Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kada dėjot vaikučiui vilnones kojinytes?

Na, dukryte gime spali, tai su vilnonem kojinytem ant nuogos kojytes isbuvo iki geguzes pradzios. Kudikiui labai sveika buti su vilnonem kojinytem ant nuogu kojyciu, nes stimuliuojami visi pedutese esantys gyvybiskai svarbus taskai, plius silumos funkcija, na bet sita manau ir pacios zinot wink.gif , o siaip tai pritariu nuomoniai, kad kiek laiko kojinytes deti, priklauso nuo sezino 4u.gif
Atsakyti
O as tai praktiskai is vis nemoviau vilnoniu kojiniu...
Atsakyti
mes gimėm lapkričio 21d., tai per žiemą dėjau, maždaug iki pavasario. Pradžioje dėdavau po šliaužtais ant nuogos kojytės, o vėliau kai paaugo kojytė, ant šliaužtų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūja: 29 spalio 2007 - 12:05
Mano amzylegime vasariomen,tai is pradziu dejau,bet neilgai,orai susylo ir nebemoviau
Atsakyti
Aš moviau iki 1 mėn 4u.gif
Atsakyti
Mes maunamės ir dabar, tik jau nebe ant nuogos kojytės, bet ant kelnyčių
Atsakyti
Nors mano dukrytė gimė liepos mėnesį, aš vilnones kojinytes dėjau iki3 mėn ant nuogų kojyčių wub.gif taip patarė gydytoja ir niekad nebuvau pastebėjusi akd kojos būtų per daug sušilusios wub.gif
Atsakyti
as sunui dar ligoninej numoviau 3 diena. namie gal koky men dejau kojnytes, bet ne ant pliku kojyciu.
Atsakyti
ant pliku kojyciu iki 1 menesio dejau. dabar maunames vilnones tik i lauka eidamos ax.gif
Atsakyti
mano nei vienam maziukui nebuvo uzmautos vilnones kojines ant nuogos kojytes. mergyte gime liepos kaip dabar prisimenu kokios karstos dienos ir kai ji buvo intensyvioj terapijoj atejusi gydytoja paprase kojinyciu tai vilnoniu neeme liepe vyrui atvezt medvilnines, o pas suneli neresi odele tai taip pat uzdraude mauti ant nuogu kojyciu is pradziu medvilnines o poto vilnones teko vel vyrui skubeti namo atvezt smile.gif
Atsakyti
As savo mazajai moviau koijnytes vilnones pora menesiu, o veliau tai maudavau ir maunu kai serga ant nuogu kojiciu smile.gif
Atsakyti
gerai mazam leliukui vilnones kojinytes
Atsakyti