Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu su juo gyventi

QUOTE(Melindax @ 2007 04 22, 15:35)
Ne, butas dvejų kambarių  smile.gif

Ech, pusę intrigos panaikinai... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2007 04 22, 15:31)
Melindax, rasei, kad esi isitvirtinus, tai kaip supratau savarankiska, issinuomuok arba nusipirk buta ir galesi ji pas save pasikviesti gyvent. Jei nesutiks, zinosi, kad nenori, o dabar gaunasi, kad lauki nezinodama kada draugas issikraustis. Nesupyk ant manes, zinau, kad laukei kitokio patarimo.  4u.gif

Aš pati nuomojuos 2 kambarių butą. Tačiau jame gyventi nenoriu ax.gif Noriu būtent pas jį, nes jo butas geresnis biggrin.gif Tas mano butas tikrai nekoks palyginti su jo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melindax: 22 balandžio 2007 - 14:40
QUOTE(Melindax @ 2007 04 22, 15:38)
Aš pati nuomojuos 2 kambarių butą. Tačiau jame gyventi nenoriu  ax.gif  Noriu būtent pas jį, nes jo butas geresnis  biggrin.gif Tas mano butas tikrai ne kok, palyginti su jo  blush2.gif

Oj, tas lietuviškas išskaičiavimas liezuvis.gif Taip jam ir pasakyk: noriu gyventi su tavimi, nes be tavo privalumų, tavo ir butas geresnis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2007 04 22, 15:40)
Oj, tas lietuviškas išskaičiavimas liezuvis.gif Taip jam ir pasakyk: noriu gyventi su tavimi, nes be tavo privalumų, tavo ir butas geresnis  bigsmile.gif

Tai kad jis ir pats nesutiktų į mano butą kraustytis dėl prastų buitinių sąlygų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Melindax @ 2007 04 22, 15:42)
Tai kad jis ir pats nesutiktų į mano butą kraustytis dėl prastų buitinių sąlygų  biggrin.gif

O tu pasiūlyk kraustytis pas tave. Rimtai. Ir jeigu jis nori su tavimi gyventi, pasiūlys tau apsigyventi pas jį bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2007 04 22, 15:44)
O tu pasiūlyk kraustytis pas tave. Rimtai. Ir jeigu jis nori su tavimi gyventi, pasiūlys tau apsigyventi pas jį  bigsmile.gif

O čia gal ir gera idėja bigsmile.gif O jei sutiks pas mane g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Melindax @ 2007 04 22, 16:38)
Aš pati nuomojuos 2 kambarių butą. Tačiau jame gyventi nenoriu  ax.gif  Noriu būtent pas jį, nes jo butas geresnis  biggrin.gif Tas mano butas tikrai nekoks palyginti su jo  blush2.gif

Rasei, kad gyveni su kambarioke. g.gif Na gerai, ne tame esme. Tai tau jo buto reikia ar jo? Ir kodel sprendi uz ji, kad nenoretu pas tave gyvent? Kaip tik pries drauga grazu butu. Tu jo paklausk o ne kalbek uz ji. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2007 04 22, 15:49)
Rasei, kad gyveni su kambarioke.  g.gif Na gerai, ne tame esme. Tai tau jo buto reikia ar jo? Ir kodel sprendi uz ji, kad nenoretu pas tave gyvent? Kaip tik pries drauga grazu butu. Tu jo paklausk o ne kalbek uz ji.  4u.gif

Taip, gyvenu su kambarioke. Tačiau man tai problemos nesudaro, jei reikėtų, ji tą pačią dieną išeitų ax.gif Ir aš nesidrovėčiau jos apie tai prašyti (priešingai nei mano vaikinas savo kambarioko). Žinoma, reikia jo, bet laikai kai "s liubimym raj hot v šalaše" jau praėjo..Sprendžiu iš to, kad jis net vengia pas ane užeiti, būti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Melindax @ 2007 04 22, 15:45)
O čia gal ir gera idėja  bigsmile.gif  O jei sutiks pas mane  g.gif  biggrin.gif

Ir po savaitės siūlys aukso kalnus, kad pas jį persikraustytumėte. Pasvarstyk cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2007 04 22, 15:30)
Praeis, zuikuti, ir tai praeis ax.gif Ir gyvenimas ne toks riožinis atrodys cool.gif

tai jis ir nera rozinis biggrin.gif ir pasibaram ir taip kad po 'grazu' zodi vienas kitam pasiunciam biggrin.gif ale vistiek vienas be kito negalim.. dabar remontuojames namus, tai ajejej kaip kartais susibaram.. doh.gif tikrai ne rozinis gyvenimas schmoll.gif bet vistiek norim iki senatves viens su kitu nugyventi tongue.gif ir galvojam apie ateiti, kaip pirksim ta, kaip auginsim vaikus, kaip ........ ir t.t. ir pan. tongue.gif

QUOTE(Minerva @ 2007 04 22, 15:32)
Išduosiu paslaptį: tikrieji gyvenimo eigoje keičiasi ir tampa nebe tokiais tikrais, nes visų pirma dar gerokai pasikeisi pati su visais savo poreikiais smile.gif

o ko man keistis? g.gif as esu be jokiu kaukiu.. visu savo 'grazumu' jam nuo pirmu dienu atsiskleidziau.. nepatinka jam kaikurios mano savybes, bando keisti biggrin.gif bet ne visada iseina biggrin.gif o jis tai pas mane gerietis, lb gerai isaukletas.. pazystu kaip nulupta.. nes matau koki yra jo tevai, toks pats ir jisai.. zinau, visko buna gyvenime.. niekada negalima sakyti niekada.. bet.. dabar man gera ir as laiminga.. o kaip bus blogai tada ir spresim tas bedas tongue.gif

QUOTE(Melindax @ 2007 04 22, 15:35)
Ne, butas dvejų kambarių  smile.gif

a, tai gali ir kraustytis is bedos tongue.gif tiksliau nematau jokios bedos.. mirksiukas.gif tik issiaiskink kaip jis galvoja apie bendra gyvenima su tavim ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Melindax @ 2007 04 22, 15:07)
Na, nesakau, kad tai savęs žeminimas.. unsure.gif  Tiesiog vienaip būtų, jei kviesčiau gyventi pas save, o čia dabar noriu įsiprašyti pas jį ir dar priversti jį išvaryti draugą  doh.gif  ax.gif  Nu nelabai gražu kažkaip  ax.gif Ir norisi vyriškos iniciatyvos, taip pat kad man nereikėtų sukti galvos, ką su tuo draugu daryti  blush2.gif

O tu tada nieko jam konkrečiai nesiūlyk, tik užsimink, kad visai nieko būtų gyventi kartu, žiūrėk, ką jis sakys smile.gif
Atsakyti
Nu persiprašau, bet Melindax tu man truputį keista g.gif Suprasčiau, jei skelbtum temą, kad tavo draugas nenori su tavim gyvent ir ką daryt, kad jis apsigalvotų. bet dabar kai tu viską teoriškai dėstai tai aš nesiliauju stebėtis g.gif Nu paklausk tu jo ir tiek. Ar jūs nesišnekat? g.gif Ir šiaip patarčiau neskubėt mirksiukas.gif Skubėjimas daugeliu atvejų prie gero nepriveda schmoll.gif
Atsakyti