Jau sulaukiau ir pirmųjų mėnesinių be KT
, labai laiku, diena dienon, truputėlį gausesnės ir skausmingesnės, bet visai nieko. Spuogai neužpuolė, jau džiaugiausi, bet turbūt dar per anksti, reikia dar palaukti mėnesiuką kitą
Ką gi, ir aš prisijungiu prie KT nebevartojančių būrelio. KT vartojau apie pusantrų metų, neturėjau jokių bėdų, tačiau kartu su draugu nusprendėme, jog laikas mano organizmui pailsėti
Dabar su nekantrumu laukiu pirmųjų mėnesinių be KT. Labai tikiuosi, kad jos nebus skausmingos, ir kad ciklas pernelyg neišsireguliuos.
QUOTE(angeliukė9 @ 2010 02 11, 08:18)
Jau sulaukiau ir pirmųjų mėnesinių be KT
, labai laiku, diena dienon, truputėlį gausesnės ir skausmingesnės, bet visai nieko. Spuogai neužpuolė, jau džiaugiausi, bet turbūt dar per anksti, reikia dar palaukti mėnesiuką kitą 
Saunu, kad viskas gerai, bet dziaugtis dar kiek ankstoka, nes buna taip, kad bedos pradeda lysti tik po poros menesiu ar net puses metu
Papildyta:
QUOTE(Bumbulytė @ 2010 02 11, 14:37)
Ką gi, ir aš prisijungiu prie KT nebevartojančių būrelio. KT vartojau apie pusantrų metų, neturėjau jokių bėdų, tačiau kartu su draugu nusprendėme, jog laikas mano organizmui pailsėti
Dabar su nekantrumu laukiu pirmųjų mėnesinių be KT. Labai tikiuosi, kad jos nebus skausmingos, ir kad ciklas pernelyg neišsireguliuos.
Sveika prisijungus
O as taip dziaugiausi, kad atsikraciau KT ir stai avarija atsitiko
teko siandien skubeti pas gydytoja, kad israsytu next morning pill, verkt norisi
QUOTE(* Stela * @ 2010 02 14, 17:24)
O as taip dziaugiausi, kad atsikraciau KT ir stai avarija atsitiko
teko siandien skubeti pas gydytoja, kad israsytu next morning pill, verkt norisi 
o kas nutiko?
Sapne mylejausi su MB, o istikruju viskas atsitiko realiai, be jokios apsaugos
QUOTE(* Stela * @ 2010 02 15, 16:19)
hmmm aisku
Ir aš prieš 1,5 mėnesiuko mečiau tabletytes.. Su skrandžiu problemos prasidėjo ir įtariu, kad būtent nuo jų... Gėriau jas 6 mėn tik, ir dabar jau porą savaičių vėluoja mm, kažkaip išgazdino, tai pasidariau testuką.. Buvo neigiamas.. šiandien nusipirkau dėl viso pikto dar antrą testuką, rytoj pasidarysiu..
kažkaip gazdina mane labai...
Pasiskaičiau, kad daugelis čia po metimo KT ilgokai nesulaukė mm? Tai gal ir man nuo to... Nors gėriau jas labai neilgai..
QUOTE(jegle @ 2010 02 17, 17:26)
Ir aš prieš 1,5 mėnesiuko mečiau tabletytes.. Su skrandžiu problemos prasidėjo ir įtariu, kad būtent nuo jų... Gėriau jas 6 mėn tik, ir dabar jau porą savaičių vėluoja mm, kažkaip išgazdino, tai pasidariau testuką.. Buvo neigiamas.. šiandien nusipirkau dėl viso pikto dar antrą testuką, rytoj pasidarysiu..
kažkaip gazdina mane labai...
Pasiskaičiau, kad daugelis čia po metimo KT ilgokai nesulaukė mm? Tai gal ir man nuo to... Nors gėriau jas labai neilgai.. 
zinoma gali buti nuo KT, nuo ju visko gali buti, siaubas baubas
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 02 17, 19:47)
Kai man po kokių 4 mėn vartojimo pradėjo ištisai diegti tiek vieną tiek kitą šoną, ir nuėjus pas gydytoją sužinojau, kad su skranduku negerai.. o vėliau pasikalbėsjusios su gydytoja priėjom bendros išvados, kad tai gali būti kokios nors žaizdelės būtemt nuo KT. ir aš kažkaip jų atsikračiau. Kolkas nežinau kas skrandukyje tiksliai, gydytoja prirašė vaistų, sako kolkas pagerk, gal tyrimo nereikės daryti ir praeis ( nes jis siaubingai nemalonus
O vat šiandien sulaukiau ir savo ilgai lauktųjų mm...
as irgi prisijungiu prie jusu, merginos! jau menuo kaip negeriu tableciu. jauciuosi puokiai, palengvejusi ir atsikraciusi kazko, ka turedavau prisimiti kiekviena vakara.
tabletes geriau jau daugiau nei 5 metai. buvau karteli padarius pertrauka. bet mes su MB nelabai prate prie guminuku
todel vel perejome ant patogaus
ypac, kai man nebudavo jokiu salutiniu poveikiu, oda lygesne, krutine didesne. tik man migrenos priepuoliai uzeina, o kontraceptines juos paskatina.
todel nusprendziau, kad geriau retesnis skausmas + gumiukai:)
juolab, kad as ir MB nusprendem greitai susituokti, tai jei netycia atsiras leliukas, nieko blogo nebus
tabletes geriau jau daugiau nei 5 metai. buvau karteli padarius pertrauka. bet mes su MB nelabai prate prie guminuku
ypac, kai man nebudavo jokiu salutiniu poveikiu, oda lygesne, krutine didesne. tik man migrenos priepuoliai uzeina, o kontraceptines juos paskatina.
todel nusprendziau, kad geriau retesnis skausmas + gumiukai:)
juolab, kad as ir MB nusprendem greitai susituokti, tai jei netycia atsiras leliukas, nieko blogo nebus
Nu jo, skylės skrandyje gali nuo bet ko atsirast: vaistų, neteisingos mitybos, nervų.
Kol KT nevartojau, nesakyčiau, kad jaučiausi žymiai geriau, tik tiek, kad dažniau noras užeidavo. Daugiau jokių pokyčių, tik kad pabėrė kaklą ir smakro gabalą.
Bet šiaip nervai man svarbiau už už mistinį KT siaubą-baubą. Nes kas parašyta, nebūtinai yra teisybė.
KT mesiu tik tuo atveju, jei išsiskirsiu su diedu, nu, prasmės tada nebus jas gert
Kol KT nevartojau, nesakyčiau, kad jaučiausi žymiai geriau, tik tiek, kad dažniau noras užeidavo. Daugiau jokių pokyčių, tik kad pabėrė kaklą ir smakro gabalą.
Bet šiaip nervai man svarbiau už už mistinį KT siaubą-baubą. Nes kas parašyta, nebūtinai yra teisybė.
KT mesiu tik tuo atveju, jei išsiskirsiu su diedu, nu, prasmės tada nebus jas gert