Nors manoji gime vasaros pradzioje ir vasara buvo labai karsta,vistiek mazoji iki 3 men. muvejo vilnones kojines,nei prakaitavo nei ka...kol tokia mazyte,norejau,kad padukus gerai masazuotu tos kojinytes....
moviau iki 6 men., nes taip rekomendavo, atseit dirginasi padelyje esantys visi nervukai, ar kazkas panasaus ir tai skatina vaiko lavejima

Mes tai jau 4 mėnesiai kaip su vilnonėm kojinėm
. Aš manau, kad šiluma kaulų nelaužo
. Nusimausime kai orai labai atšils. O kad nenusispardytu - dedu minkštus batukus.

O siaube
Skaitau ir galvoju, ar aš čia bloga mama, ar kaip čia. Nors mano vaikis gimė vasario pradžioj, vilnones kojines mūvėjom vos dvi savaites ir tikrai nematau reikalo jas ilgiau mauti. Ateis kita žiema, prašom

QUOTE(Auksis @ 2007 04 19, 16:24)
Sveikos mamos,
norejau paklausti iki kokio amziaus movete savo vaikuciui vilnones kojinytes ant basu peduciu ? Mes vis kariaujam su dukryte del ju ...
Oi kaip greitai ji isigudrino jas nusispirti
Tik paziurek, o ji apsiruosusi 
norejau paklausti iki kokio amziaus movete savo vaikuciui vilnones kojinytes ant basu peduciu ? Mes vis kariaujam su dukryte del ju ...

as gal iki 2 menesiu dejau.bet visda po sliauztais, tai nenusispardydavo.
QUOTE(Jusma @ 2007 04 21, 15:41)
O siaube
Skaitau ir galvoju, ar aš čia bloga mama, ar kaip čia. Nors mano vaikis gimė vasario pradžioj, vilnones kojines mūvėjom vos dvi savaites ir tikrai nematau reikalo jas ilgiau mauti. Ateis kita žiema, prašom 

tikrai nemanau,kad esi bloga mama čia dėl koinėlų kiek mamų tiek ir nuomonių

O man gydytoja dar ligoninėje būnant (trečią dieną) jau liepė numaut,atseit svarbu pirmomis dienomis, o po to nėra reikalo tuos nervukus dirgint
va ir iš tiesų kiek mamų, tiek nuomonių

QUOTE(Babaužienė @ 2007 10 28, 19:10)
O man gydytoja dar ligoninėje būnant (trečią dieną) jau liepė numaut,atseit svarbu pirmomis dienomis, o po to nėra reikalo tuos nervukus dirgint
va ir iš tiesų kiek mamų, tiek nuomonių 

aga, mumi irgi taip sake. kadangi vasara gime tai nelabai ir movem. va dabar tai jau vel maunu

O sakykit ar jus tas kojinytes ant plikos kojytes maunat
As maunu dar ir dabar nakciai, bet ant sliauztu.

Maniske gime kovo vidury, tai kojinytes nesiojom iki 3 men kazkur, paskui labai silta pasidare ir nuemiau, ir seip pati nusiimdavo nors dedavau po sliauztais
Manau , kiek laiko nesiot priklauso nuo sezono. Dabar arteja ziema tai ant sliauztu uzmausiu, kad nesaltu

mano sunelis gime vasario pabaigoj, tai vilnones kojinytes muvejo kazkur iki balandzio vidurio- kol namie buvo vesu