Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu su juo gyventi

As tai sakyciau, kad tos kurios nori isteketi ir galvoja kad apsigyvenimas kartu tai kaip zingsnys nuo draugystes link santykiu kurie baigsis vestuvemis tai... NE NE NE! Ypac vyrams labai patogu gyvent pasidaro kartu (ypac jei finansai atskirai), o moteris vis tiek rupinasi namais kaip zmona... Zodziu as padariau tokia isvada kad jau apsigyvenus kartu tai bent jau pora metu tai vestuves tikrai atsitolina, jei apskritai ivyksta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrilyte @ 2007 06 08, 13:42)
As tai sakyciau, kad tos kurios nori isteketi ir galvoja kad apsigyvenimas kartu tai kaip zingsnys nuo draugystes link santykiu kurie baigsis vestuvemis tai... NE NE NE! Ypac vyrams labai patogu gyvent pasidaro kartu (ypac jei finansai atskirai), o moteris vis tiek rupinasi namais kaip zmona... Zodziu as padariau tokia isvada kad jau apsigyvenus kartu tai bent jau pora metu tai vestuves tikrai atsitolina, jei apskritai ivyksta  unsure.gif

nebutinai aš su būsimu vyru apsigyvenau po 4 mėnesių draugystės, o po metų susituokėm, ir tiesa sakant jei jau tai turėjo įvykti tai įvyko ir nemanau, kad atitolina, aišku jei nesi tikras dėl jausmų smile.gif
Atsakyti
keliat jus cia problema, sakyciau visai is nieko. pripazinkit, mums jau nebe 15, kad buciniais prie laiptynes pasitenkintume. jei santykiai bent kiek rimtesni, tai savaime suprantama, kad pora miega kartu(jei yra bent menkiausia galimybe), o jei miega, vadinasi kartu keliasi, valgo ir tt. negalima sakyti, kad 3 men. per mazas laiko tarpas. na gal jis ir per mazas jei tau 16 metu:). pati zinau ka reiskia ne gyventi, o tiesiog nakvoti vaikino namuose. laksciau su savo daiktais tai pas ji tai namo ir uzsiknisau juodai. atsikeli ryte - lyja, o svarkelis tavo aisku namie. batai nutryne kojas- patogus liko namie. isdygo kazkox neaiskus padaras ant veido, o losjonas zinoma namie. esam moterys ir norim tureti visus mums butinus daikciukus salia, todel gyvenimas svetimuose namuose is tikruju uzknisa. as savajam tiesiog taip ir pasakiau: "mane nervina, kad turiu kasdien lekioti namo pasiimti tai ta tai ana" ir grizau i savo buta..kokia savaite pas ji ne kojos nekeliau (pas mane jis negaledavo nakvot, nes turejau trenkta kambarioke:)), tai tada pats pareiske, kad nori kasnakt uzmigti salia manes ir pasiule apsigyventi pas ji. draugavom iki tol kazkur 7 men. tiesa jis taip pat negyveno vienas. turejo kambarioka, kurio i lauka mes tikrai nemetem, jis liko bute ir gyvenu dabar su dviem vyrais ir nematau nieko cia blogo. kambariokas laaaabai geras ir mums jo buvimas visiskai netrugdo. savaitgaliais dar ir jo mergina pas mus nakvoja. zodziu reikia tik moketi priimti kompromisa. nesisiulyti, nesidraskyti, nelaukti ir neasaroti, kad vaikinas nesubrendes. visose situacijose galima atrasti sau palanku buda gyventi ir megautis:)
Atsakyti
QUOTE(Melindax @ 2007 04 19, 20:02)
Mes draugauam apie 3 mėn, susitinkam kasdien, miegam kartu visada  blush2.gif , kartu

o kodel tau paciai to draugui nepasiulius g.gif
Atsakyti
Na 3 mėn. tikrai manau yra mažai.
O pvz. mano situacija jau kartu apie 4 m. Abu buvome susituokę, išsiskirėm. O dabar aš jau norėčiau apsigyventi kartu. Šiek tiek bijau. blush2.gif Gal ir jis bijo. g.gif O gali buti mano vaikas iš pirmos santuokos kliūtimi?
Gal reikėtu pasikalbėti, bet aš net nežinau kaip pradėti pokalbį. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Soulmate @ 2007 04 19, 21:31)
ale ir greiti jūs...per 3 mėn jau viską kartu darote, tik kad negyvenat...bigsmile.gif
šiaip, siūlau palaukti..jei draugas nesiūlo  ax.gif

Pritariu ir aš. Čia tai tempai schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Apuokas @ 2007 05 14, 13:39)
Mane moralinė pusė labiau domina- gyvenimas ,,susimetus nuolat,, ir ,,susimetus savaitgaliais,,  smile.gif

Tas pats nuodėmingas gyvenimas lotuliukas.gif
Atsakyti
jau daug laiko praėjo nuo temos sukūrimo, įdomu, kaip dabar sekasi autorei ir jos draugui. na, bent jau aš tokioje situacijoje norėdama paraginti savo vaikiną, pasiūlyčiau kurnors kartu praleisti savaitėlę ar dvi atostogų. kurnors, jei ne kurorte, tai kaime ar sode, taip, kad visą tą laiką leistumėt kartu ir nereikėtų niekur blaškytis... jei abiems toks gyvenimas eisis sklandžiai ir bus malonu, net ir mergina, manau, gali paklausti "ar nenorėtum šitaip gyventi nuolat?" toks jau čia ir savęs pažeminimas... jei atsakymas tegiamas ir nuoširdus, vaikinas pats ims ieškoti išeities, o jei ne, nepakitę santykiai ir vaikino iniciatyvos nebuvimas, bent jau dar vienam pokalbiui šia tema, tikrai bus ženklas, kad kažkas yra ne taip, kaip tu pati norėtum... 4u.gif
Atsakyti
pas mus jau ir kelinta diena prasidejo pokalbis apie apsigyvenima kartu. tiksliau jis pradejo ta tema. matau, kad noretu gyventi kartu,bet ir prisibijo dar. mano slapti norai yra apsigyventi, bet tyliu biggrin.gif visgi leidziu sprendima padaryti jam.. ax.gif
Atsakyti
na man irgi atrodo kad 3 men. yra dar visai nedaug, na bet ka benusprestu Melindax, vistiek baigtis gali tik vestuvemis, arba skyrybomis, tad laikas parodys viska.
Atsakyti
pff... Po 3 mėn kartu gyventi? atleiskite, bet umn.gif
Atsakyti
QUOTE(White_Crow @ 2008 08 18, 22:44)
pff... Po 3 mėn kartu gyventi? atleiskite, bet  umn.gif

na kiti per 3 menesius patiria tiek,ko kiti per metus nepatiria..
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2008 08 19, 15:30)
na kiti per 3 menesius patiria tiek,ko kiti per metus nepatiria..

Bet anie "kiti" ir po metų gal kartu negyvena.

Beje net smalsu pasidarė, ką gi jūs per nepilnus tris mėnesius spėjote patirti? (Jei klausimas pernelyg asmeniškas, gali žinoma ir neatsakyti 4u.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 19 rugpjūčio 2008 - 19:59