Įkraunama...
Įkraunama...

Nutraukus KT vartojimą

QUOTE(Marla @ 2010 02 19, 10:52)
Turėjau omeny, kad kai negėriau KT pirkdavau po kelis testus per mėn, tai finansiškai išeidavo tas pats ar gert KT ar išleist tuos pinigus testams biggrin.gif

aaa , matai kaip.. biggrin.gif O aš ir galvoju iš kur čia tokia fobija net KT vartojant.. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PaŠarka @ 2010 02 18, 12:26)
mamos bendradarbes dukrai irgi tokie migreniniai skausmai ilga laika buvo, kad teko grizti is uzsienio i Lietuva, ejo cia per daktarus, ir nustate, kad nuo kt g.gif mete gerti ir praejo g.gif as asmeniskai dziaugiausi kai meciau, tarsi as sugrizau ir pilvas kitoks, ir jokio svorio, tokio nepaaiskinimo putimosi, man geriant buvo l. bjauri savijauta, kazkaip visos funkcijos tarsi ne mano smile.gif aisku kiekvienai individualiai, be to ir onkologai patare man nevartoti 4u.gif

PaŠarka, tikiuosi ir man praeis, nes ojojoj, kaip nepatinka mna tie priepoliai, kuriu visikai negaliu valdyti..
hm.. o gal tu netinkancias tabletes gerei? vos pastebejus, kad kazkaip ne taip jautiesi, reikejo begti pas gydytoja. nes as nuo vienu tableciu pikta labai darydavausi doh.gif
israse kitas ir jokio poveikio nebuvo. tik vien teigiamas, apart migrena...
Atsakyti
Sveikos smile.gif aš turiu tokį klausimėli, gal kuriai nors taip pat tai buvo. Žodžiu, pardėjau vartoti kontraceptikus Marvelon, juos vartojau apie metus ir nutraukiau. Nutraukiau prieš pusę metų, tačiau susirgt, nesusirgau. Daktarė vis sako, kad tai natūrali organizmo reakcija ir kad greitu metu turėčiau susirgti. ( natūrali reakcija ne tik, kad baigiau vartot, bet ir dėl to, kad patiriu daug streso, sportuoju,šoku,mokaus) Tačiau jau nebetikiu ja, nes taip sakė kokiu 6kartus, testai neigiami, pro televizoriuką taipogi nieko įtartino nemato smile.gif gal galite patarti? ar laukti, ar keisti gydytoją, ar vėl pradėti kontraceptikus vartoti?ir beje, ar žinote, šiuo metu aš galiu lengviau pastoti ar atvirkšiai, sunkiau? labai lauksiu jūsų nuomonių. ačiū smile.gif
Atsakyti
sveika. mirksiukas.gif manau čia normalu.. kiekvienai moteriai būna vis skirtingai. man asmeniškai taip nebuvo, bet buvo mano draugei. smile.gif ji nesirgo 7 mėnesius, bet paskui viskas susitvarkė. gydytoja jai sakė tą patį ką ir tau, kad viskas susitvarkys, tai dėl streso, užimtumo ir panašiai..(ji turėjo rimtų problemų..) taip ir buvo, viskas savaime susitvarkė, organizmas atsistatė į savo vėžias. beje, dar viskas ir nuo metų priklauso, jaunoms merginoms dažnai būna taip, kad nutraukus kontraceptikų vartojimą kuriam laikui dingsta gerosios dienos.. smile.gif

Atsakyti
jeigu labai neramu, butinai nueiciau pas kita gydytoja pasitikrinti smile.gif
Atsakyti
dar palauksiu savaitėlę ir eisiu pas kitą daktarę :/ o gal žinote kaip dėl vaisingumo? ar šiuo metu didesnė galimybė pastoti ar atvirkščiai? smile.gif)
Atsakyti
Sveikos merginos,

Menesiui buvau nutraukus KT vartojima (del antibiotiku), su viltim, kad galbut pavyks istempti puses metu pertrauka be KT, paziureti, ar ciklas normalus, ar viskas gerai (geriu KT jau sesis metus be pertraukos). Praejo pirmas menuo ir as laukiu nesulaukiu mmm kada vel pradesiu gerti KT!
Libido nepagerejo (padetis nera tokia jau tragiska, bet visada norisi daugiau), odos bukle prasteja su kiekviena diena, prasciau uz seksa su gumytem yra tik visiskas sekso nebuvimas, krutine subliusko (iki B dydzio turbut, nors iki tol nesiojau C, kartais D), siuo metu PMS, ir esu tokia ziezula ragana kad net paciai baisu. Taigi atsiprasau KT ir tikrai daugiau jokiu pertrauku, duokdie iki gyvenimo pabaigos lotuliukas.gif
Atsakyti
Sandrad: Paskutinio tavo klausimo nesupratau smile.gif tu rupiniesi del ateities kad negalesi pastoti ar siuo metu nesisaugai ir bijai pastoti? Manau nueik pas kita daktare ir ten pasikonsultuok.

Gagarina: cia kaip kam pagal organizma smile.gif
Atsakyti
na man tiesiog idomu, ar moteris, kuri neserga jau daugiau nei puse metu apskritai turi galimybe pastoti. nelabai moku ishsireiksti siuo klausimu. ech:)) na viena supratau-kulniuoju pas kita daktare smile.gif
Atsakyti
Na yra ir specialus vaistai tam smile.gif
Mano viena drauge irgi turejo problemu. Nesusirgdavo ir labai prastai jautesi. Lyg butu pries sirgima. Nuolatine emociju ir jausmu kaita vare ja is proto...
hm.. Reiktu jos paklaust
Atsakyti
va va, lygiai tas pats. jau kokius pora menesiu spuogai pradejo dygti (ko apskritai nebudavo niekad), pilva pastoviai skauda, galva sukasi, viduriuoju, kas buna tik pries sirgima.. bet kaip neateina taip neateina, jau stogas vaziuoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanrad: 18 balandžio 2011 - 08:23
hmm... gal negrazus klausimas, bet tau noras myletis yra ar nera?
Nes tai irgi gali daug ka pasakyti.
Jei nori galiu pasiklaust drauges kaip kas ten. Tik blembacki nezinau kada susitiksiu smile.gif
Atsakyti