Įkraunama...
Įkraunama...

Skūpus vyras/ draugas

Manau , kad tai nieko gero... unsure.gif Kur jis leidžia tuos sutaupytus pinigus??savo reikmėms ar bendriems? g.gif Gal bando gyventi iš tavo lėšų 4u.gif tai jau tikrai nedovanotina...Prisimink , kad į senatvę visi neigiami bruožai dar labiau išryškėja. blink.gif mirksiukas.gif Pamąstyk...
Atsakyti
Kai kurie pasisakymai tikrai grieztoki, toks vaizdas kad klausimo autorei belieka tik skirtis su tokiu zmogum, o juk tik patarimo klausia kaip pasakyti, gal tai vienintelis vyro bruozas kuris nera priimtinas, o visa kita gal labai saunu, tik va beda kad autore sako jog vyras pats turetu susiprasti. To tai tikrai nebus, gali galva dauzyti i siena - nesusipras, nes vyrai tuo ir skiriasi nuo moteu, kad jie niekad nesigilina irneskiria savo laiko apmastymams ir santykiu tobulinimui ir jiems reikia sakyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pucini @ 2007 04 19, 20:20)
jau skaitinėjau.na siuo metu esu tokioje kryžkeleje kur delioju pliusus ir minusu, pakeliui su juo ar ne juk tiek laiko kartu o is ju 2 metai gyvenimo kartu. blink.gif  doh.gif
mastau.gif

Turiu draugę, kuri gyvena su "skūpu" vyru, patikėk nieko gero, jis net pinigų namuose nelaiko, paėmęs algą, ją pasideda pas svetimus žmones, kad tik ne namuose, kad tik žmona nepaimtų nė cento daugiau, aišku išskiria jis jai į mėnesį kelis šimtelius ir viskas, pačios jos pajamos per mėnesį nedidelės, taip ir sukasi moterytė. Kiek juos pažįstu pas juos barnių tema tik viena - pinigai. Na žmonai gaila, tai dar gal kažkaip ir galima paaiškint, bet kai vaikui gaili nupirkt kelnes ar šiaip kokį būtina daiktą, nešneku jau apie žaislus, tai košmaras. Skūpumas yra didelis minusas, aš abejoju ar galėčiau su tokiu žmogum gyvent. Taip, kad galvok, niekas nepasikeis niekada, kai sukūrsit šeimą bus dar blogiau.
Atsakyti
gal chia neskupumas, gal jis tiesiog pamirshta shventes? ax.gif
as saviskiui irgi turiu keleta savaiciu pries kokia nors shvente vis netyciom uzsimint apie tai, nes kitaip jis tiesiog pamirshtu doh.gif kazkaip neimponuoja tos 'bobiskos shventes' [kaip ishsireikshtu .. ] ir gelyte primenu, kad nupirktu karts nuo karto.. taip netycim 'aah..ziurek koks vyras su kokiom gelem' .. biggrin.gif
visko prisigalvoju jau, kad susiprastu biggrin.gif
Atsakyti
Jie jis tikrai skupus, tai manau kad problema yra rimta. g.gif Nieko bjauriau, kai jauti kad ne tik kad tau gaili lita isleisti, bet dar ir naudojasi tavo gerumu. Gerai apgalvok ar sugebesi susitaikyti su tuo. rolleyes.gif
Atsakyti
mano ex irgi toks buvo... juokas ima net prisiminus... is pradziu tai nieko, bet veliau... per du metus nei sykio neisprasiau, kad nueitume kur pasilinksmint su draugais, i kluba, ar i kina. pasiteisinimas: tau tik pinigus svaistyt reikia. vasara nuvaziuoji i gamta, nusivezi desreliu, pasileidi muzika ir sok, filma gali per kompa parsisiust, kam pinigus metyt. veliau prasidejo tokie dalykai kaip nesidazyk plauku, neik i kirpykla, kam tau dazytis kasdien, tas sampunas per brangus, dvejus dzinsus turi, kam tau treciu ir panasiai. kuo toliau pamenu tuo blogiau buvo... kada jau per sventes nei rozes suvytusios uz 1,50lt nebedovanodavo, pratrukau. nesuprato apie ka as cia kalbu.
Atsakyti
Vajė vajė, mano tai atvirkščias variantas - pinigus man atiduoda, o aš skirstau, nes kitaip tikrai valgyt nebūtų už ką dry.gif Ir niekada nieko nei man, nei vaikui negaili, nebent sau blush-anim-cl.gif Gal tiesiog atėjo laikas jums rimtai pašnekėti, nes apsidairysi po kokių dar 10metų, kad vis dar nesusiprato, o ir skirtis kažkaip jau vėloka dėl tokios priežasties mastau.gif Pakalbėkit rimtai, o tuomet lakas ir spręsti ax.gif
Atsakyti
[quote=pucini,2007 04 19, 19:45]
Gal esate kuri susidūrusi su tokia problema, kai draugas ar vyras yra skūpokas. Aš draugauju jau 5,5 metų , bet kuo tolaiu tuo labaiua mane ši savybe nervina.

Esi suprantu labai jauna ir dar idealizuoji savo dabartini, taigi kas bus toliau-ogi nieko naujo-koks skūpus vyrukas buvo toks ir liks .
Išeitis -teks užsidirbti pačiai , kad nereiktų kiekvieną kart prašinėti arba mesti jį per bortą ir susirasti dosnųjį .............
Na bet ir nuolankumas tu panelių, daug ankščiau galejai sudėlioti visus taškus ant i, dabar jis gi labai nustebs kaip čia taip 5 metus jis buvo geras , o po 5 metų sužinos , kad skūpus -bus tiesiog priblokštas lotuliukas.gif O pasakyti gali ir tiesiai šviesiai, tegu įsižeidžia, tegul dabar sužino , o ne po vestuvių..................
Atsakyti
Aš tai nelabai matau kame tas skūpumas? Kad gėlės nenupirko ? Man tai pavyzdžiui gelės iš vis nepatinka, tai mano brangiausias jų man irgi nedovanoja mirksiukas.gif Nelabai tie vyrai supranta ko tos moterys iš jų nori, tai ir nesureikšmina tų gėlių. Tai jei problema tik gėlėse, tai mano galva tai jokia ne problema. O vat jei jau sako, kad turi dvejus džinsus ir kam tau treti, ar zyzia dėl ėjimo pasilinksminti, tadu jau aš neščiau kudašių doh.gif Gal dar ir tai ne pats baisiausias dalykas, bet nu nepakenčiu aš tokių žmonių ir tiek.
Atsakyti
na vis dar neatskisiu kur skupumas kur taupumas smile.gif nesu as jau tokia kuri mirsta del geliu, bet kai zmogus nesuvokia situacijos tai doh.gif per vidurines isleistuves visom panom geles dovanos myliemijie nese o ka manasis ne nuvytusio gvazdiko kaip buvo apmaudu, o visiems keista, mama tai pakraupo, Sake nesupratau bajerio blink.gif ir taip kiekviana proga jokio susivokimo, ne jei ne geles idas tai kakaip galima mogu nudziuginti. o va kad paciam tai turi buti grazi, sexi ir panasiai. kaip ir neteisybe doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pucini @ 2007 05 05, 16:21)
na vis dar neatskisiu kur skupumas kur taupumas smile.gif nesu as jau tokia kuri mirsta del geliu, bet kai zmogus nesuvokia situacijos tai  doh.gif  per vidurines isleistuves visom panom geles dovanos myliemijie nese o ka manasis ne nuvytusio gvazdiko kaip buvo apmaudu, o visiems keista, mama tai pakraupo, Sake nesupratau bajerio blink.gif ir taip kiekviana proga jokio susivokimo, ne jei ne geles idas tai kakaip galima mogu nudziuginti. o va kad paciam tai turi buti grazi, sexi ir panasiai. kaip ir neteisybe doh.gif

Vienintelė išeitis: pasikalbėti atvirai ir išsiaiškinti kame reikalas. Jei tai nepadės arba teks susitaikyt su žmogum tokiu, koks yra, arba skirtis g.gif O jei bijai kalbėtis, gal laišką parašyk, ar ką.. ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 05 gegužės 2007 - 15:36
Maniskis irgi skupus, man kiekviena kart reikia pries bet koki islaidavima irodineti kad cia gerai kad apskritai reikia pirkti brangesni ir geresni o ne pati pigiausia daikta - tik tiek kad paskui jis pats pripazysta kad taip ir reikejo. Juokingiausia kad jis visiskai nenorejo vaziuot atostogu, nuomot automobilio, ekskursiju ir pan - per kraujus issitempiau. Tik po kokio menesio gryzes sake ale kaip cia gerai paatostogavom... doh.gif Bet siais metais matau vel tas pats, tenka diplomatiskai islaidauti.
Atsakyti