Įkraunama...
Įkraunama...

Nutraukus KT vartojimą

Jau sulaukiau ir pirmųjų mėnesinių be KT thumbup.gif , labai laiku, diena dienon, truputėlį gausesnės ir skausmingesnės, bet visai nieko. Spuogai neužpuolė, jau džiaugiausi, bet turbūt dar per anksti, reikia dar palaukti mėnesiuką kitą ax.gif
Atsakyti
Ką gi, ir aš prisijungiu prie KT nebevartojančių būrelio. KT vartojau apie pusantrų metų, neturėjau jokių bėdų, tačiau kartu su draugu nusprendėme, jog laikas mano organizmui pailsėti smile.gif Dabar su nekantrumu laukiu pirmųjų mėnesinių be KT. Labai tikiuosi, kad jos nebus skausmingos, ir kad ciklas pernelyg neišsireguliuos.
Atsakyti
QUOTE(angeliukė9 @ 2010 02 11, 08:18)
Jau sulaukiau ir pirmųjų mėnesinių be KT thumbup.gif  , labai laiku, diena  dienon, truputėlį gausesnės ir skausmingesnės, bet visai nieko. Spuogai neužpuolė, jau džiaugiausi, bet turbūt dar per anksti, reikia dar palaukti mėnesiuką kitą  ax.gif

Saunu, kad viskas gerai, bet dziaugtis dar kiek ankstoka, nes buna taip, kad bedos pradeda lysti tik po poros menesiu ar net puses metu blush2.gif bet vistiek dziugu, kad kol kas viskas klostosi jum gerai smile.gif as jau 3 menesiai negeriu, jauciuosi puikiai mirksiukas.gif du ciklai buvo irgi kaip laikrodukas, treciosios menesines pasirode gerokai per anksti (11d.), kaip su kitom bus dbr neaisku, belieka laukti g.gif o siaip viskas gerai, spuogai nekankina, menesines neskausmingos (kaip ir pries geriant KT), na, vienu zodziu, kol kas tik dziaugiuosi, kaip bus toliau parodys laikas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Bumbulytė @ 2010 02 11, 14:37)
Ką gi, ir aš prisijungiu prie KT nebevartojančių būrelio.  KT vartojau apie pusantrų metų, neturėjau jokių bėdų, tačiau kartu su draugu nusprendėme, jog laikas mano organizmui pailsėti smile.gif Dabar su nekantrumu laukiu pirmųjų mėnesinių be KT. Labai tikiuosi, kad jos nebus skausmingos, ir kad ciklas pernelyg neišsireguliuos.

Sveika prisijungus 4u.gif na, dbr belieka laukti ir ziureti ar labai spyriosis organizmas be hormonu g.gif mano metimo priezastis buvo ta pati ax.gif tik as geriau ta bruda kur kas ilgiau (4metus) blush2.gif
Atsakyti
O as taip dziaugiausi, kad atsikraciau KT ir stai avarija atsitiko doh.gif teko siandien skubeti pas gydytoja, kad israsytu next morning pill, verkt norisi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(* Stela * @ 2010 02 14, 17:24)
O as taip dziaugiausi, kad atsikraciau KT ir stai avarija atsitiko  doh.gif teko siandien skubeti pas gydytoja, kad israsytu next morning pill, verkt norisi  verysad.gif

o kas nutiko? blush2.gif
Atsakyti
Sapne mylejausi su MB, o istikruju viskas atsitiko realiai, be jokios apsaugos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(* Stela * @ 2010 02 15, 16:19)
Sapne mylejausi su MB, o istikruju viskas atsitiko realiai, be jokios apsaugos  doh.gif

hmmm aisku blush2.gif mes tai paskutiniu metu irgi be nieko isdykaujam, bet naudojam NLA, tai gal neprisidirbsim ax.gif
Atsakyti
Ir aš prieš 1,5 mėnesiuko mečiau tabletytes.. Su skrandžiu problemos prasidėjo ir įtariu, kad būtent nuo jų... Gėriau jas 6 mėn tik, ir dabar jau porą savaičių vėluoja mm, kažkaip išgazdino, tai pasidariau testuką.. Buvo neigiamas.. šiandien nusipirkau dėl viso pikto dar antrą testuką, rytoj pasidarysiu.. biggrin.gif kažkaip gazdina mane labai... verysad.gif Pasiskaičiau, kad daugelis čia po metimo KT ilgokai nesulaukė mm? Tai gal ir man nuo to... Nors gėriau jas labai neilgai.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jegle: 17 vasario 2010 - 17:27
QUOTE(jegle @ 2010 02 17, 17:26)
Ir aš prieš 1,5 mėnesiuko mečiau tabletytes.. Su skrandžiu problemos prasidėjo ir įtariu, kad būtent nuo jų... Gėriau jas 6 mėn tik, ir dabar jau porą savaičių vėluoja mm, kažkaip išgazdino, tai pasidariau testuką.. Buvo neigiamas.. šiandien nusipirkau dėl viso pikto dar antrą testuką, rytoj pasidarysiu..  biggrin.gif  kažkaip gazdina mane labai...  verysad.gif  Pasiskaičiau, kad daugelis čia po metimo KT ilgokai nesulaukė mm? Tai gal ir man nuo to... Nors gėriau jas labai neilgai..  g.gif

zinoma gali buti nuo KT, nuo ju visko gali buti, siaubas baubas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 02 17, 19:47)
zinoma gali buti nuo KT, nuo ju visko gali buti, siaubas baubas doh.gif

Kai man po kokių 4 mėn vartojimo pradėjo ištisai diegti tiek vieną tiek kitą šoną, ir nuėjus pas gydytoją sužinojau, kad su skranduku negerai.. o vėliau pasikalbėsjusios su gydytoja priėjom bendros išvados, kad tai gali būti kokios nors žaizdelės būtemt nuo KT. ir aš kažkaip jų atsikračiau. Kolkas nežinau kas skrandukyje tiksliai, gydytoja prirašė vaistų, sako kolkas pagerk, gal tyrimo nereikės daryti ir praeis ( nes jis siaubingai nemalonus doh.gif ) Aišku perdaug kaltinti KT negaliu, nes taip gali nutikti nuo bet kurių vaistų... unsure.gif Bet iš esmės džiaugiuosi, kad jas mečiau.. bigsmile.gif
O vat šiandien sulaukiau ir savo ilgai lauktųjų mm... lotuliukas.gif Kad laiminga buvau.. lotuliukas.gif O aš tiek pergyvenau.. doh.gif net testuko antro nepanaudojau.. rolleyes.gif Nieko liks kitiems streso kartams.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jegle: 18 vasario 2010 - 10:23
as irgi prisijungiu prie jusu, merginos! jau menuo kaip negeriu tableciu. jauciuosi puokiai, palengvejusi ir atsikraciusi kazko, ka turedavau prisimiti kiekviena vakara.
tabletes geriau jau daugiau nei 5 metai. buvau karteli padarius pertrauka. bet mes su MB nelabai prate prie guminuku smile.gif todel vel perejome ant patogaus ax.gif
ypac, kai man nebudavo jokiu salutiniu poveikiu, oda lygesne, krutine didesne. tik man migrenos priepuoliai uzeina, o kontraceptines juos paskatina.

todel nusprendziau, kad geriau retesnis skausmas + gumiukai:)
juolab, kad as ir MB nusprendem greitai susituokti, tai jei netycia atsiras leliukas, nieko blogo nebus smile.gif
Atsakyti
Nu jo, skylės skrandyje gali nuo bet ko atsirast: vaistų, neteisingos mitybos, nervų.
Kol KT nevartojau, nesakyčiau, kad jaučiausi žymiai geriau, tik tiek, kad dažniau noras užeidavo. Daugiau jokių pokyčių, tik kad pabėrė kaklą ir smakro gabalą.
Bet šiaip nervai man svarbiau už už mistinį KT siaubą-baubą. Nes kas parašyta, nebūtinai yra teisybė.

KT mesiu tik tuo atveju, jei išsiskirsiu su diedu, nu, prasmės tada nebus jas gert biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marla: 18 vasario 2010 - 11:17