Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kada dėjot vaikučiui vilnones kojinytes?

Mano kadangi gimė liepos pradžioj tai su vilnonėm prabuvo pora savaičių, kai karšta buvo nedėjau, o dabar kiekvieną dieną maunu ant pėdkelnių.
Atsakyti
Mes ir dabar maunam vilnonias kojinaites, tik aišku tik diena, kai žaidžia ir į lauką, nors namuose ir lyg ne šalta +23, bet vis norisi, kad butų mažylei jaukiau. Dabar numezgiau tokias kojinaitės, kad nenusispardo- juos ira ilgesnes ir palenktos, del to geriau laikosi ant kojičių, o ankščiau, kad nenusispardytų, tai ant kojinyčių uždėdavau gumytę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andza: 14 lapkričio 2007 - 08:48
gime žiema tai kojinytes aviau gal koki menesi nes namie šilta o paskui žiuredavau pagal situacija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šalta: 15 lapkričio 2007 - 20:35
kokias tris savaites
Atsakyti
mano mergyte gime rugpjucio pabaigoj,tai nuo pat gimimo ligi siol ir nesiojam.manau ir nesiosim iki kol silta bus. smile.gif
Atsakyti
mano leliukiui jau 4men.su virs o mes dar muvim vilnones kojnytes
Atsakyti
Dar bunant gimdymo namuose, paskutine diena, sesute patare vilnones kojines mauti nebe ant nuogu kojyciu. Bet as dar kokia savaite, o gal ir daugiau, moviau. Dabar mums jau beveik 4 menesiukai ir mes nesiojam vilnones kojinytes, tik ant sliauztinuku ar ant medvilniniu kojinyciu.
Atsakyti
mazyle gime labai siltu oru, tai vilnones kojinytes moviau tik tris savaites, veliau - paprastas rolleyes.gif na ir dabar kai suserga ar namie vesoka buna uzmaunu
Atsakyti
Iš vis tokių kojinų kaip vilnonių nenaudojam ax.gif
Atsakyti
dabar kai vesesnis laikas kojinytes maunu, nes su tais batukais visokiais labai prakaituoja kojytes ir slapios pedutes buna.. na o mausiu tol kol vaiksciot neprades, nes istikro vilnones labai slysta per laminata.
Atsakyti
Ant nuogu kojyciu, tai apie menesi,gal daugiau, o ir dabar neatsisakom,tik jau ant sliauztuku schmoll.gif
Atsakyti
mes nesiojom iki 5 menesiuko viduriuko... ax.gif kadangi musu keltis kojytes auksta vilnones kojinytes pradejo spausti... doh.gif teko atsisakyti... blush2.gif
Atsakyti