Įkraunama...
Įkraunama...

Eikos namuko kaimynai Baltijos pr. Klaipėda

QUOTE(prietranka @ 2007 06 04, 12:29)
ir aš taip galvoju. Tik kitą kartą nežinau - ar pačiai imtis ardyti tai, ką turėjom (o tai labai sunku, aš dar toks žmogus, kad labiau noriu, kad artimiesiems būtų geriau, o jau man kaip išeis...). Bet kitą kartą pagalvoju gal geriau palaukti ir viskas susitvarkys ir nebus taip skausminga cray.gif

zinai amn net sunku patart, manau tau geriau matyti, ar jums dar imanoma buti kartu, ir ar gyvi tie jausmai kurie buvo
Atsakyti
beje, ačiū tau labai. Kartais taip reikia išsikalbėti, o tėvams, pažįstamiems, draugams jei dar kartais susibendraujam su kuo - nesinori. Jie visi iki šiol galvoja, kad pas mus viskas gerai, einam į priekį, laukia vestuvių..
Atsakyti
QUOTE(prietranka @ 2007 06 04, 12:33)
beje, ačiū tau labai. Kartais taip reikia išsikalbėti, o tėvams, pažįstamiems, draugams jei dar kartais susibendraujam su kuo - nesinori. Jie visi  iki šiol galvoja, kad pas mus viskas gerai, einam į priekį, laukia vestuvių..

nera uz ka. jei tik padeda, prasom. zinau kaip svarbu issikalbet. as tai su broliu visada taip nuo dusios pasikalbedavau, kai buvo sunku seniau. o dabar tai su savo brangiausiuoju viska aptariam. reikia butinai issikalbet. o tau isivaidzuoju labai sunku dabar. zinai, manau neverta grauztis ir but su juo vien delto akd tau jo gaila. tau turi but pirmoj vietoj tavo gyvenimas. ir nesvarbu ak galvoja tevai ir gimines, TU turi buti laiminga, taigi tikrai nebuk su zmogum jei nebera jausmu
Atsakyti
QUOTE(pupito @ 2007 06 04, 11:45)
nera uz ka. jei tik padeda, prasom. zinau kaip svarbu issikalbet. as tai su broliu visada taip nuo dusios pasikalbedavau, kai buvo sunku seniau. o dabar tai su savo brangiausiuoju viska aptariam. reikia butinai issikalbet. o tau isivaidzuoju labai sunku dabar. zinai, manau neverta grauztis ir but su juo vien delto akd tau jo gaila. tau turi but pirmoj vietoj tavo gyvenimas. ir nesvarbu ak galvoja tevai ir gimines, TU turi buti laiminga, taigi tikrai nebuk su zmogum jei nebera jausmu

viskas bus norm, manau, va raminančių pavalgysiu, o tai bliaunu kaip ožka pastoviai biggrin.gif beje, ką tu čia su manim veiki? Turėtum būti vestuvių skyrelyje, kaip, ar viską jau suplanavot?
Atsakyti
QUOTE(prietranka @ 2007 06 04, 12:51)
viskas bus norm, manau, va raminančių pavalgysiu, o tai bliaunu kaip ožka pastoviai biggrin.gif  beje, ką tu čia su manim veiki? Turėtum būti vestuvių skyrelyje, kaip, ar viską jau suplanavot?

nebebliauk, nusisluostyk asaras, viskas issispres. tiesiog pakalbek su juo. ir issiaiskinkit viska iki galo. o man tai sitas skyrelis mieliausias smile.gif cia mes su Dilara taip smagiai pradejom dalintis savo rupesteliais smile.gif o vestuviu skyrely pastebejau ten sneka sneka apie visokias smulkmenas smile.gif man tas neaktualu. mes viska su savo brangiausiuoju susiplanavom patys. viskas sutvarkytas, liko tik batus abiems susirast, ir tortus uzsisakyt. o vestuves musu visai mazytes, todel ir tu rupesciu gal mazai smile.gif

o gal tu zinai kur gaut didelio dydzio vyrisku kalsikiniu batu? MB koja - 48 dydžio, tai niekur mieste neradom batų. o man reikia sampaniniu zemakulniu smailia nosyte. irgi iekur nera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pupito @ 2007 06 04, 11:58)
nebebliauk, nusisluostyk asaras, viskas issispres. tiesiog pakalbek su juo. ir issiaiskinkit viska iki galo. o man tai sitas skyrelis mieliausias smile.gif cia mes su Dilara taip smagiai pradejom dalintis savo rupesteliais smile.gif o vestuviu skyrely pastebejau ten sneka sneka apie visokias smulkmenas smile.gif man tas neaktualu. mes viska su savo brangiausiuoju susiplanavom patys. viskas sutvarkytas, liko tik batus abiems susirast, ir tortus uzsisakyt. o vestuves musu visai mazytes, todel ir tu rupesciu gal mazai smile.gif

o gal tu zinai kur gaut didelio dydzio vyrisku kalsikiniu batu? MB koja  - 48 dydžio, tai niekur mieste neradom batų. o man reikia sampaniniu zemakulniu smailia nosyte. irgi iekur nera  doh.gif

o Dievuliau - 48 bigsmile.gif nieko sau:) o koks jo ūgis - 3 metrai? smile.gif šiaip su batais tai man irgi problema - parduotuvėse visiškas popsas, o esu išranki nesveikai. Pradedu ieškotis internete - dar konkrečiai neradau, bet ten bent jau mano akimis žiūrint pasirinkimas didesnis nei parduotuvėse. Nebandei ten žiūrėti?
Atsakyti
QUOTE(prietranka @ 2007 06 04, 13:06)
o Dievuliau - 48 bigsmile.gif nieko sau:) o koks jo ūgis - 3 metrai? smile.gif  šiaip su batais tai man irgi problema - parduotuvėse visiškas popsas, o esu išranki nesveikai. Pradedu ieškotis internete - dar konkrečiai neradau, bet ten bent jau mano akimis žiūrint pasirinkimas didesnis nei parduotuvėse. Nebandei ten žiūrėti?

nea, jo ūgis 1,95 berods smile.gif bet va su kojytem vargstam. nu dar uzsisakem kad brolis Svedijoj paziuretu, o as tai ryt einu matuotis i vestuviniu suknliu salona Tiffany. skambino ka tik, sake kad ryt atves mano nusiziuretus batelius. smile.gif tai jau nekantrauju. nes parduotuvese tai nieko puosnaus nera. o man aukstakulniu nereikia, pati esu auksta, beto is po sukneles vistiek matysis vistiek tik batu galiukai, tai reikia kad butu paciai patogu ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupito @ 2007 06 04, 12:09)
nea, jo ūgis 1,95 berods smile.gif bet va su kojytem vargstam. nu dar uzsisakem kad brolis Svedijoj paziuretu, o as tai ryt einu matuotis i vestuviniu suknliu salona Tiffany. skambino ka tik, sake kad ryt atves mano nusiziuretus batelius. smile.gif tai jau nekantrauju. nes parduotuvese tai nieko puosnaus nera. o man aukstakulniu nereikia, pati esu auksta, beto is po sukneles vistiek matysis vistiek tik batu galiukai, tai reikia kad butu paciai patogu ir viskas smile.gif

bet nesakyk, rūpestėlių yra, bet jie turbūt tokie malonūs.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(prietranka @ 2007 06 04, 13:13)
bet nesakyk, rūpestėlių yra, bet jie turbūt tokie malonūs.. rolleyes.gif

malonus labai smile.gif liepos vidury reikes vel visur suskambint ir patikrint ar tikrai viskas tvarkoj, nes uzsisakinejom viska vasario menesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupito @ 2007 06 04, 12:16)
malonus labai smile.gif liepos vidury reikes vel visur suskambint ir patikrint ar tikrai viskas tvarkoj, nes uzsisakinejom viska vasario menesi smile.gif

o suknelė jau gatava? smile.gif merginoms juk visada kad ir kokios jos suaugusios bebūtų, kitą kartą svarbiau ne pačios vestuvės, o vestuvinė suknelė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(prietranka @ 2007 06 04, 13:20)
o suknelė jau gatava?  smile.gif  merginoms juk visada kad ir kokios jos suaugusios bebūtų, kitą kartą svarbiau ne pačios vestuvės, o vestuvinė suknelė rolleyes.gif

jau gatava, tiksliau isnuomota smile.gif paprasta, kukli, bet grazi, tokia kokios ir norejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupito @ 2007 06 04, 12:24)
jau gatava, tiksliau isnuomota smile.gif paprasta, kukli, bet grazi, tokia kokios ir norejau smile.gif

įkyrėsiu tau biggrin.gif o žiedai kaip? smile.gif

nežinau, man kažkaip gražu tokie žingsniai gyvenimėly, nors šiaip realybėj niekam to nepripažįstu esu neva cinikė blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prietranka: 04 birželio 2007 - 11:26