Įkraunama...
Įkraunama...

Eikos namuko kaimynai Baltijos pr. Klaipėda

QUOTE(prietranka @ 2007 06 04, 13:25)
įkyrėsiu tau  biggrin.gif  o žiedai kaip? smile.gif

nežinau, man kažkaip gražu tokie žingsniai gyvenimėly, nors šiaip realybėj niekam to nepripažįstu esu neva cinikė blush2.gif

ziedu niekur neradom pirkt graziu, tai pasidarem butent tokius kokiu norejom, platoki, balto aukso su geltono aukso krasteliais, ir is vidaus isgraviruoti smile.gif brangu gavos, net mamai kai pasakiau kad kainavo 1700, sake kam tokius brangius juk yra pigesniu smile.gif bet draugas pasake, juk visam gyvenimui ir tikrai tam nereikia gailet smile.gif bet kai pamate, tai visiems labai aptinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupito @ 2007 06 04, 12:29)
ziedu niekur neradom pirkt graziu, tai pasidarem butent tokius kokiu norejom, platoki, balto aukso su geltono aukso krasteliais, ir is vidaus isgraviruoti smile.gif brangu gavos, net mamai kai pasakiau kad kainavo 1700, sake kam tokius brangius juk yra pigesniu smile.gif bet draugas pasake, juk visam gyvenimui ir tikrai tam nereikia gailet smile.gif bet kai pamate, tai visiems labai aptinka smile.gif

smagu smile.gif klausyk, dabar žiūrinejau Eikos parduodamus butukus tame name, tai tik dviejų kambarių likę g.gif greitai čia išpirko smile.gif

keista, kažkaip užsikabinau čia su tavim pliurpti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prietranka: 04 birželio 2007 - 11:33
QUOTE(prietranka @ 2007 06 04, 13:33)
smagu smile.gif  klausyk, dabar žiūrinejau Eikos parduodamus butukus tame name, tai tik dviejų kambarių likę g.gif  greitai čia išpirko smile.gif

keista, kažkaip užsikabinau čia su tavim pliurpti smile.gif

niu va, kaip smagu smile.gif dar Dilara prisijungs smile.gif jiani dazniausiai vakare paraso, nes dirba diena. o man kaip ir atostogos dabar taig aliu pliurpt smile.gif o triju kamabariu jau gal ir nebera, greit juos labai isgraibste smile.gif mes tai spejom, nes buvom vieni pirmuju smile.gif uzsisakem kai dar net nebuvo skelbiama apie ta nama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupito @ 2007 06 04, 12:38)
niu va, kaip smagu smile.gif dar Dilara prisijungs smile.gif jiani dazniausiai vakare paraso, nes dirba diena. o man kaip ir atostogos dabar taig aliu pliurpt smile.gif o triju kamabariu jau gal ir nebera, greit juos labai isgraibste smile.gif mes tai spejom, nes buvom vieni pirmuju smile.gif uzsisakem kai dar net nebuvo skelbiama apie ta nama smile.gif

aš tai šiandien tingiu dirbti, tai paslapčiom rašinėju ax.gif be to pasiėmiau porą laisvų dienelių ryt ir poryt į darbą nereikia, nutariau išvažiuoti - nervus pailsinti, jaučiu, kad galiu neištverti doh.gif tai jau nuo šiandien poilsiauju blush2.gif
o kaip jūs sužinojot, kad stato? tiesą sakant čia netoli dirbu tai mums buvo didelė mįslė kas čia per statybos prasideda (žinoma jei aš čia nieko nesupainiojau, bet man atrodo, kad lyg ir tos pačios statybos g.gif )
šiaip gal kokių ryšių turit? aš vis neapsisprendžiu ko labiau norėčiau - ar buto, ar kotedžiuko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prietranka: 04 birželio 2007 - 11:44
QUOTE(prietranka @ 2007 06 04, 13:43)
aš tai šiandien tingiu dirbti, tai paslapčiom rašinėju  ax.gif be to pasiėmiau porą laisvų dienelių ryt ir poryt į darbą nereikia, nutariau išvažiuoti - nervus pailsinti, jaučiu, kad galiu neištverti  doh.gif tai jau nuo šiandien poilsiauju blush2.gif
o kaip jūs sužinojot, kad stato? tiesą sakant čia netoli dirbu tai mums buvo didelė mįslė kas čia per statybos prasideda (žinoma jei aš čia nieko nesupainiojau, bet man atrodo, kad lyg ir tos pačios statybos g.gif )
šiaip gal kokių ryšių turit? aš vis neapsisprendžiu ko labiau norėčiau - ar buto, ar kotedžiuko g.gif

tiesiog draugas jau seniau pries kokius metus buvo skaites kad bus statomas na mukas Baltijos pr. tai ir seke vis naujienas Eikos puslapy. ir tada pamate kad jau yra planai, tada nebedavemr amybes jiems smile.gif kol pagaliau pradejo rezervuot smile.gif tai va smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupito @ 2007 06 04, 12:48)
tiesiog draugas jau seniau pries kokius metus buvo skaites kad bus statomas na mukas Baltijos pr. tai ir seke vis naujienas Eikos puslapy. ir tada pamate kad jau yra planai, tada nebedavemr amybes jiems smile.gif kol pagaliau pradejo rezervuot smile.gif tai va smile.gif

aišku smile.gif žodžiu reikia gerokai iš anksto planuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(prietranka @ 2007 06 04, 13:51)
aišku smile.gif  žodžiu reikia gerokai iš anksto planuoti  g.gif

taip taip, viska reik dabr is anksto planuot smile.gif o kur tu darbuojies jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(pupito @ 2007 06 04, 12:53)
taip taip, viska reik dabr is anksto planuot smile.gif o kur tu darbuojies jei ne paslaptis?

Dubysos gatvėj, vienoj įmonėj (nenorėčiau skelbtis-labai jau širdelę čia liejau..) personalo vadovė, bet jau taip įgriso doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prietranka: 04 birželio 2007 - 11:59
QUOTE(prietranka @ 2007 06 04, 13:58)
Dubysos gatvėj, vienoj įmonėj (nenorėčiau skelbtis-labai jau širdelę čia liejau..) personalo vadovė, bet jau taip įgriso doh.gif

jei nenori tai ir nesiskelbk smile.gif bet sunkios pareigos tavo jauciu. gal ir gerai kad darbuojies, padeda uzsimirst smile.gif o siaip tai rimtai, patariu pakalbet su juo rimtai, apie jo ektinimus, apie jausmus, nu zodziu viska issiaiskint
Atsakyti
QUOTE(pupito @ 2007 06 04, 13:09)
jei nenori tai ir nesiskelbk smile.gif bet sunkios pareigos tavo jauciu. gal ir gerai kad darbuojies, padeda uzsimirst  smile.gif  o siaip tai rimtai, patariu pakalbet su juo rimtai, apie jo ektinimus, apie jausmus, nu zodziu viska issiaiskint

veiksmo pas mane užtenka, ypač kai su darbuotojais šiais laikais sunku. Kartais pagalvoju keisti darbą. Iš tiesų nežinau kur pulti, buvo metas, kai ieškojau darbo kitam mieste, beveik nesvarbu kur, bet kad tik ne Klaipėdoj, kad tik "netyčia" pabėgti nuo MB unsure.gif turbūt jei pakalbėtumėm apie jo ketinimus, vestuvės būtų vos ne kitą savaitę, kad tik stipriau mane prisirištų unsure.gif bet aš pati su savimi nesusitvarkau, tikriausiai čia didžiausia bėda doh.gif buvo man abejonių kai pradėjom bendrauti ir draugai sakė - greičiau tu apsispręsk, o tai bus paskui abiems labai skaudu. Bet paskui kažkaip viskas susitvarkė. Kad galėčiau grąžinti kelis metus atgal...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prietranka: 04 birželio 2007 - 12:16
QUOTE(prietranka @ 2007 06 04, 14:16)
veiksmo pas mane užtenka, ypač kai su darbuotojais šiais laikais sunku. Kartais pagalvoju keisti darbą. Iš tiesų nežinau kur pulti, buvo metas, kai ieškojau darbo kitam mieste, beveik nesvarbu kur, bet kad tik ne Klaipėdoj, kad tik "netyčia" pabėgti nuo MB unsure.gif turbūt jei pakalbėtumėm apie jo ketinimus, vestuvės būtų vos ne kitą savaitę, kad tik stipriau mane prisirištų unsure.gif bet aš pati su savimi nesusitvarkau, tikriausiai čia didžiausia bėda doh.gif  buvo man abejonių kai pradėjom bendrauti ir draugai sakė - greičiau tu apsispręsk, o tai bus paskui abiems labai skaudu. Bet paskui kažkaip viskas susitvarkė. Kad galėčiau grąžinti kelis metus atgal...

dar ne velu...
Atsakyti
QUOTE(pupito @ 2007 06 04, 13:21)
dar ne velu...

ir noriu skirtis ir bijau. Bijau tuščių namų ir nežinojimo ką veikti po darbo ir savaitgaliais. Dabar juk 100 proc. išnaudotas laikas yra. Laisvu laiku visada abu kartu..
Atsakyti