Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu su juo gyventi

QUOTE(M & G @ 2007 04 22, 14:32)
Retais atvejais toks skubotas sprendimas gali baigtis gerai, pirma santuoka jau tai įrodė. Gal jei nebūtum skubėjus, nebūtų ir tos santuokos buvę. Nesuprantu, kaip po 3 mėn draugystės žmogus jau pasidaro tinkamas ilgalaikiams santykiams ir net vaikų planavimui doh.gif

Mano pirma santuoka visai nebuvo skubota smile.gif
Ir dabar aš visai ne tuoktis noriu, bent ne iškart smile.gif
Bet norisi pažinti žmogų būtent iš tos "šeimyninės" pusės, t y pamatyti, koks jis galėtų būti vyras, nuspresti, ar verta su juo būti toliau ir planuoti vaikus. Kolkas apie vaikus kaip ir negalvoju, aptarėm tai ir viskas smile.gif

Merginos, jūs manęs neįtikinsit, kad dar ne laikas mum gyventi kartu. Aš žinau, ko noriu ir kodėl noriu smile.gif Jei nebus konkrečių patarimų, kaip tai pasiekti, temą galima būtų uždaryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melindax @ 2007 04 22, 13:40)
Jei nebus konkrečių patarimų, kaip tai pasiekti, temą galima būtų uždaryti  4u.gif

Tai kad čia nelabai ką patarsi. Pati sakai, kad prašyti nenori. Belieka laukti arba per aplinkui sužinoti jo požiūrį į tai.
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2007 04 22, 14:37)
Jeigu sugebi suprasti žmones, tai normaliai.

Sutinku smile.gif Aš tada nesuprantu, kodėl savęs žeminimas yra pačiai pirmai apie tai prabilti g.gif
Atsakyti
haha.. 30 metu beveik ir dar siulot pasilakstyti biggrin.gif nu biski per sena (nesupyk tik) tam manyciau.. o beto ji ir nebenori gi lakstyti.. biggrin.gif kiekvienas gi skirtingas.. man va 22 ir nebenoriu jau lakstyti.. tai kai 30metei tai siulo tai man juokingai atrodo.. o tai kada vaikus gimdyt tada? g.gif
Atsakyti
QUOTE(M & G @ 2007 04 22, 14:49)
Sutinku smile.gif Aš tada nesuprantu, kodėl savęs žeminimas yra pačiai pirmai apie tai prabilti g.gif

Na, nesakau, kad tai savęs žeminimas.. unsure.gif Tiesiog vienaip būtų, jei kviesčiau gyventi pas save, o čia dabar noriu įsiprašyti pas jį ir dar priversti jį išvaryti draugą doh.gif ax.gif Nu nelabai gražu kažkaip ax.gif Ir norisi vyriškos iniciatyvos, taip pat kad man nereikėtų sukti galvos, ką su tuo draugu daryti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 22, 14:58)
haha.. 30 metu beveik ir dar siulot pasilakstyti  biggrin.gif  nu biski per sena (nesupyk tik) tam manyciau.. o beto ji ir nebenori gi lakstyti..  biggrin.gif  kiekvienas gi skirtingas.. man va 22 ir nebenoriu jau lakstyti.. tai kai 30metei tai siulo tai man juokingai atrodo.. o tai kada vaikus gimdyt tada?  g.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Melindax @ 2007 04 22, 15:06)
Na, nesakau, kad tai savęs žeminimas.. unsure.gif  Tiesiog vienaip būtų, jei kviesčiau gyventi pas save, o čia dabar noriu įsiprašyti pas jį ir dar priversti jį išvaryti draugą  doh.gif  ax.gif  Nu nelabai gražu kažkaip  ax.gif Ir norisi vyriškos iniciatyvos, taip pat kad man nereikėtų sukti galvos, ką su tuo draugu daryti  blush2.gif

o tai jus gi galvojat apie ateiti, snekates.. pasiklausk taip uzuomenom kada bigsmile.gif netiesiogiai..
o tai jis su tuo draugu vienam kambary gyvena? g.gif ir jus ten visi kasnakt miegate trysia? g.gif kazkaip neydomiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 22, 15:08)
o tai jis su tuo draugu vienam kambary gyvena?  g.gif  ir jus ten visi kasnakt miegate trysia?  g.gif  kazkaip neydomiai  biggrin.gif

Kaip tik įdomiai bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 22, 14:58)
kiekvienas gi skirtingas.. man va 22 ir nebenoriu jau lakstyti..

Kai būsi kokiais penkiais metais vyresnė kitaip kalbėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2007 04 22, 15:13)
Kai būsi kokiais penkiais metais vyresnė kitaip kalbėsi  mirksiukas.gif

kazkaip abejoju wink.gif as seimos zmogus.. noriu jau vaiku.. galvoju apie ateiti, o ne sia diena gyvenu.. as visada tokia buvau.. o beto radau zmogu kuris man yra viskas, su kuriuo neturime jokiu palapciu ir galime pasilakstyti kartu.. viska kartu darom.. issiskiriam keliom dienom ir jau pasiilgstam zveriskai vienas kito.. ir taip jau metus mirksiukas.gif mes taip pat pradejom gyventi is karto.. negalejom atlipti vienas nuo kito, taip ir ligi siol.. o gyventi oficialiai pradejom po 5 menesiu bigsmile.gif ir dabar labai laimingi esam.. tfu tfu tfu tikiuosi taip ir visa gyvenima graziai nugyvensim tongue.gif tarp musu metu skirtumas, ir lakstyti nesinori nei man nei jam schmoll.gif
nors anksciau buvo kad taip pat mylejau, bet pabudavau su tuo zmogum para ir pavargdavau nuo jo doh.gif taip kad kai ateina tas tikrasis manau pamatai iskarto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 22, 15:21)
o beto radau zmogu kuris man yra viskas, su kuriuo neturime jokiu palapciu ir galime pasilakstyti kartu.. viska kartu darom.. issiskiriam keliom dienom ir jau pasiilgstam zveriskai vienas kito.. ir taip jau metus  mirksiukas.gif  mes taip pat pradejom gyventi is karto.. negalejom atlipti vienas nuo kito, taip ir ligi siol.. o gyventi oficialiai pradejom po 5 menesiu  bigsmile.gif  ir dabar labai laimingi esam.. tfu tfu tfu tikiuosi taip ir visa gyvenima graziai nugyvensim tongue.gif  tarp musu metu skirtumas, ir lakstyti nesinori nei man nei jam  schmoll.gif 

Praeis, zuikuti, ir tai praeis ax.gif Ir gyvenimas ne toks riožinis atrodys cool.gif
Atsakyti
Melindax, rasei, kad esi isitvirtinus, tai kaip supratau savarankiska, issinuomuok arba nusipirk buta ir galesi ji pas save pasikviesti gyvent. Jei nesutiks, zinosi, kad nenori, o dabar gaunasi, kad lauki nezinodama kada draugas issikraustis. Nesupyk ant manes, zinau, kad laukei kitokio patarimo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 22, 15:21)
taip kad kai ateina tas tikrasis manau pamatai iskarto  bigsmile.gif

Išduosiu paslaptį: tikrieji gyvenimo eigoje keičiasi ir tampa nebe tokiais tikrais, nes visų pirma dar gerokai pasikeisi pati su visais savo poreikiais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 22, 15:08)
o tai jus gi galvojat apie ateiti, snekates.. pasiklausk taip uzuomenom kada  bigsmile.gif  netiesiogiai..
o tai jis su tuo draugu vienam kambary gyvena?  g.gif  ir jus ten visi kasnakt miegate trysia?  g.gif  kazkaip neydomiai  biggrin.gif

Ne, butas dvejų kambarių smile.gif
Atsakyti