QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 12, 16:12)
Na as irgi prie jusu tinku
negeriu kt jau apie 4 menesius, taciau vaiko irgi neplanuoju artimiausius nezinau kiek metu

Na ir kokie pokyciai po metimo? kaip savijauta,
QUOTE(Kaprizingoji @ 2009 11 12, 18:08)
Na ir kokie pokyciai po metimo? kaip savijauta,
, spuogai, menesines, svoris ir visa kita?
beje, kaip dbr saugotes?
Ai man is esmes jokiu pokyciu ypatingu
O saugomes dabar prezervatyvais
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 13, 08:21)
mes irgi planuojam guminukus naudot,nors labai jie mum nepatinka ir nzn kaip seksis su jais
QUOTE(Kaprizingoji @ 2009 11 12, 15:08)
Na ir kokie pokyciai po metimo? kaip savijauta, spuogai, menesines, svoris ir visa kita?
NU VA....matos, kad nustojus vartot nuodus, užduodami protingesni klausimai.
Aš apie 5 metus gėriau be pertraukų, nu ir nieko gyva, sveika, dabar jau apie 1,5 metų negeriu aš jų, po metimo iš karto grįžo tikrosios ir reguliarios mmm, vienu žodžiu grįžau į vėžes be jokių šalutinių poveikių neigiamų. Saugomės gumytėm, bet mastau, kad vėl pradėsiu gert, planuojam kartu gyvent pradėt, tai dažnesni kartai bus, tai manau KT būtų geriau nei gumytės
QUOTE(Cashmere @ 2009 11 13, 15:48)
Aš apie 5 metus gėriau be pertraukų, nu ir nieko gyva, sveika, dabar jau apie 1,5 metų negeriu aš jų, po metimo iš karto grįžo tikrosios ir reguliarios mmm, vienu žodžiu grįžau į vėžes be jokių šalutinių poveikių neigiamų. Saugomės gumytėm, bet mastau, kad vėl pradėsiu gert, planuojam kartu gyvent pradėt, tai dažnesni kartai bus, tai manau KT būtų geriau nei gumytės 
na jei noras nedigs nuo KT vartojimo tai gal ir privalumas, nors as nepradeciau. Su KT vartojimu ir gyvenant kartu pas mus
o dar ivertinus KT zala organizmui tikrai pasvarstyciau ar verta pradet. Man kaip ir iseities nebuvo, pastoti tikrai negalejau,nes pernelyg jauna buvau,tai ir reikejo geros apsaugos, gumytem pradejom nepasitiket po plysimo
Papildyta:
QUOTE(zuzu @ 2009 11 13, 15:25)
kai perkam KT, nenorim susimąstyt. sveikata. spuogai, svoris. paklausim, kai būsim pragėrę 5metus ar daugiau. 
na taip, teisa
QUOTE(zuzu @ 2009 11 13, 15:25)
kai perkam KT, nenorim susimąstyt. sveikata. spuogai, svoris. paklausim, kai būsim pragėrę 5metus ar daugiau. 
Gėriau 6 metus, dariau dvi pertraukas po puse metų. Dabar jau apie 6 mėnesiai kaip be jų ir neplanuojų daugiau gerti. Šalutinis poveikis - sustiprėjusi iki begalybės migrena (iki apsivėmimo), nuotaikų kaita ir pats baisiausias visiškas nenoras
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 11 13, 16:41)
Gėriau 6 metus, dariau dvi pertraukas po puse metų. Dabar jau apie 6 mėnesiai kaip be jų ir neplanuojų daugiau gerti. Šalutinis poveikis - sustiprėjusi iki begalybės migrena (iki apsivėmimo), nuotaikų kaita ir pats baisiausias visiškas nenoras
Dabar viskas kaip ir susitvarkė, o
nerealus. Saugomės nevaisingom dienom NLA, vaisingom prezervatyvus. Planuojam pradėt naudoti NŠP, renkuosi info 
Sveikintina, kad galvojat apie NSP,bet mes tai tikrai nedristume dar praktikuot tokio dalyko,gal per anksti dar mum
QUOTE(Kaprizingoji @ 2009 11 13, 15:12)
mes irgi planuojam guminukus naudot,nors labai jie mum nepatinka ir nzn kaip seksis su jais
,nes kazkada teko mum po ilgos pertraukos juos panaudot karta (geriau antibiotikus,bijojau,kad KT poveikio nesumazintu),tai juoko tik prisidarem,nieko nesigavo,nemalonu ir siaip kazkaip keista,tai metem lauk ir be nieko pasilinksminom (na Kt geriau aisku). Tai nzn dbr kaip bus, atpratom mes jau nuo ju
bet KT irgi gert daugiau nenoriu,tai kitos iseities kaip ir nera tik gumytes,nes zvakutes tos ir tepalai nepatraukliai atrodo man, be to ir apsauga menka 
Mano draugui jie irgi nepatinka, bet iskeltas ultimatumas is mano puses ir viskas
Papildyta:
QUOTE(Kaprizingoji @ 2009 11 13, 16:46)
Sveikintina, kad galvojat apie NSP,bet mes tai tikrai nedristume dar praktikuot tokio dalyko,gal per anksti dar mum 
O kas cia tokio?
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 11 13, 16:41)
Saugomės nevaisingom dienom NLA, vaisingom prezervatyvus. Planuojam pradėt naudoti NŠP, renkuosi info 
O kas yra NLA ir NŠP?
Ir as i jusu temuke lendu
KT nutraukiau tik si men,sulaukiau mm kaip visada,kai ir geriau,db reiks sekanciu laukti. geriau 1.5m po gimdymo,ale noras dingo kazkur anapus
tai nusprendem atisakyti to "gerio". Db jau 2 savaites kaip nebegeriu KT,tai nzn,keistai juociuosi,apetitas sumazejo,galva kartais pasvaigsta... o siaip bent noras gryzta!!!!
kol kas bandysim naudotis guminukem,bet siaip mums jos nelb... tai nzn kaip bus...