Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kada dėjot vaikučiui vilnones kojinytes?

Nors manoji gime vasaros pradzioje ir vasara buvo labai karsta,vistiek mazoji iki 3 men. muvejo vilnones kojines,nei prakaitavo nei ka...kol tokia mazyte,norejau,kad padukus gerai masazuotu tos kojinytes....
Atsakyti
moviau iki 6 men., nes taip rekomendavo, atseit dirginasi padelyje esantys visi nervukai, ar kazkas panasaus ir tai skatina vaiko lavejima smile.gif
Atsakyti
Mes tai jau 4 mėnesiai kaip su vilnonėm kojinėm 4u.gif . Aš manau, kad šiluma kaulų nelaužo ax.gif . Nusimausime kai orai labai atšils. O kad nenusispardytu - dedu minkštus batukus.
Atsakyti
O siaube blink.gif Skaitau ir galvoju, ar aš čia bloga mama, ar kaip čia. Nors mano vaikis gimė vasario pradžioj, vilnones kojines mūvėjom vos dvi savaites ir tikrai nematau reikalo jas ilgiau mauti. Ateis kita žiema, prašom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksis @ 2007 04 19, 16:24)
Sveikos mamos,

norejau paklausti iki kokio amziaus movete savo vaikuciui vilnones kojinytes ant basu peduciu ? Mes vis kariaujam su dukryte del ju ...  g.gif  Oi kaip greitai ji isigudrino jas nusispirti  lotuliukas.gif  Tik paziurek, o ji apsiruosusi  schmoll.gif

as gal iki 2 menesiu dejau.bet visda po sliauztais, tai nenusispardydavo.
Atsakyti
QUOTE(Jusma @ 2007 04 21, 15:41)
O siaube blink.gif Skaitau ir galvoju, ar aš čia bloga mama, ar kaip čia. Nors mano vaikis gimė vasario pradžioj, vilnones kojines mūvėjom vos dvi savaites ir tikrai nematau reikalo jas ilgiau mauti. Ateis kita žiema, prašom mirksiukas.gif

tikrai nemanau,kad esi bloga mama čia dėl koinėlų kiek mamų tiek ir nuomonių smile.gif
Atsakyti
O man gydytoja dar ligoninėje būnant (trečią dieną) jau liepė numaut,atseit svarbu pirmomis dienomis, o po to nėra reikalo tuos nervukus dirgint g.gif va ir iš tiesų kiek mamų, tiek nuomonių doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babaužienė: 28 spalio 2007 - 18:11
QUOTE(Babaužienė @ 2007 10 28, 19:10)
O man gydytoja dar ligoninėje būnant (trečią dieną) jau liepė numaut,atseit svarbu pirmomis dienomis, o po to nėra reikalo tuos nervukus dirgint g.gif va ir iš tiesų kiek mamų, tiek nuomonių doh.gif

aga, mumi irgi taip sake. kadangi vasara gime tai nelabai ir movem. va dabar tai jau vel maunu smile.gif
Atsakyti
O sakykit ar jus tas kojinytes ant plikos kojytes maunat g.gif As maunu dar ir dabar nakciai, bet ant sliauztu.
Atsakyti
ka tik gimus tik ant plikos reika maut, kad masazuotusi. dabar maunu del silumos, tai kaip kada. kartais ant kojos, kartais ant sliauztu.
Atsakyti
Maniske gime kovo vidury, tai kojinytes nesiojom iki 3 men kazkur, paskui labai silta pasidare ir nuemiau, ir seip pati nusiimdavo nors dedavau po sliauztais lotuliukas.gif Manau , kiek laiko nesiot priklauso nuo sezono. Dabar arteja ziema tai ant sliauztu uzmausiu, kad nesaltu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lukox: 29 spalio 2007 - 10:22
mano sunelis gime vasario pabaigoj, tai vilnones kojinytes muvejo kazkur iki balandzio vidurio- kol namie buvo vesu mirksiukas.gif
Atsakyti