Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu su juo gyventi

As tai siulyciau ilgiau pasidziaugt gyvenimu atskirai, nes greit buitis uzgriuna ant peciu ir visa romatika gali isgaruoti unsure.gif As tai su saviskiu isvis po kazkur 4 dienu draugystes pradejau gyventi ir buvo apie 2 savaites kai isvis ji pazystu doh.gif Aplinkybes priverte tongue.gif Dabar kai pamastau galejo buti kitaip nes gyvenimas atskirai buna maziau ipareigojantis, o kad kartu gyvent manau tam reikia pribrest ax.gif Dabar su ilgesiu prisimenu tas dienas pradzioje kai jis atvaziuodavo pas mane miegoti pietuku arba pasilikdavo nakvoti, man taip miela dabar atrodo bigsmile.gif doh.gif Nu bet gyvenimas kartu taip pat turi pliusu, bet labiau is praktiskos puses 4u.gif Is romatiskosios tai man atrodo gyvenimas atskirai pranasesnis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2008 08 19, 23:23)
As tai su saviskiu isvis po kazkur 4 dienu draugystes pradejau gyventi
(...)
Dabar su ilgesiu prisimenu tas dienas pradzioje kai jis atvaziuodavo pas mane miegoti pietuku arba pasilikdavo nakvoti, man taip miela dabar atrodo bigsmile.gif doh.gif

Taip ilgiesi tų 4 dienų? g.gif (Būtasis dažninis laikas išvis kažkaip čia keistai skamba. unsure.gif )
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2008 08 20, 11:13)
Taip ilgiesi tų 4 dienų? g.gif (Būtasis dažninis laikas išvis kažkaip čia keistai skamba. unsure.gif )

Nu galbut ilgiuosi del to, kad man taip romantiskai dabar atrodo tos 4 dienos kai buvo draugystes pradzia, nauji jausmai ir isgyvenimai... Negaliu sakyt, kad dabar mums blogai, tiesiog meile tapo nebe tokia vejavaikiska pradejus kartu gyventi blush2.gif Primirsau lietuviu kalba matyt, nelabai moku isreiksti savo minciu, todel keistai skamba lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2008 08 20, 11:44)
Nu galbut ilgiuosi del to, kad man taip romantiskai dabar atrodo tos 4 dienos kai buvo draugystes pradzia, nauji jausmai ir isgyvenimai... Negaliu sakyt, kad dabar mums blogai, tiesiog meile tapo nebe tokia vejavaikiska pradejus kartu gyventi blush2.gif

Kelių dienų ar, tuo labiau, valandų "naujus jausmus" vadinti meile man atrodo gerokai perstipru, o čia mat dar ir kažkokia "meilės raida" įmanoma. g.gif Beje kiek savaičių jūs jau kartu?
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2008 08 20, 11:51)
Kelių dienų ar, tuo labiau, valandų "naujus jausmus" vadinti meile man atrodo gerokai perstipru, o čia mat dar ir kažkokia "meilės raida" įmanoma. g.gif Beje kiek savaičių jūs jau kartu?

Patikekit kiek mes komentaru is draugu isgirsdavome kai suzinojo, vieni palaike, kiti smerke mus, o nuo giminiu tai net slepeme, po pusmecio bendro gyvenimo pasakeme jiems doh.gif Rugseji bus 2 metai kaip mes kartu 4u.gif
Atsakyti
mb siūlė kartu apsigyventi jau po 2 mėn draugystės, bet padarėme tai tik po 2 metų. kadangi šis procesas jau trunka daugiau nei ketverius metus, manau, kad pro šalį tikrai neprašoviau mirksiukas.gif

o šiaip tikrai nesu nusiteikusi prieš greitai 'susimetančius', tačiau, kaip kažkas pastebėjo, laikausi nuomonės (paremtos aplink matytais pvz), kad ilgiau 'atskirai' išdraugavusi pora turi daugiau šansų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(asilas @ 2007 04 19, 21:09)
O kaip galima miegot kasdien kartu ir gyvent atskirai  g.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Su vaikinu draugaujame 3 metai. Esame gyvene Londone 3 men drauge, apie puse metu pasjo tevus ir su juo:)Tikrai neabejoju, jog susitvarkytume mes gyvendami kartu! Karta esame kalbeje, kad kai jis gris is Anglijos, tai apsigyvensime drauge, bet veliau nutarem , kad ne iskart, nes palauksim kol jis atsikraustys i Vilniu, ten , kur as studijuoju. Dabar jis jau du men. gyvena Vilniuje bute su dviem draugais, o as bendrabuty gyvenu. Vasara planuojam jog as dirbsiu ir ateisiu gyventi pas ji i buta su tais draugais, kur jie nuomojasi..Bet idomu, ar jis noretu pratesti ta apsigyvenima..?zinoma, galeciau to jo paklausti, bet dar tam reikia palaukti kelis menesius, nenoriu skubinti, nes ir siaip esu daugumos dalyku iniciatore musu santykiuose..noriu kad bent karta parodytu savo iniciatyva..
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2009 01 20, 18:23)
Bet idomu, ar jis noretu pratesti ta apsigyvenima..?zinoma, galeciau to jo paklausti, bet dar tam reikia palaukti kelis menesius, nenoriu skubinti, nes ir siaip esu daugumos dalyku iniciatore musu santykiuose..
noriu kad bent karta parodytu savo iniciatyva..

jei mastai apie gyvenima kartu ir tokie svarbus dalykai yra neaptariami tarpusavyje atvirai,tai gal dar neapsigyvenkit...is kitos puses suprantama,kad nenori jo skubinti ir pati pirstis(ir taip daryt nereikia).
is esmes tai manau,kad tau reikia nurimti ir suprasti,kad jei vaikinas tikrai nores buti su tavimi,apsigyventi su tavimi,tai tu tai tikrai suzinosi ir busi pati pakviesta be jokiu saves siulymu.o jei vaikinui labai patogu ir smagu gyventi su draugais,o tave tureti kaip mergina,ne kaip jau gyvenancia kartu,tai geriau tegul taip ir buna.manau,kad jei butum nepageidaujama ir jei vien tik del pazado jus apsigyventumet kartu,tai kiltu daug nesutarimu ir jaustumeisi ne savo vietoje,tarsi nepageidaujama,tad geriau jau buk labai laukiama kambarioke nei tik tesiant sena plana apsigyvenusi kartu mergina.zodziu,jei jis nores,jis tau pats pasakys.jei nenores,neskubink,nes paciai paskui gali buti nesmagu.ir atvirai pasikalbekit apie tai!kokie santykiai,jei kiekvienas tik savyje isgyvena visokius svarstymus visai nesidalindamas tuo su kitu,kuri labai liecia tos visos mintys ir sprendimai.
Atsakyti
QUOTE(kukuruze7 @ 2009 01 20, 23:45)
jei mastai apie gyvenima kartu ir tokie svarbus dalykai yra neaptariami tarpusavyje atvirai,tai gal dar neapsigyvenkit...is kitos puses suprantama,kad nenori jo skubinti ir pati pirstis(ir taip daryt nereikia).
is esmes tai manau,kad tau reikia nurimti ir suprasti,kad jei vaikinas tikrai nores buti su tavimi,apsigyventi su tavimi,tai tu tai tikrai suzinosi ir busi pati pakviesta be jokiu saves siulymu.o jei vaikinui labai patogu ir smagu gyventi su draugais,o tave tureti kaip mergina,ne kaip jau gyvenancia kartu,tai geriau tegul taip ir buna.manau,kad jei butum nepageidaujama ir jei vien tik del pazado jus apsigyventumet kartu,tai kiltu daug nesutarimu ir jaustumeisi ne savo vietoje,tarsi nepageidaujama,tad geriau jau buk labai laukiama kambarioke nei tik tesiant sena plana apsigyvenusi kartu mergina.zodziu,jei jis nores,jis tau pats pasakys.jei nenores,neskubink,nes paciai paskui gali buti nesmagu.ir atvirai pasikalbekit apie tai!kokie santykiai,jei kiekvienas tik savyje isgyvena visokius svarstymus visai nesidalindamas tuo su kitu,kuri labai liecia tos visos mintys ir sprendimai.

Labai dekoju uz padrasinima, tikrai pasijutau geriau perskaiciusi tavo komentara:)Is tavo zodziu galiu spresti, jog mane tinkamai supratai ir tavo patarimai tik dar labiau ikvepe dabar elgtis taip, kaip ir iki siol elgiausi:)na zinoma, pasitarti del sito su MB butu labai pravartu, stengsiuosi tai artimiausiu metu ir padaryti:)
Atsakyti
mums tai kazkaip savaime tas gyvenimas kartu gavosi biggrin.gif kai pradejome draugauti susitikdavome kiekviena diena bet po pusmecio jis gavo pasiulyma dirbti airijoj.aisku buvo asaru del issiskyrimo..pusmecio jis grizo atostogu ir likdavo nakvot pas mane..kai vel isvare p po to grizo tai net nebuvo minties kad jis bus kazkur kitur.dabar gyvenam kartu ir dziaugiames kad esam salia vienas kito heart.gif heart.gif heart.gif
Atsakyti
o mes pradejom draugaut ir gyvent biggrin.gif as atvykau i airija pas mama o ji jau pazinojau is senai jis tada gyveno pas mano broli viena vakara nuejom i kluba kita diena atsventem mamos gimtadieni trecia diena mes pradejom gyvent kartu nes jie kraustes i nauja busta as padejau persikraustyt tai viena antra nakti likau miegot po to apsipykau su mama tai susikroviau tases ir issikrausciau pas ji su visam nes be jo nezadu kadanors begyvant... ax.gif jau esam kartu virs metuku ir tuoj turesim leliu esam labai laiminga rutina atsirado dabar kai laukiuos nes nebera galimybes kur islekt kai pilvas nori remia ir laukiam gimdymo nors vistiek buna kad isvarom kur bent pasivazinet o siaip pradzioj gyvenimo kartu nors ir pasipykdavom bet spindejom abu kaip zvaigdzutes is laimes aisku ir dabar spindim ir tikrai nesigailiu pradejus draugaut ir gyvent taip greit.. wub.gif wub.gif
Atsakyti