(skarbonke @ 2009 11 07, 23:23)
o man kaip tik vartojant buvo beprotiskai sausa unsure.gif ir kaip skaudedavo cray.gif kuo tolyn viskas eidavo blogyn,galiausiai mano ooo buvo pagalvej asaros  fool.gif  bet jau veliau ieskojom iseiciu,nes nebeimanoma buvo...aisku del to skausmo mano problemos buvo,kad nesakiau MB blush2.gif 
tai va tik bijau del tu triju paskutiniu dalykiu...atsisedu tai pilvas ant dirzo atsiseda mega_shok.gif

Man irgi skaudedavo, siaip ir dabar skauda, nors ir sakyciau dabar su MB negyvenam pilnaverti lytini gyvenima verysad.gif butent del tos problemos, siaip jis zino kad man taip yra, todel darom tai labai retai, vos ne karta i menesi-du verysad.gif tragedija sakyciau unsure.gif O del tavo problemos manyciau kad reiketu nueiti pas ginekologa ir issklaidyti visas abejones, tada bus ramiau! 4u.gif Bet tikekimes geriausio! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti