ačiū už sveikinimus
beje, šiandien buvau butuke, tai labai smagu pasidarė, kai pamačiau, kad mūsu butas jau turi duris
atrodo labai gerai
Kalbėjau su Alma, tai ji sakė, kad A korpuse jau kita savaite žadama ijungti šildyma, o balandžio mėnesi jau turėtume gauti raktus nuo buto
Tai va, tiek žiniu kol kas. Ir mes gyvenam džiaugsmingom laukimo nuotaikom, planuojam, svarstom, kuriam, renkamės ir t.t. Labai smagu
QUOTE(bilbo @ 2008 02 21, 22:15)
ačiū už sveikinimus
beje, šiandien buvau butuke, tai labai smagu pasidarė, kai pamačiau, kad mūsu butas jau turi duris
atrodo labai gerai
Kalbėjau su Alma, tai ji sakė, kad A korpuse jau kita savaite žadama ijungti šildyma, o balandžio mėnesi jau turėtume gauti raktus nuo buto
Tai va, tiek žiniu kol kas. Ir mes gyvenam džiaugsmingom laukimo nuotaikom, planuojam, svarstom, kuriam, renkamės ir t.t. Labai smagu 
o tai kaip super! mes irgi kalbejom su Alma, sake des radiatorius ir jungs sildyma ir des dregmes surinktuvus kad pastate dingtu dregme, tik pas mus matyt bus veliau, nes mes B korpuse
Pupito, mums tai sake, kad B korpuso antra auksta mums priduos tik geguzes 19 diena, kazkada tu anksciau minejai, kad jau balandi irenginesite. Kame cia reikalas? Gal ir jums veliau? Galetumei tu pasitikslinti Almos?
musu buta priduos balandzio 24 diena. mes snekejom su Alma ir jinai net pas save pasizymejo ta diena. o kaip kitiems as nezinau, nes visiems butams skirtingai, nezinom pagal kokia sistema ten skirsto. Jinai sake visiems perskambins ir suderins tas datas su kiekvienu butu atskirai. o po paskambinimo turi dar laiskus atsiust. greitu laiku nesusitiksim su Alma, mes buvom pereita savaite, viska aptarem ir viskas mums kol kas aisku. pasiskambinkit jus jai.
QUOTE(pupito @ 2008 02 21, 14:27)
NIEKUR nesu macius kad butuose sudetu metalines duris! tai ir nereik vel cia set to pesimizmo grudo! kol kas ka saket niekas nepasitvirtino! ir berods saket kad net ne jus cia ta buta perkates, o jusu gimines, tai kam cia tokias nesamones rasot?kad nuotaika naujakuriams gadint?
mes tai jau gyvenam busimo remonto nuotaikom
nes tiek jau ir beliko iki jo 
Papildyta:
tiesa, sveikinam prisijungus Bilbo!!!!!!!!!!!!!!!!

mes tai jau gyvenam busimo remonto nuotaikom
Papildyta:
tiesa, sveikinam prisijungus Bilbo!!!!!!!!!!!!!!!!
aš buto neperku, bet perka artimas žmogus, gyvenantis užsienyje, mes rūpinsimės jo vidine apdaila, nemanau kad artimam žmogui darytumei kažką to, kas nepatiktų sau pačiai
siūlyčiau nemoralizuoti ir nevaryti, sakau dėl to, kad žinau eikos ,,virtuvę"
gerbiu tokius optimistus, ir prašyčiau gerbti pesimistus
QUOTE(bilbo @ 2008 02 21, 22:15)
ačiū už sveikinimus
atrodo labai gerai
o tu Bilbo is kurio korpuso busi?
As nelabai suprantu forumo prasmes:( argi butina aiskintis kas perkamame bute gyvens ir t.t.ir del to visiskai nebutina smerkti zmoniu, kad jie rupinasi artimu zmoniu butu.Reikia tik pasidziaugti tuo,kad zmones nori vieni kitiems padeti.Ir is kur tox sitikinimas,kad ten puikiai gyvensite ir su visais puikiai sutarsite visokiu zmoniu yra ir visokie jusu kaimynysteje isikurs, kaip sakoma bek nuo tokio kuris ikyriai persasi i draugus, ir labaiiiiii jau fainus kaimynus.Mano namai mano tvirtove ir nebutina su visais ipatingai draugauti bendrauti,kad palaikytum gerus kaimyniskus santykius.visur turi buti saikas.Kazkokios nesamoningos sapaliones.Butus jei ne perpardavinetojai visi perkasi sau bet niekas negarantuotas kiek jame gyvens, pripazinkite butukai mazuciai,kuriasi jaunos seimos max. jame galima pagyventi 3-5m ne daugiau.
taip taip, aisku kad taip, mes irgi neplanuojam visa gyvenima ten gyvent, bet visitek smagiau kad butu malonus kaimynia, nors neketinu vaiksciot i svecius ir juos kviestis, bet bent jau kad nekiltu jokiu konfliktu ir butu malonu susitikus koridoriuje pabendraut. o kad artimiesiems butus perka ir priziuri tai labai gerai, bet man tik nepatinka kad zmones seja panika patys nieko tiksliai nezinodami. atsimenat kokia buvo panika kilus del duru? nu tai kam to reikejo... jei jau zinot tiksliai tada ir rasykit.
Pupito, dar ilgai kasi man duobę ?
jei mano ten nieks nesiruoštų gyventi, aš tikrai nesirūpinčiau ir neaiškinčiau, kas kaip kodėl
man būtų vienodai - su kokiomis durimis jūs gyvensit, dabar bus geros durys, bet ne geriausios, o šioj srityj daug ką žinau ir nusimanau, tai mane maitina
jei mano ten nieks nesiruoštų gyventi, aš tikrai nesirūpinčiau ir neaiškinčiau, kas kaip kodėl
QUOTE(pupito @ 2008 03 01, 12:07)
o tu Bilbo is kurio korpuso busi?
kazkaip butu visai smagu jau susipazint su savo tikraisiais kaimynais 
mes gyvensim A korpuse, 4 aukšte
QUOTE(bilbo @ 2008 03 04, 12:33)
mes gyvensim A korpuse, 4 aukšte
O kas liečia įtampą šiame forume, tai ji tikrai jaučiasi. Nereikia pyktis dėl visokių niekų
Juk viskas jau paaiškėjo. Paprasčiau žvelkite į gyvenimą 
jokiu pykciu!