Įkraunama...
Įkraunama...

Nutraukus KT vartojimą

QUOTE(Sfinxute @ 2005 04 06, 20:24)
Ir kaip jums sekasi gyventi be KT?  man lyg ir neblogai  ax.gif kolkas neišbėrė, jokių didelių pokyčių nepastebejau  schmoll.gif  ax.gif

galiu pasakyti, kaip sekėsi, kai buvau nutraukus - iš pradžių pirmus mėn. nieko, gal tik dirglesnė prieš mmm būdavau, o po kelių mėn. ėmė bert guzais, ir tai ilgai nepraėjo... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 04 07, 06:58)
galiu pasakyti, kaip sekėsi, kai buvau nutraukus - iš pradžių pirmus mėn. nieko, gal tik dirglesnė prieš mmm būdavau, o po kelių mėn. ėmė bert guzais, ir tai ilgai nepraėjo...  sad.gif

vajej, negasdink sad.gif
Atsakyti
Na, as jau savaite kaip negeriu KT ax.gif Kol kas viskas gerai, na, gal truputeli didesne nuotaiku kaita blush2.gif O kurias dabar beria, tai jums ir pries geriant KT taip budavo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(turtle @ 2005 04 08, 07:14)
O kurias dabar beria, tai jums ir pries geriant KT taip budavo?  unsure.gif

Na, paauglystėj kažkiek paberdavo, paskui būdavo ganėtinai lygi oda, tik kartais koks spuogiukas išlįsdavo, o prieš pradedant gert KT išvis idealus ciklas ir graži oda buvo, o baigus gert, ne iš karto, kažkur po 3 mėn. ėmė labai bert, ir ne mežais spuogeliais, bet tokie guzai kildavo, ir su ciklu nekas pasidarė... sad.gif Aplinkiniai visi stebėjos, kas man pasidarė, tokia lygia odele būdavau...
Atsakyti
...hormonu audros doh.gif
Atsakyti
Aš ir mečiau beveik prieš mėnesį. ax.gif
Tai dabar laukiu natūralių mmm. Kažkaip jau pamiršau kas kiek dienų man ten būdavo prieš geriant tas KT blush2.gif Bet pamenu kad tekdavo ilgokai palaukt. Tai ir nesijaudinu. Tik vat pastebėjau įvairias keistokas išskyras paskutiniu metu blink.gif Jum nebuvo pakitę niekas ten metus? Gal pas ginekologę jau kreiptis? g.gif Nuotaikų kaitą ir aš pastebėjau. Tai lakstau pilna energijos, tai vėl depresuoju. Na, energija ir jautimosi tikra moterim seniai jau nebuvo thumbup.gif O depresijos tai tikiuosi vis dar tablečių padariniai.. Dar pažiūrėsiu kaip bus su mano galvos skausmais prieš ir per ir po mms.
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2005 04 08, 14:52)
Aš ir mečiau beveik prieš mėnesį.  ax.gif
Tai dabar laukiu natūralių mmm. Kažkaip jau pamiršau kas kiek dienų man ten būdavo prieš geriant tas KT  blush2.gif Bet pamenu kad tekdavo ilgokai palaukt. Tai ir nesijaudinu. Tik vat pastebėjau įvairias keistokas išskyras paskutiniu metu  blink.gif Jum nebuvo pakitę niekas ten metus? Gal pas ginekologę jau kreiptis?  g.gif Nuotaikų kaitą ir aš pastebėjau. Tai lakstau pilna energijos, tai vėl depresuoju. Na, energija ir jautimosi tikra moterim seniai jau nebuvo  thumbup.gif O depresijos tai tikiuosi vis dar tablečių padariniai.. Dar pažiūrėsiu kaip bus su mano galvos skausmais prieš ir per ir po mms.

išskyros ir man pasikeitė ax.gif kai pmanot, ar nutraukus KT kažkokį dar laiką išlieka apsauga? ar iš karto atsistato? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sfinxute @ 2005 04 11, 11:29)

išskyros ir man pasikeitė  ax.gif kai pmanot, ar nutraukus KT kažkokį dar laiką išlieka apsauga? ar iš karto atsistato?  ax.gif

neišlieka smile.gif . Dažniausiai kaip tik pirmus mėn. labai aktyviai ima dirbt pailsėjusios kiaušidės ir dėl to lengviau pastot.
Atsakyti
as pastojau dar vartodama vaistus ir "postinora" geriau, vistiek pastojau ir dar dvynukai, beje geriau KT 4 metus, ir daktare pasake, kad ilgai vartojant KT atsiranda tikimybe daugiavaisiui nestumui.as ir tapau sito fenomeno pavyzdziu biggrin.gif
taigi moterytes, nuo likimo nepabegsi tongue.gif geros dieneles
Atsakyti
Mečiau jau ir aš gerti, tai pokyčius pastebėjau jau pirma savaitę. Pirmiausia tai daugiau prakaituoju ir labai pakilo apetitas. Anksčiau valgiau daug bet dabar tai negaliu nieko nekramtant buti. Jau isivaizduoju kaip atrodysiu po menesio jei nenustosiu tiek daug valgyti. cry.gif
Atsakyti
ir aš va mečiau .... ax.gif kol aks tik mėnesiui, nežianu kaip bus mums su gumytėmis doh.gif be to, labai labai bijau pastoti dėl tos didesnės tikimybės nutraukus KT, net nežinau ką daryčiau, ko gero išvalymą verysad.gif cry.gif
Atsakyti
Rytoj mano paskutine tablete, o mylejomes vakar. Tai jei po 7 dienu nebegersiu naujos pakuotes, tai tas vakarykstis "reikalas" nesugadins man gyvenimo? Kaip isivaizduoju, tai tas 7 dienas lygiai taip pat tureciau buti nevaisinga kaip ir geriant, o spermatozoidai "ten" islieka gyvybingi 3-4 dienas. Ka manot?
Atsakyti