Įkraunama...
Įkraunama...

Eikos namuko kaimynai Baltijos pr. Klaipėda

Mes tai darem su visom tradicijom vestuves. Tuokemes Vilniuje, Katedroje, po to svesti vaziavome i Palanga. Buvo net septynios pabroliu ir pamergiu poros doh.gif sveciu - apie 60. Sventem tris dienas. Ziauriai nusikalem. Po viso sito pagalvojom, kad geriau tas didziules vestuves butume iskeite i isimintina kelione uz Lietuvos ribu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilara @ 2007 05 24, 23:40)
Mes tai darem su visom tradicijom vestuves. Tuokemes Vilniuje, Katedroje, po to svesti vaziavome i Palanga. Buvo net septynios pabroliu ir pamergiu poros  doh.gif  sveciu - apie 60. Sventem tris dienas. Ziauriai nusikalem. Po viso sito pagalvojom, kad geriau tas didziules vestuves butume iskeite i isimintina kelione  uz Lietuvos ribu doh.gif

va va, mes taip ir pagalvojom, kad geriau pasidaryt grynai sau svente, be jokiu dedziu ir tetu ir pirsliu korimu 4u.gif
Atsakyti
Sorry, kad taip ilgai tylejau, nebuvo kada beprisesti, kai tokie geri orai smile.gif Siandien kaip tik mano gimtadienis, geles, sveikinimai, tortai... Kartais atsibosta visi tie oficialumai. Man juokingiausia, kai vienas bendradarbis man jaucia antipatija, nesisveikina, taciau per mano gimimo diena tampa grynas veidmainis: iteikia geliu puokste, linki geros kloties, i zanduka pabuciuoja lotuliukas.gif Kam to reikia? As taip jo vietoje nesizeminciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilara @ 2007 05 28, 23:25)
Sorry, kad taip ilgai tylejau, nebuvo kada beprisesti, kai tokie geri orai  smile.gif Siandien kaip tik mano gimtadienis, geles, sveikinimai, tortai... Kartais atsibosta visi tie oficialumai. Man juokingiausia, kai vienas bendradarbis man jaucia antipatija, nesisveikina, taciau per mano gimimo diena tampa grynas veidmainis: iteikia geliu puokste, linki geros kloties, i zanduka pabuciuoja  lotuliukas.gif Kam to reikia? As taip jo vietoje nesizeminciau  schmoll.gif

oj tai sveikinu su gimtadieniu 4u.gif bigsmile.gif ir kiek cia tau dbar sukakojo? smile.gif o del bendradarbiu tai dzin, visokiu zmoniu yra visokiu matyt ir reikia. o kaip tau tie indusai patinka? smile.gif
Atsakyti
Lygiai ketvirtis amziaus suejo, nei dziaugtis, nei verkt rolleyes.gif o tie indusai man asmeniskai yra baisus, tokie tamsus, su pajuodusiais paakiais, dar su tokiu ziurejimu is auksto i moteriskaja lyti... Kuo toliau nuo tokiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilara @ 2007 05 30, 23:34)
Lygiai ketvirtis amziaus suejo, nei dziaugtis, nei verkt  rolleyes.gif o tie indusai man asmeniskai yra baisus, tokie tamsus, su pajuodusiais paakiais, dar su tokiu ziurejimu is auksto i moteriskaja lyti... Kuo toliau nuo tokiu  smile.gif

jo jo, puikiai atsimenu ta ju požiūrį kad moters vieta namuose prie puodu smile.gif slykstukai smile.gif

o kaip jums su butuku? ar jau susitvarket visa isplanavima? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pupito @ 2007 05 25, 14:45)
va va, mes taip ir pagalvojom, kad geriau pasidaryt grynai sau svente, be jokiu dedziu ir tetu ir pirsliu korimu  4u.gif

sveikinimai pupito su artėjančiom vestuvėm 4u.gif nepykit, mergaitės, kad užsukau - tiesiog užkliuvo pavadinime Baltijos pr. (pati netoliese gyvenu). Paskaitinėjau jūsų žinutes - kaip gražu kai žmonės taip gražiai kuriasi - pavydžiu jums baltai. Man pačiai norėtųsi kažkaip panašiai planuoti su savo MB, bet jam nė motais... unsure.gif
Atsakyti
Sveika, prietranka, mes tikrai nepykstam, kad ir tu cia prabilai smile.gif As irgi pastebejau, kad mes cia su pupito ne tik apie namuka, bet ir apie gyvenima pabazarinam biggrin.gif Matai, kol dar stato, tai negi tylesi, norisi kaimyneliai viens kita geriau pazint.
Tiesa, Giedre, buvau siandien su vyru nuvariusi apie buto isplanavima paderint su Alma, tai teks dar karta mums ateit. Nusprendem tokia vonia su pusine duso kabina statyt, tai reikejo Almai tiksliai pasakyt, kurioj vietoj toj vonioj yra vandes nutekimo skyle, o mes kazkaip nepagalvojom tu vonios ismatavimu pasiimti doh.gif Ai, tiesa, dar nenuspredem, kokiam aukstyje rozetes lizda satyti, ten kur skystuju kristalu televizoriu prie sienos kabinsime. Nesinori, kad matytusi kabantis laidas. Gal uztektu kokio 1,5 metro nuo grindu ta rozete irengt? g.gif
Atsakyti
[quote=Dilara,2007 06 01, 21:39]
Sveika, prietranka, mes tikrai nepykstam, kad ir tu cia prabilai smile.gif As irgi pastebejau, kad mes cia su pupito ne tik apie namuka, bet ir apie gyvenima pabazarinam biggrin.gif Matai, kol dar stato, tai negi tylesi, norisi kaimyneliai viens kita geriau pazint.
Tiesa, Giedre, buvau siandien su vyru nuvariusi apie buto isplanavima paderint su Alma, tai teks dar karta mums ateit. Nusprendem tokia vonia su pusine duso kabina statyt, tai reikejo Almai tiksliai pasakyt, kurioj vietoj toj vonioj yra vandes nutekimo skyle, o mes kazkaip nepagalvojom tu vonios ismatavimu pasiimti doh.gif Ai, tiesa, dar nenuspredem, kokiam aukstyje rozetes lizda satyti, ten kur skystuju kristalu televizoriu prie sienos kabinsime. Nesinori, kad matytusi kabantis laidas. Gal uztektu kokio 1,5 metro nuo grindu ta rozete irengt? g.gif
[/q

o klausyk ar duso kabinai irgi reikia tiksliai zinot kur skyle bus? nes cia va kazkaip sudominai g.gif o rozetes mes galvojam daryt apie 90 cm nuo zemes, nes galvojam kad televizorius sedint turi buti akiu lygyje bet to 1,5 kazkaip jau per aukštai yra ir tikriausiai matysis laidai smile.gif planuojam ir mes ateinancia savaite pas Alma vaziuot. ziuresim ka mums pasakys dar.

o tau, prietrank, aciu uz sveikinimus 4u.gif tai davai ir tu ikalbinek savo brangiausiaji pirkti butuka pas mus wink.gif

Atsakyti
QUOTE(pupito @ 2007 06 02, 17:49)

o tau, prietrank, aciu uz sveikinimus  4u.gif  tai davai ir tu ikalbinek savo brangiausiaji pirkti butuka pas mus wink.gif

tai kad jis užsispyręs kaip ožys mad.gif jeigu aš užvedu kalbą apie būsto klausimus tai jis žinoma pritaria - "reikia, žinoma reikia, taip ir darysim", bet nieko nedaro schmoll.gif
O va būtent tavęs norėčiau paklausti, žinoma, jeigu nieko prieš. Kaip supratau tu su savo draugu dar nesate susituokę, tačiau jau butuką perkat. O kaip jūs darėt - ėmėt paskolą, jeigu taip tai kokios įdomu galimybės nesusituokusioms poroms (mes vieni iš tų taip pat). Ar visgi geriau paskolą imti jau esant oficialia šeima?
Atsakyti
QUOTE(prietranka @ 2007 06 04, 09:16)
tai kad jis užsispyręs kaip ožys mad.gif  jeigu aš užvedu kalbą apie būsto klausimus tai jis žinoma pritaria - "reikia, žinoma reikia, taip ir darysim", bet nieko nedaro schmoll.gif 
O va būtent tavęs norėčiau paklausti, žinoma, jeigu nieko prieš. Kaip supratau tu su savo draugu dar nesate susituokę, tačiau jau butuką perkat. O kaip jūs darėt - ėmėt paskolą, jeigu taip tai kokios įdomu galimybės nesusituokusioms poroms (mes vieni iš tų taip pat). Ar visgi geriau paskolą imti jau esant oficialia šeima?

mes matai paskola ir imsim tiktai ziema, nes mums taip patare Alma is Eikos. o tada jau busim susituoke smile.gif todel apie paskolu emima nesusituokus nieko nezinau smile.gif tai ka, tuokites ir judu greiciau ir ikalbek ta savo "oziuka" pirkt pas mus butuka smile.gif mes su Dilara apsidziaugtumem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupito @ 2007 06 04, 09:58)
mes matai paskola ir imsim tiktai ziema, nes mums taip patare Alma is Eikos. o tada jau busim susituoke smile.gif todel apie paskolu emima nesusituokus nieko nezinau smile.gif tai ka, tuokites ir judu greiciau ir ikalbek ta savo "oziuka" pirkt pas mus butuka smile.gif mes su Dilara apsidziaugtumem  4u.gif

su vedybom aš verčiau palauksiu ax.gif smile.gif va dabar vėl kalbėjau tel. su saviškiu - na pykstamės dėl visokių smulkmenų. Aš jau kelis kartus per paskutinę savaitę jam sakau - mums reikia pailsėti, pabūti atskirai g.gif gal tada būtų geriau.. teko girdėti, kad poros po išsiskyrimo labiau pradeda vienas kitą vertinti - tada ir rimčiau apie šeimą pagalvotumėm. Bet matau, kad jis bijo - po tokių mano žodžių pasidaro kaip šilkinis ir tada nebežinau ką daryti. Jaučiuos abejojanti, ir bijau, ir ne, nežinau unsure.gif
Atsakyti