Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios paskolos

QUOTE(keistuole @ 2008 06 18, 22:11)
as tai masina pirkau ir jokiu problemu del to, kad motinystes atostogose nebuvo.
Tik tikrino, ar pajamu uztenka. Visi tie lizingai ir tikrina Sodros bazej ne kur kitur.
Ir dar jie ten kaupia koki tai savo duomenu banka apie nemokejusius, velavusius ir pan skolininkus. O aplamai tai duoti ar neduoti kredita tai yra tik lizingo vidinis reikalas ir istatymai nelabai ka gali padeti.

Taip, nėra jokio įstatymo nei poįstatyminio akto, reglamentuojančio šitą dalyką schmoll.gif
Bet laimėjimas jau vien tai, kad nebeliko tos nuostatos nesąmoningos, kad lizinguotis negalima būnant vaiko priežiūros ar motinystės atostogose vien iš principo - atseit ten vaiko pinigai, o ne mamos; kad ten pašalpa, o ne alga doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmoshka: 18 birželio 2008 - 23:47
QUOTE(Jurguška @ 2008 06 17, 16:19)
Va kokia aktuali tema. Aš norėčiau paskolą pasiimti. Įdomu ar duotų auginančiai mamai?

bankuose tikrai duoda 4u.gif
aš tai esu už vartojimo paskolas o ne lizingu pirkti kad ir mažą daiktą, nes pati nusipirkau fotoaparatą už pusantro su ūkio banko lizingu ir aišku, sutartį iki galo tik namuose paskaičiau, absurdas totalus - anksčiau laiko atiduodant vis tiek reikia mokėti tas jų palūkanas nes jie priskaičiuoja jas irš kart ir net anksčiau laiko grąžinusi vis tiek įmokas turiu tokias pervesti kaip kad jų grafike, tai gaunas jei pasiėmiau 2000lt reik į mėn po 100 ir taip 24men - o atiduot noriu jau po 2men viska tai suma bus ne tie du su truputuku o visi 24*100 -2400 doh.gif na cia kaip pvz skaičių tikslių nepamenu dabar nes TD būdu nurašo... o paskolas iš normalių banku imant, jei nori atiduoti po kad ir kelių mėn tai atiduoti tik tai dienai palūkanas plius likutį sumos be jokių pap. mokesčių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2008 06 24, 08:49)
bankuose tikrai  duoda  4u.gif
aš tai esu už  vartojimo paskolas o ne lizingu pirkti kad ir mažą daiktą, nes pati  nusipirkau  fotoaparatą už pusantro  su ūkio banko lizingu ir  aišku, sutartį iki galo tik namuose paskaičiau, absurdas totalus  - anksčiau laiko atiduodant vis tiek reikia mokėti tas jų palūkanas nes jie priskaičiuoja jas irš kart ir net anksčiau laiko grąžinusi vis tiek įmokas turiu  tokias pervesti kaip kad jų grafike, tai gaunas jei pasiėmiau 2000lt reik į mėn po 100 ir taip 24men -  o atiduot noriu jau po 2men viska  tai suma bus ne tie du su truputuku o visi 24*100 -2400  doh.gif na cia kaip pvz skaičių tikslių nepamenu dabar nes TD būdu nurašo... o paskolas iš normalių banku imant, jei nori atiduoti  po  kad ir kelių mėn tai atiduoti tik tai  dienai  palūkanas plius likutį sumos be jokių pap. mokesčių rolleyes.gif

bet čia gal tik ūkio bankas, nes esu ėmus lizingu Hansa banke ir Snoro banke, tai abu bankai palūkanas perskaičiavo, tik reikėjo kreiptis į centrinį banką.
Atsakyti
Gal smile.gif aš turėjau Ūkio banko, bet paskolos geriau nes ten proc mažesni yra, tiek tiek smile.gif
Atsakyti
4u.gif suprantamai parasyta net klausimu nekyla
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 06 24, 14:52)
bet čia gal tik ūkio bankas, nes esu ėmus lizingu Hansa banke ir Snoro banke, tai abu bankai palūkanas perskaičiavo, tik reikėjo kreiptis į centrinį banką.

Snoras likus pusmeciui ar maziau iki grazinimo termino pabaigos palukanu neperskaicioja,nes jiems neapsimoka.
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2008 06 24, 09:49)
bankuose tikrai  duoda  4u.gif
aš tai esu už  vartojimo paskolas o ne lizingu pirkti kad ir mažą daiktą, nes pati  nusipirkau  fotoaparatą už pusantro  su ūkio banko lizingu ir  aišku, sutartį iki galo tik namuose paskaičiau, absurdas totalus  - anksčiau laiko atiduodant vis tiek reikia mokėti tas jų palūkanas nes jie priskaičiuoja jas irš kart ir net anksčiau laiko grąžinusi vis tiek įmokas turiu  tokias pervesti kaip kad jų grafike, tai gaunas jei pasiėmiau 2000lt reik į mėn po 100 ir taip 24men -  o atiduot noriu jau po 2men viska  tai suma bus ne tie du su truputuku o visi 24*100 -2400  doh.gif na cia kaip pvz skaičių tikslių nepamenu dabar nes TD būdu nurašo... o paskolas iš normalių banku imant, jei nori atiduoti  po  kad ir kelių mėn tai atiduoti tik tai  dienai  palūkanas plius likutį sumos be jokių pap. mokesčių rolleyes.gif

Galiu pasakyti tikrai ne schmoll.gif per uki mes turejom kompiuteri ir fotoaparata(lizingas 2m) pamokejom gal 3men ir atsirado pinigu viskam padengti,paskambinom i ju bustine ir jie paskaiciavo kiek tai dienai mes skolingi,persiskaiciavom patys ir jokiu palukanu nemokejom tik tik likusia dali nuo tos sumos.Jie palukanu tau negrazina tik tuo atveju jai nueini i snorika(ar koki kita banka) jie pasako su palukanom suma o paskui ju negrazina.Zodziu reikia visada skambinti bankui ir klausti.Tai pat ir su busto kreditu mum banke aiskino kad grazinant iskarto visa suma jokios palukanos nesiskaicioja(tam tikra diena) ir grazini tik pasiskolintus pinigus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2008 06 27, 19:02)
Snoras likus pusmeciui ar maziau iki grazinimo termino pabaigos palukanu neperskaicioja,nes jiems neapsimoka.

vadinasi mums buvo likę daugiau biggrin.gif dabar tikrai nepamenu po kiek laiko grąžinom..bet mums pasisekė su snoru ir ne kartą mirksiukas.gif
Atsakyti
SOS!!!! Mamytes man labai reikia jusu patarimo... Susikloste tokia situacija, kad man skubiai reikia keliu tuks., bet problema ta, kad dar esu vaiko auginimo atostogose... Vienintele iseitis kreiptis i banka, bet bijau, kad jie nesuteiks paskolos... Gal kas nors is jusu buvot atsidure panasioje situacijoje, kaip reikia sneketi banke, nes mano pajamos tikrai isnestu sia nasta...
Atsiprasau, jei tokia tema jau buvo, bet ziurejau, tai neradau, nors gal is nevilties mano akys jos nepamate verysad.gif Patarkit prasau man, kaip man geriau pasielgti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(stela3468 @ 2008 07 17, 12:43)
SOS!!!! Mamytes man labai reikia jusu patarimo... Susikloste tokia situacija, kad man skubiai reikia keliu tuks., bet problema ta, kad dar esu vaiko auginimo atostogose... Vienintele iseitis kreiptis i banka, bet bijau, kad jie nesuteiks paskolos... Gal kas nors is jusu buvot atsidure panasioje situacijoje, kaip reikia sneketi banke, nes mano pajamos tikrai isnestu sia nasta...
  Atsiprasau, jei tokia tema jau buvo, bet ziurejau, tai neradau, nors gal is nevilties mano akys jos nepamate verysad.gif Patarkit prasau man, kaip man geriau pasielgti blush2.gif

Duotu, nesvarbu kad esi atosotogose mirksiukas.gif
Atsakyti
duotu jei turi tas pajamas, nes as pavyzdziui pries nestuma nedirbau ir dabar mano vaiko pinigai 100lt i men, man manau neduotu, nes norejau mokslams paimt 4u.gif

beto jei turetum laiduotoja tai gautum
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringute22: 17 liepos 2008 - 12:51
QUOTE(Renytė @ 2008 07 17, 14:30)
Duotu, nesvarbu kad esi atosotogose  mirksiukas.gif

O kaip reikia ten sneketi, ar reikia iskart pasakyt, kad nedirbu, ir dar i koki banka geriau kreiptis???
Atsakyti