QUOTE(RRauDonAA @ 2010 02 18, 12:13)
as irgi prisijungiu prie jusu, merginos! jau menuo kaip negeriu tableciu. jauciuosi puokiai, palengvejusi ir atsikraciusi kazko, ka turedavau prisimiti kiekviena vakara.
tabletes geriau jau daugiau nei 5 metai. buvau karteli padarius pertrauka. bet mes su MB nelabai prate prie guminuku
todel vel perejome ant patogaus
ypac, kai man nebudavo jokiu salutiniu poveikiu, oda lygesne, krutine didesne. tik man migrenos priepuoliai uzeina, o kontraceptines juos paskatina.
todel nusprendziau, kad geriau retesnis skausmas + gumiukai:)
juolab, kad as ir MB nusprendem greitai susituokti, tai jei netycia atsiras leliukas, nieko blogo nebus
tabletes geriau jau daugiau nei 5 metai. buvau karteli padarius pertrauka. bet mes su MB nelabai prate prie guminuku
ypac, kai man nebudavo jokiu salutiniu poveikiu, oda lygesne, krutine didesne. tik man migrenos priepuoliai uzeina, o kontraceptines juos paskatina.
todel nusprendziau, kad geriau retesnis skausmas + gumiukai:)
juolab, kad as ir MB nusprendem greitai susituokti, tai jei netycia atsiras leliukas, nieko blogo nebus
mamos bendradarbes dukrai irgi tokie migreniniai skausmai ilga laika buvo, kad teko grizti is uzsienio i Lietuva, ejo cia per daktarus, ir nustate, kad nuo kt