As irgi prisijungiu prie metanciu, nes jau nebegaliu - noro nera , o ir su svoriu kazkaip nelabai Apsisprendziau nebepradeti sestadieni ju gerti, ziuresim, kas cia bus Saugosimes turbut gumytemis, jau uzsipirkau O iki siol tai jau net nebesuskaiciuoju, kiek laiko geriau, gal jau kokie penki metai ar keturi...is pradziu viskas buvo gerai, bet dabar...tikrai reikia pertraukos
iki siol tai jau net nebesuskaiciuoju, kiek laiko geriau, gal jau kokie penki metai ar keturi...is pradziu viskas buvo gerai, bet dabar...tikrai reikia pertraukos
Ir aš į tų metikių gretas įsijungiau prieš trejetą savaitėlių Nors dar ne laikas, bet laukiu aš tų savo išsvajotųjų, nes gumytės man neatrodo labai patikimai. O mečiau dėl visokių kraujotakos problemėlių, beje jos man ir nesusitvarkys per keletą savaičių... Kaip kad ir pasireiškė tik po ilgalaikio vartojimo (7-8 metai min. su trumpom pertraukom). o apie pertraukas vartojimo kažin kur skaičiau, kad atsieit nesveika pertraukinėt, nes organizmui šokas, jei jau geri gerk, nes paskui vėl šokas, kol iš naujo pripranta. O man bus šokas, jei po savaitės nesulauksiu savo išsvajotųjų
Egypet 2007 brrrr... šalta ...gyvenimas - tai ne bėgimas, o šaudymas į taikinį: svarbu ne laiką sutaupyti, o pataikyti į patį vidurį. Sussana Tamaro
As tai jau lyg ir noreciau, nors dar ir jauna - tik 25 Na, su saviskiu sutarem, kad jau kokiu 28 tai reiktu pagimdyti Dabar reikia savo buta pabaigti isirengti, o tada gal jau ir paplanuosim...ek, noriu as jau leliuko, labai noriu
Del tu 'isvajotuju' kai meciau pries 3 sav, tai po savaites, tik patepliojo ir viskas tuo baigesi, ziuresiu kai ateis laikas naturalioms kas bus, jau laukiu, kaip tas mano organizmas sureaguos i toki mano manevra su KT O saugosimes toliau kaip iseis, o jei neiseis tai irgi gerai.
Meciau KT gerti gruodzio pirmoj pusej. Jau beveik 4 men be KT. Geriau Cilesta. Pokyciai - nukrito svoris (3-3,5kg), sutrumpejo MMM. Anksciau jos trukdavo 5-6 dienas (su KT), dabar vos 2-3...ir tai - labai silpnos, sunaudoju 1-2 tamponus ir nei vieno olvaiso...kuo puikiausiai pakanka kasideniniu iklotu Ir dar - jokio PMS`o ir menstruaciju skausmu