Įkraunama...
Įkraunama...

5d. jau pozityvisčių mergaičių

As visada buvau didele optimiste dar kol gyvenau su mama (kuri, beje, visiska priesingybe-didesnio pesimisto nepazistu). Bet mes kazkaip labai sutardavom, as sugebedavau tas jos liudnas mintis ishsklaidyt.
Atejo laikas, jejeta uzaugo ir iskeliavo mokytis toli toli, apsigyveno su vaikiu (kuris grynas optimistas) ir pastebejo, kad kuo toliau, tuo dazniau pagalvoja taip kaip mama-kad nebutinai viskas baigsis gerai. Kartais net jauciu, kaip bandau stabdyt vaiki del jo 'crazy' ideju, nes kartais manau, kad nieko neiseis. Bet iseina. Reik man vel kazkaip pasidaryt svajotoja optimiste, paciai smagiau bus gyvent:)
Atsakyti
QUOTE(LinetaBlue @ 2007 04 21, 14:38)
Kol zenysiuos uzgis    (taip vakar pasake mano ex paskambines  )...
O tai Tu su juo kalbiesi??? Kam Tau to reikia, save tik skaudini juk  doh.gif  Nekalbek ir nebendrauk, pati greiciau uzsimirsi (na cia as taip manau).

O del vasaros...ir vakarusku...tai zinok rimtai pas Tave atleksiu  drinks_cheers.gif

jis skambina, net nezinau ko doh.gif klausia kaip sekasi, zinojo kad operuos mane...raso man i kompa...nu zodziu doh.gif

oi lauksiu lauksiu.. tikiuosi iki to laiko jau busiu issikelus i savo busta tada mes alc.gif brunette.gif sokiai.gif sokiai.gif
Atsakyti
Smagu, kad musu mergytes po truputi buriuojasi thumbup.gif

Laura_K, mes tai su tavim likimo drauges - del fiziniu problemu priverstos buti namie doh.gif Tai as vis knygas skaitau, kadangi prie kompo jegu uztenka tik postui parasyt ir galvoju kaip cia aiskiau tikslus suformuluot g.gif Turiu nusipirkus kamstine lenta, ant kurios kabinsiu savo svajoniu masinytes photo, namo photo, leliuku photo, ir suma pinigu, kuria noriu uzdirbti. Reik tu photo kazkur paieskot ax.gif
Atsakyti
Sveikos.

QUOTE(pepilota @ 2007 04 21, 17:30)
Tai as vis knygas skaitau, kadangi prie kompo jegu uztenka tik postui parasyt ir galvoju kaip cia aiskiau tikslus suformuluot g.gif  Turiu nusipirkus kamstine lenta, ant kurios kabinsiu savo svajoniu masinytes photo, namo photo, leliuku photo, ir suma pinigu, kuria noriu uzdirbti. Reik tu photo kazkur paieskot ax.gif

Ogo,kokia įdomi idėja blink.gif Čia konstruktyviam -pozityviam mąstymui, svajonių išsipildymams skatinti, taip? ax.gif Ir aš taip nuoriuuuu...
Aš tai namie turiu pasidarius tokį gėdos stulpą, bet ant jo tekaba tik angeliukas, karvutė iš Vengrijos ir leopardukas Liubomiras iš Slovakijos. tongue.gif Šiandien norėčiau ką nors sukurti, kūrybingai padirbėti, tačiau nė neįsivaizduoju ką. Trijų valandų sėdėjimas prie matematikos mane galutinai išsunkė. doh.gif Norėčiau ką nors gražaus namams pasidaryti, tačiau dažnai pagalvoju, jog neverta - juk aš dabar tik laikinas svečias savuose namuose. Greit juos paliksiu. Greičiau greičiau... bigsmile.gif
Atsakyti
Tsk, aš suglumus ir nė nežinau, ką daryti. Kadangi sekantį šeštadienį mano gimtadienis, tai buvau nusprendusi pasikviesti dvi savo geriausias drauges ir vieną iš artimiausių pusseserių į kavinukę pašvęsti, nes šiaip anksčiau visi mano gimtadienio svečiai būdavo tik teta su dviem puskėm. Tai va, ir nežinau, ar daryti tą gimtadienį ar ne, mat mano draugės amžinai užsiėmusios ir dažniausiai neturinčios laiko kartu su manim jį praleisti. Jei susitinkam kartą per mėnesį - tai čia jau labai gerai. O dar viena sakė, jog šeštadienį neva turguj su teta dirbs... va, ir nežinau ką daryti. Kaip ir norėčiau to gimtadienio, tik kad bijau, kad neišeitų taip, kad tektų vėl vienai švęsti... verysad.gif

Ai, dzin... svarbiausia - gera nuotaika. Liūdnoms mintims - NE protest.gif Šią savaitę reiktų išlaikyti kuo pozityvesnę nuotaiką sokiai.gifassa.gifyu.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dujokaukee: 21 balandžio 2007 - 17:27
Labas, mergytėsuser posted image
Aš tik dabar iš uniivero namo grįžau ir atsižvelgiant į tai, kaip miegojau naktį ir iš vis, kokios kokybės buvo miegas, savijauta dabar "tempia" arčiau lovosuser posted image "Išsunkė" mane egzas, reikia kažkaip vidinę pusiausvyrą sustyguotuser posted imageDėstytoja-energetinis vampyras blink.gif , kaip žandaras per auditoriją pirmyn-atgal...Vajetau, kaip negerai nuteikia. Mėginau po stiklainiu mintyse "pakišt", netilpo doh.gif Per daug jėgų pareikalavo susikaupimas ir žinių dėstymas...
Tiesa, po egzo, radau progą ir užbėgau į Alma littera knygyną, nusipirkau J.Murphy "Jūsų pasąmonės galia", ar apie tą knygą, mergaitės, kalbat?! Aš tą knygą prieš kelis metus perskaičius, buvau nusipirkus, bet kažkam paskolinau (pasiūliau pati), o tas "kažkas" ir pasidėjo į savo knygų lentyną, kaip savo blink.gif Tai šiandien gerokai teko pavargti tarp knygų įvairovės, kol radau. Ieškojau violetiniu viršeliu, nes tokią tą knygą prisimenu. Ir radau ir paėmiau paskutinę! Dabar jau skaitysiu pati, arba skolinsiu tik su parašu ir pažadu gražint tongue.gif
Jau važiuojant namo vyrui skaičiau porą skyrelių apie sėkmingą verslą ir pinigų pritraukimą. Įsisąmoninom vieną tiesą - konkurentui reikia linkėti TIK sėkmės ir gerovės, jokiu būdu nepavydėti, tada ir tau seksis! MB sakė, dabar visiems tik gerų sandėrių ir pelno linkės su didžiausia meileuser posted image
Atsakyti
Tai skaityk ir pasidalink savo ispudziais!!! Labai bus smagu kartu aptart thumbup.gif

Skaitancioms angliskai "The Secret" gerbejoms imetu idomia nuoroda

http://humanscience....et_work_for_you

dar pati neskaiciau, nes tik siandien uztikau, bet jau skubu su jumis pasidalinti wub.gif

Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 04 21, 16:30)

Laura_K, mes tai su tavim likimo drauges - del fiziniu problemu priverstos buti namie doh.gif  Tai as vis knygas skaitau, kadangi prie kompo jegu uztenka tik postui parasyt ir galvoju kaip cia aiskiau tikslus suformuluot g.gif  Turiu nusipirkus kamstine lenta, ant kurios kabinsiu savo svajoniu masinytes photo, namo photo, leliuku photo, ir suma pinigu, kuria noriu uzdirbti. Reik tu photo kazkur paieskot ax.gif

aga doh.gif man jau taaaaip atsibodo namuose, kad sakes... doh.gif doh.gif doh.gif noriu jau i zmones, pavalgyt mieste, kavos isgert...draugei sakau gal atvaziuosi aplankyt? sako o kuo pavaisinsi? blink.gif nu tada prasidejo: MB miega dar poto nesim spinta, poto vaziuosim i parduotuve, poto uosviene turi ateit, poto sesuo kviete ant galu galo sako telefonas issikrauna pasuksiu veliau... nu zodziu... verysad.gif drauge vadinas...

Pepilota ir as zadu vel pradet skaityt pasamones galia, bet gal tik tuos skyrius, kurie man idomus g.gif turiu dar P.Kummer "Nieko nera neimanoma" bet jai kazkaip dar ne laikas matyt g.gif

Vijurka, tai kaip tas egzas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 04 21, 15:30)

Turiu nusipirkus kamstine lenta, ant kurios kabinsiu savo svajoniu masinytes photo, namo photo, leliuku photo, ir suma pinigu, kuria noriu uzdirbti. Reik tu photo kazkur paieskot ax.gif

Paskaičiau ir galvoju doh.gif
Pepilota, noriu tavęs paklausti: tai tavo tikslai ar priemonė tikslui pasiekti?
Atsakyti
Sveikos, mergikes 4u.gif

O as siandien buvau pasimatyme su vyru, kuris neruko, negeria ir net nevalgo mesos! thumbup.gif
Simta metu nebuvau buvus pasimatyme (na gerai, nemeluosiu, tik kokius du), bet ne del to, kad niekas nekviesdavo, o del to, kad vis rasdavau preteksta atsisakyt arba net supasuodavau paskutine minute. O va siandien issiruosiau kazkaip. Nors is anksto nieko apie ta zmogu is esmes nezinojau. Dvi valandos gero laiko thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 04 21, 20:07)
Paskaičiau ir galvoju  doh.gif
Pepilota, noriu tavęs paklausti: tai tavo tikslai ar priemonė tikslui pasiekti?

Pinigai - visada tik priemones mirksiukas.gif Tikslas - tai, ka uz juos gausiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 04 21, 18:53)
Pinigai - visada tik priemones mirksiukas.gif  Tikslas - tai, ka uz juos gausiu mirksiukas.gif

Žinoma, pinigai tik priemonė, tai kaip tiltas, padėsiantis įgyvendinti svajonesuser posted imagepvz.: noriu jaukių namų (už ką juos pirksi, jei gyvensi nuo atlyginimo iki atlyginimo ir užteksi tik mokesčiams, maistui,na...gal dar kokiam rūbui, batams (atėjus naujam sezonui)...Aš kaip ir pepilota, nenoriu sėdėt ant pinigų maišo, bet NORIU būt finansine prasme LAISVA. Tai nereiškia, kad pinigai yra mano siekiamybė, bet tai yra garantas geros mano emocinės savijautos, finansinės nepriklausomybės nuo nieko, netgi nuo vyrouser posted imageDar šiandien pagalvojau apie rytojų, t.y. rytojų po metų, kada jau dirbsiu, nes dukriukas jau nuo rudens eis į vaikų darželį, tai kitais metais aš vyrui gimtadienio proga dovaną jau pirksiu ne už jo (šiandien) uždirbamus pinigus, o už savo mirksiukas.gif

P.S.plato, aš studijuoju universitete prie jūros mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 21 balandžio 2007 - 19:13