Įkraunama...
Įkraunama...

Nutraukus KT vartojimą

QUOTE(Piccola @ 2009 11 08, 00:13)
Man irgi skaudedavo, siaip ir dabar skauda, nors ir sakyciau dabar su MB negyvenam pilnaverti lytini gyvenima  verysad.gif butent del tos problemos, siaip jis zino kad man taip yra, todel darom tai labai retai, vos ne karta i menesi-du  verysad.gif tragedija sakyciau  unsure.gif O del tavo problemos manyciau kad reiketu nueiti pas ginekologa ir issklaidyti visas abejones, tada bus ramiau!  4u.gif Bet tikekimes geriausio! 4u.gif  4u.gif  4u.gif

taip taip,toks pat ir musu atvejis buvo...dabar jis tesiasi tuo kad nepasitikiu visom kitom apsaugom doh.gif pasaka be galo doh.gif nu kaip nors,ziuresim,jei nesulauksiu mm tai reiks testuka nusipirkt,kitip nebus g.gif o gal skysciai pas mane kaupias dabar tik g.gif
Atsakyti
Niu jo nelinksma jum cia paneles schmoll.gif as vakar jau paskutine tablete isgeriau,ziuresim kas bus kai nepradesiu naujos pakuotes,kazkaip neramu truputi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaprizingoji @ 2009 11 11, 13:24)
Niu jo nelinksma jum cia paneles schmoll.gif as vakar jau paskutine tablete isgeriau,ziuresim kas bus kai nepradesiu naujos pakuotes,kazkaip neramu truputi blink.gif

O kokia priezastis kad metei kt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Piccola @ 2009 11 11, 15:44)
O kokia priezastis kad metei kt?  ax.gif

Tai jau kaip ir organizmo gaila,4 metus be jokiu pertrauku geriu. Be to noro mazai liko, kaip dazniausiai ir buna po ilgo vartojimo.
Atsakyti
QUOTE(Kaprizingoji @ 2009 11 07, 09:55)
perskaiciau visa tema, bet pasigedau atsiliepimu apie svorio pokycius po KT metimo g.gif ar jum moterys ir merginos jis nepakito? manau teoriskai turetu gal truputi nukrist tas svoris,nes vistiek hormonai savo dare visa laika.Nors as tai nepriaugau per tuos metus ir problemu neturiu,bet vistiek kokie 2-3 nukrite kg tik nudziugintu 4u.gif

Sveika, as taip pat meciau KT kazkur vasaros pradzioje, del libido galiu pasakyti, kad tik dabar pradeda atsistatineti, taciau toks geris, jau buvau pamirsusi ka reiskia prabusti vidury nakties ir savo MB zadinti is noro biggrin.gif
Na, o del svorio man naturaliai nesilaikant jokiu dietu 4 kg nukrito, jauciu kad apetitas sumazejo. Tiesa sakant, pirma menesi metus jauciau negeruma, lyg pykino. Dabar viskas susinormalizavo smile.gif
Dziaugiuosi, kad meciau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(* Stela * @ 2009 11 11, 16:32)
Sveika, as taip pat meciau KT kazkur vasaros pradzioje, del libido galiu pasakyti, kad tik dabar pradeda atsistatineti, taciau toks geris, jau buvau pamirsusi ka reiskia prabusti vidury nakties ir savo MB zadinti is noro biggrin.gif
Na, o del svorio man naturaliai nesilaikant jokiu dietu 4 kg nukrito, jauciu kad apetitas sumazejo. Tiesa sakant, pirma menesi metus jauciau negeruma, lyg pykino. Dabar viskas susinormalizavo smile.gif
Dziaugiuosi, kad meciau  thumbup.gif

na paziuresim gal ir man apetitas sumazes, nes kai tik pradejau gerti KT apetitas buvo zveriskas( bet laikiausi, nnevalgau kiek norejau) paskui nurimo siek tiek. Paziuresiu kai cia bus, kol nmeismeginsiu savo kailiu, nesuzinosiu smile.gif
o kaip dabar saugotes jei ne paslaptis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaprizingoji: 11 lapkričio 2009 - 15:50
QUOTE(Kaprizingoji @ 2009 11 11, 16:10)
Tai jau kaip ir organizmo gaila,4 metus be jokiu pertrauku geriu. Be to noro mazai liko, kaip dazniausiai ir buna po ilgo vartojimo.

Pilnai tave suprantu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(* Stela * @ 2009 11 11, 16:32)
Dziaugiuosi, kad meciau  thumbup.gif

Saunu, sveikinu ir nuosirdziai dziaugiusi kad grizai i normalu i gyvenima! thumbup.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kaprizingoji @ 2009 11 11, 16:49)

po kurio laiko smileysex.gif - gumytes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaprizingoji @ 2009 11 11, 14:49)

Prezervatyvais, bet ka padarysi, jau nebenorejau sves nuodyti, 7 metus KT geriau. O ir MB vis sakydavo, kad jau gal laikas atsisakyti. Dabar taip pastojimo nebebijau kaip anksciau, nors dar ir neplanuoju kolkas smile.gif

QUOTE(Piccola @ 2009 11 11, 15:25)
Saunu, sveikinu ir nuosirdziai dziaugiusi kad grizai i normalu i gyvenima!  thumbup.gif  mirksiukas.gif

Dekui, galejau ir daug anksciau tai padaryti, nes jauciuosi daug geriau. Beje pirmi 2-3 men po nutraukimo buvo labai depresantiski, o ypac per pms'a buvau kaip ragana, sakiau savo MB galva nukasiu biggrin.gif bet dabar griztu i normalias vezias rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=* Stela *,2009 11 11, 19:10]
Prezervatyvais, bet ka padarysi, jau nebenorejau sves nuodyti, 7 metus KT geriau. O ir MB vis sakydavo, kad jau gal laikas atsisakyti. Dabar taip pastojimo nebebijau kaip anksciau, nors dar ir neplanuoju kolkas smile.gif
mes irgi planuojam guminukus naudoti, nors ir labai jie mum nepatinka doh.gif del vaiku tai tokia pati situacija smile.gif

kazkap cia blogai pacitavau, bet tikiuosi supratot 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Piccola @ 2009 11 11, 17:25)

po kurio laiko  smileysex.gif - gumytes  blush2.gif

o kodel tik po kurio laiko? kaip iskart tai daret?nesisaugoojot ar kazka kita naudojot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaprizingoji: 11 lapkričio 2009 - 19:20
QUOTE(Kaprizingoji @ 2009 11 11, 20:21)
o kodel tik po kurio laiko? kaip iskart tai daret?nesisaugoojot ar kazka kita naudojot?

ta prasme ne iskarto uzsimauna prezervatyva, o po keliu minuciu blush2.gif Vis tiek juk nera tokio malonumo kai vien suprezervatyvu ax.gif O siaip kazkada rimtai galvojau apie pleistra, bet dabar jau ne, teko daug pasiskaityti, tai irgi neapsaugo 100 % doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Piccola @ 2009 11 11, 20:29)
ta prasme ne iskarto uzsimauna prezervatyva, o po keliu minuciu  blush2.gif Vis tiek juk nera tokio malonumo kai vien suprezervatyvu  ax.gif O siaip kazkada rimtai galvojau apie pleistra, bet dabar jau ne, teko daug pasiskaityti, tai irgi neapsaugo 100 %  doh.gif

ai,dbr supratau smile.gif bet pleistras tai irgi harmonine kontracepcija,mazai man rodos skiriasi nuo KT,tad ir gerio nedaug turi g.gif
Atsakyti
QUOTE(* Stela * @ 2009 11 11, 20:10)
Dekui, galejau ir daug anksciau tai padaryti, nes jauciuosi daug geriau. Beje pirmi 2-3 men po nutraukimo buvo labai depresantiski, o ypac per pms'a buvau kaip ragana, sakiau savo MB galva nukasiu  biggrin.gif bet dabar griztu i normalias vezias  rolleyes.gif

Stela, o kaip buvo/yra su spuogais, po KT metimo?
Atsakyti