anketa
Sveikos mamytės,atleiskit kad įsiterpiau į jūsų temelę... Norėjau paprašyti pagalbos - rašau diplominį darbą apie būsto paskolas ir labai ieškau mamyčių, kurios esat su tuo susidūrę ir galėtumėte atsakyti į mano anketą... Iš anksto dėkoju...
anketa
anketa
Sveiki, jei kam idomu mes turime el.pasta, adresas: baltijos12b@gmail.com butu labai gerai, kad visi kaimynai norintys gauti ir pasidalinti naujienomis apie musu namo reikalus parasytu siuo adresu, baltijos12b@gmail.com
Sveiki gyvi,
vakar buvome savo namučiuose. Mūsų laiptinėje kloja plyteles. Butas tvarkingas, sudėti radiatoriai, bet dar nešildo. Šiaip iš esmės jau ir būtų galima pradėti ką nors tvarkytis, tik deja Alma susirgo...
vakar buvome savo namučiuose. Mūsų laiptinėje kloja plyteles. Butas tvarkingas, sudėti radiatoriai, bet dar nešildo. Šiaip iš esmės jau ir būtų galima pradėti ką nors tvarkytis, tik deja Alma susirgo...
Labas, mes irgi vakar buvom, bet C korpuse dar nieko nevyksta, truksta duru radiatoriu, o siaip atrodo viskas padaryta, kas is ju puses priklauso.
Geras tu matai kaip rekia apsiziureti viska, pvz pas mus jau kai sudejo langus truksta lango apgailos prie stiklo is vidaus, tokios mazos plastikines, arba prigreziota lubose skyliu kurios visiskai ne i tema t.y sviestuvo laidai islinde ir uz kokiu 20cm dar viena skyle. ka tai reiskia nzn. mes dabar viska susiziurim kai bus pridavimas tada viska ir susakysim jei patys nepamatys. nzn man atrodo kad nespes musu korpuso sutvarkyti iki zadetos geguzes 8d.
Na mūsų buųte rodos lyg viskas tvarkoj, tik lubos truputį nelygios. Bet girdėjau, kad jei lubos skiriasi bent 1 cm, pati firma tvarko lubas, t.y. daro pakabinamas. Kiek tame tiesos nežinau, reiks su Alma pakalbėti
sveiki,isivaizduojat,praeita saveite mano vyras jaute,kad reiktu ketvirtadieni nuvaziuoti paziureti savo butuko b korpuse antrame aukste.Nu ir ka jus manont, buvo paleistas sildymas ir is 45 butu, musu ir dar vienas butas aplietas vandeniu.Baisiausia tai,kad jie nieko nesieme,kad kazka padarytu.Alma apsimete,kad nieko nezinanti.Visos sienos slapios,vandens apie 3cm, o juk buta teks greitai tvarkyti,daug kas uzsakyta,ir darbininkai,ir medziagos.Net nezinau ka daryti,ar skunda rasyti,nes Almai tai viskas dzin.Ji jau mano akyse sugadino reputacija.Idomu,kaip jie zada visa tai isdziovinti.Kaip jus elgtumetes tokioje situacijoje
QUOTE(Dilara @ 2008 04 08, 22:13)
sveiki,isivaizduojat,praeita saveite mano vyras jaute,kad reiktu ketvirtadieni nuvaziuoti paziureti savo butuko b korpuse antrame aukste.Nu ir ka jus manont, buvo paleistas sildymas ir is 45 butu, musu ir dar vienas butas aplietas vandeniu.Baisiausia tai,kad jie nieko nesieme,kad kazka padarytu.Alma apsimete,kad nieko nezinanti.Visos sienos slapios,vandens apie 3cm, o juk buta teks greitai tvarkyti,daug kas uzsakyta,ir darbininkai,ir medziagos.Net nezinau ka daryti,ar skunda rasyti,nes Almai tai viskas dzin.Ji jau mano akyse sugadino reputacija.Idomu,kaip jie zada visa tai isdziovinti.Kaip jus elgtumetes tokioje situacijoje
As ne jusu kaimine
alma tai tikrai nieko nezinojo, sake kad uzlietas butas, pasirodo darbininkai paliko vonioj neuzsuktus kranelius tai ir isbego, o paskui Alma pamate kad ir ju ofise, kuris bus A korpuse tas pats
irgi uzlietas
isdzius, siaip tai galit pasakyt kad pastatytu dregmes surinktuvus, vis geriau
o ar smarkai ten uzleijo? kazkaip girdejau kad lyg vonia?