Įkraunama...
Įkraunama...

Nutraukus KT vartojimą

QUOTE(Sfinxute @ 2005 03 31, 20:03)
aš jau savaitė kaip nebegeriu, dabar turėjo būti kt sukeltos mmm, bet buvo tik porą dienų  g.gif 

tai normaliai porą dienų, taip dažnai būna su KT. Užtat natūralios tikrai ilgiau bus...
Atsakyti
As irgi prisijungiu prie metanciu, nes jau nebegaliu - noro nera blink.gif , o ir su svoriu kazkaip nelabai cry.gif Apsisprendziau nebepradeti sestadieni ju gerti, ziuresim, kas cia bus g.gif Saugosimes turbut gumytemis, jau uzsipirkau biggrin.gif biggrin.gif O iki siol tai jau net nebesuskaiciuoju, kiek laiko geriau, gal jau kokie penki metai blink.gif ar keturi...is pradziu viskas buvo gerai, bet dabar...tikrai reikia pertraukos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(turtle @ 2005 04 01, 07:48)
iki siol tai jau net nebesuskaiciuoju, kiek laiko geriau, gal jau kokie penki metai  blink.gif ar keturi...is pradziu viskas buvo gerai, bet dabar...tikrai reikia pertraukos  doh.gif

tai gal jau metas būtų galvot apie naują šeimos narį rolleyes.gif ?
Atsakyti
Ir aš į tų metikių gretas įsijungiau prieš trejetą savaitėlių ax.gif Nors dar ne laikas, bet laukiu aš tų savo išsvajotųjų, nes gumytės man neatrodo labai patikimai. O mečiau dėl visokių kraujotakos problemėlių, beje jos man ir nesusitvarkys per keletą savaičių... Kaip kad ir pasireiškė tik po ilgalaikio vartojimo (7-8 metai min. su trumpom pertraukom). o apie pertraukas vartojimo kažin kur skaičiau, kad atsieit nesveika pertraukinėt, nes organizmui šokas, jei jau geri gerk, nes paskui vėl šokas, kol iš naujo pripranta.
O man bus šokas, jei po savaitės nesulauksiu savo išsvajotųjų ax.gif
Atsakyti
Merginos, sveikinu metusias tą brudą, apie kremą galite pasiskaityti čia, o šiaip linkiu visoms sveikatos ir gero pavasarinio smileysex.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2005 04 01, 08:07)
tai gal jau metas būtų galvot apie naują šeimos narį  rolleyes.gif ?

blush2.gif As tai jau lyg ir noreciau, nors dar ir jauna - tik 25 g.gif biggrin.gif biggrin.gif Na, su saviskiu sutarem, kad jau kokiu 28 tai reiktu pagimdyti ax.gif Dabar reikia savo buta pabaigti isirengti, o tada gal jau ir paplanuosim...ek, noriu as jau leliuko, labai noriu rolleyes.gif
Atsakyti
Del tu 'isvajotuju' kai meciau pries 3 sav, tai po savaites, tik patepliojo ir viskas tuo baigesi, ziuresiu kai ateis laikas naturalioms kas bus, jau laukiu, kaip tas mano organizmas sureaguos i toki mano manevra su KT smile.gif
O saugosimes toliau kaip iseis, o jei neiseis tai irgi gerai.
Atsakyti
Ratatanke,
Bandziau kadaise krema ir zvakutes... Nu bet gi terlione teplioneee... doh.gif Fui, kol ten susitvarkai, tai visa aistra isgaruoja... cry.gif

Na, cia ti8k mano subjektyvi nuomone, bet esu uzkietejusi pleistro (o tiksliau, patogumo) salininke 4u.gif
Atsakyti
Stosiu ir as i metanciuju gretas, nes tas galvos skausmas mane prazudys. mad.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 04 01, 07:43)
tai normaliai porą dienų, taip dažnai būna su KT. Užtat natūralios tikrai ilgiau bus...

aš sirgdavau kažkur apie 5 dienas gerdama KT g.gif
Atsakyti
QUOTE(r@siukas @ 2004 12 28, 09:10)
O kas siaip pasikeite metus gerti KT?

Meciau KT gerti gruodzio pirmoj pusej. Jau beveik 4 men be KT. Geriau Cilesta. Pokyciai - nukrito svoris (3-3,5kg), sutrumpejo MMM. Anksciau jos trukdavo 5-6 dienas (su KT), dabar vos 2-3...ir tai - labai silpnos, sunaudoju 1-2 tamponus ir nei vieno olvaiso...kuo puikiausiai pakanka kasideniniu iklotu thumbup.gif Ir dar - jokio PMS`o ir menstruaciju skausmu thumbup.gif
Atsakyti
Ir kaip jums sekasi gyventi be KT? man lyg ir neblogai ax.gif kolkas neišbėrė, jokių didelių pokyčių nepastebejau schmoll.gif ax.gif
Atsakyti