Įkraunama...
Įkraunama...

Eikos namuko kaimynai Baltijos pr. Klaipėda

QUOTE(prietranka @ 2007 06 04, 11:12)
su vedybom aš verčiau palauksiu ax.gif  smile.gif  va dabar vėl kalbėjau tel. su saviškiu - na pykstamės dėl visokių smulkmenų. Aš jau kelis kartus per paskutinę savaitę jam sakau - mums reikia pailsėti, pabūti atskirai g.gif  gal tada būtų geriau.. teko girdėti, kad poros po išsiskyrimo labiau pradeda vienas kitą vertinti - tada ir rimčiau apie šeimą pagalvotumėm. Bet matau, kad jis bijo - po tokių mano žodžių pasidaro kaip šilkinis ir tada nebežinau ką daryti. Jaučiuos abejojanti, ir bijau, ir ne, nežinau unsure.gif

nu jo, tada aisku sunku g.gif mes tai labai sutariam. ir skoniai musu del visko sutampa, tai ent nera del ko bartis smile.gif ir is isvaizdos esam panasus, nu manau tikrai sutikom savo puseles smile.gif o kokio judu amziaus?
Atsakyti
QUOTE(pupito @ 2007 06 04, 10:15)
nu jo, tada aisku sunku  g.gif  mes tai labai sutariam. ir skoniai musu del visko sutampa, tai ent nera del ko bartis smile.gif ir is isvaizdos esam panasus, nu manau tikrai sutikom savo puseles smile.gif o kokio judu amziaus?

man 27, jam 29. Ir jau 4 metai kaip kartu. Bet iš pradžių ir mes dėl visko sutarėm, 1.5-2 metus visiškai nesipykom, anksčiau buvau galvojusi, kad per visą gyvenimėlį tokio žmogaus nesutiksiu. Na bet dabar... schmoll.gif dar jo nesveikas pavydas - turiu atsiskaitinėti dėl kiekvieno žingsnio netgi būnant namie. O ką jau kalbėti jei reikia kur išeiti, su žmonėm bendrauti, tai jau kitą kartą geriau niekur neinu, pasidariau visai prietranka. rolleyes.gif Anksčiau ir draugų turėjau, o dabar viskas dingo, nes jie nesupranta, kodėl aš neva nenoriu susitikti. Taip yra ne visai savo noru, o tiesiog nenoriu turėti problemų namie unsure.gif
o kiek laiko jūs kartu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prietranka: 04 birželio 2007 - 09:25
QUOTE(prietranka @ 2007 06 04, 11:22)
man 27, jam 29. Ir jau 4 metai kaip kartu. Bet iš pradžių ir mes dėl visko sutarėm, 1.5-2 metus visiškai nesipykom, anksčiau buvau galvojusi, kad per visą gyvenimėlį tokio žmogaus nesutiksiu. Na bet dabar... schmoll.gif  dar jo nesveikas pavydas - turiu atsiskaitinėti dėl kiekvieno žingsnio netgi būnant namie. O ką jau kalbėti jei reikia kur išeiti, su žmonėm bendrauti, tai jau kitą kartą geriau niekur neinu, pasidariau visai prietranka.  rolleyes.gif Anksčiau ir draugų turėjau, o dabar viskas dingo, nes jie nesupranta, kodėl aš neva nenoriu susitikti. Taip yra ne visai savo noru, o tiesiog nenoriu turėti problemų namie unsure.gif
o kiek laiko jūs kartu?

mes tai du metus. bet jokio pavydo nera, nors tiesa pasakius net ir nenorim niekur eit atskirai smile.gif tiesiog draugavom draugavom ir nusprendem kad jau abu norim seimos. todel ir svajojam susikurt savo gyvenimeli, o tada bus galima ir paie vaikus pagalvot smile.gif zinai, man labai daug reiskia antros puses seima. o jo visa seima man labai patinka, ir visi tokie labai seimyniski, seimos zmones. smile.gif o jsu ziuriu jau ilgai draugaujat. mano amnymu santykiai, t.y. draugyste turi prie kazko vesti. o tai taviskis net nekalba apie vedybas?
Atsakyti
QUOTE(pupito @ 2007 06 04, 10:48)
mes tai du metus. bet jokio pavydo nera, nors tiesa pasakius net ir nenorim niekur eit atskirai smile.gif tiesiog draugavom draugavom ir nusprendem kad jau abu norim seimos. todel ir svajojam susikurt savo gyvenimeli, o tada bus galima ir paie vaikus pagalvot smile.gif zinai, man labai daug reiskia antros puses seima. o jo visa seima man labai patinka, ir visi tokie labai seimyniski, seimos zmones. smile.gif o jsu ziuriu jau ilgai draugaujat. mano amnymu santykiai, t.y. draugyste turi prie kazko vesti. o tai taviskis net nekalba apie vedybas?

kaip smagu, kad žmonėms taip pasiseka ax.gif maniškis anksčiau kalbėjo, po to liovėsi, matyt priprato, pradėjo sakyti "kam tos vestuvės, mes ir taip šeima, vestuvės nieko nepakeistų". Vėliau vėl pradėjo kalbėti, bet jau tada mano ožiai visi pasišiaušę pasidarė blink.gif dabar jau aš nebenoriu. Ir iš vis pradedu galvoti gal man geriau vienai būtų unsure.gif o tai tikrai pavargau..
Atsakyti
QUOTE(prietranka @ 2007 06 04, 11:52)
kaip smagu, kad žmonėms taip pasiseka ax.gif  maniškis anksčiau kalbėjo, po to liovėsi, matyt priprato, pradėjo sakyti "kam tos vestuvės, mes ir taip šeima, vestuvės nieko nepakeistų". Vėliau vėl pradėjo kalbėti, bet jau tada mano ožiai visi pasišiaušę pasidarė blink.gif dabar jau aš nebenoriu. Ir iš vis pradedu galvoti gal man geriau vienai būtų unsure.gif o tai tikrai pavargau..

tai tu butinai apsispresk, nes cia zinai svarbu visam gyvenimui, o eji jau kyla abejoniu tada gal tikrai geriau vienai. mes va pvz kai ejom i kursus del vedybu tait okios jaunos kitos poros ateina, kad net gaila ju daros. ir kiti tarsi kazkieno verciami. pasiziuri ir taip ent graudu daros. tokiu atveju manau nereikia griautis nei savo, nei kito zmogaus gyvenimo
Atsakyti
QUOTE(pupito @ 2007 06 04, 10:58)
tai tu butinai apsispresk, nes cia zinai svarbu visam gyvenimui, o eji jau kyla abejoniu tada gal tikrai geriau vienai. mes va pvz kai ejom i kursus del vedybu tait okios jaunos kitos poros ateina, kad net gaila ju daros. ir kiti tarsi kazkieno verciami. pasiziuri ir taip ent graudu daros. tokiu atveju manau nereikia griautis nei savo, nei kito zmogaus gyvenimo

žinai aš irgi taip galvoju. Bet va nepaleidžia jis manęs sad.gif jau atrodo pradedu pratintis prie tos minties, kad reikia kardinaliai kažką keisti, va ir vėl jis toks gerutis ateina... na gaila man žmogaus, tiek visko buvo per tuos metus unsure.gif sorry, kažkaip nusivažiavau aš čia, bet sunku nežmoniškai ypač kai visą savaitgalį kartu su juo praleidom - pykomės, aiškinomės, taikėmės ir vėl pykomės.. doh.gif ta 4 metų riba mane gąsdina. Prieš tai turėjau draugą, draugavom 4 metus ir išsiskyrėm, bet tai buvo kitas atvejis, buvom jauni pakankamai ir kvaili. O su šituo ir apie šeimą kalbėjom, namus, vaikus, senatvę, apie viską, ir dabar šitaip.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(prietranka @ 2007 06 04, 12:05)
žinai aš irgi taip galvoju. Bet va nepaleidžia jis manęs sad.gif jau atrodo pradedu pratintis prie tos minties, kad reikia kardinaliai kažką keisti, va ir vėl jis toks gerutis ateina... na gaila man žmogaus, tiek visko buvo per tuos metus unsure.gif sorry, kažkaip nusivažiavau aš čia, bet sunku nežmoniškai ypač kai visą savaitgalį kartu su juo praleidom - pykomės, aiškinomės, taikėmės ir vėl pykomės.. doh.gif  ta 4 metų riba mane gąsdina. Prieš tai turėjau draugą, draugavom 4 metus ir išsiskyrėm, bet tai buvo kitas atvejis, buvom jauni pakankamai ir kvaili. O su šituo ir apie šeimą kalbėjom, namus, vaikus, senatvę, apie viską, ir dabar šitaip.. verysad.gif

zinai, is tavo kalbu kazkaip jauciasi akd esi su tuo zmogum tik is gailescio, tik delto akd jis nenori taves paleist. bet tau turi buti svarbi tu pati. del neiko nesiaukok, nes jei tu su juo nebusi laiminga, tai patikek ir jis tikrai nebus. seimai kurti reikia tirku jausmu, kuriais tu visiskai neabejotum.
Atsakyti
QUOTE(pupito @ 2007 06 04, 11:09)
zinai, is tavo kalbu kazkaip jauciasi akd esi su tuo zmogum tik is gailescio, tik delto akd jis nenori taves paleist. bet tau turi buti svarbi tu pati. del neiko nesiaukok, nes jei tu su juo nebusi laiminga, tai patikek ir jis tikrai nebus. seimai kurti reikia tirku jausmu, kuriais tu visiskai neabejotum.

aš kažkaip dar tikiuos, kad grįš tie jausmai, kurie buvo prieš 2 metus. Bet žinau, kad tai kvaila iš mano pusės unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(pupito @ 2007 06 04, 10:58)

beje, o kokio jūs abu amžiaus? Taip protingai kalbi... Dievuliau, kad suveiktų mano sveikas protas, o tai jaučiu, kad jis kažkur pasiklydo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prietranka: 04 birželio 2007 - 10:20
QUOTE(prietranka @ 2007 06 04, 12:17)
aš kažkaip dar tikiuos, kad grįš tie jausmai, kurie buvo prieš 2 metus. Bet žinau, kad tai kvaila iš mano pusės unsure.gif
Papildyta:

beje, o kokio jūs amžiaus?

nu aisku, as irgi tikeciaus mirksiukas.gif o man 27 o draugui bus 31. smile.gif pats tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupito @ 2007 06 04, 11:20)
nu aisku, as irgi tikeciaus  mirksiukas.gif o man 27 o draugui bus 31. smile.gif pats tas smile.gif

ax.gif džiaugiuos už jus 4u.gif kad daugiau tokių laimingų, vienas kitą suradusių būtų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(prietranka @ 2007 06 04, 12:22)
ax.gif  džiaugiuos už jus 4u.gif  kad daugiau tokių laimingų, vienas kitą suradusių būtų rolleyes.gif

aciu tau smile.gif zinai, manau ir tau viskas issispres taip kaip turi buti, visada taip buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupito @ 2007 06 04, 11:26)
aciu tau smile.gif zinai, manau ir tau viskas issispres taip kaip turi buti, visada taip buna smile.gif

ir aš taip galvoju. Tik kitą kartą nežinau - ar pačiai imtis ardyti tai, ką turėjom (o tai labai sunku, aš dar toks žmogus, kad labiau noriu, kad artimiesiems būtų geriau, o jau man kaip išeis...). Bet kitą kartą pagalvoju gal geriau palaukti ir viskas susitvarkys ir nebus taip skausminga cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prietranka: 04 birželio 2007 - 10:33