Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų pūslelinė

QUOTE(Angelina79 @ 2010 09 03, 08:47)
Pirmiausia, kai tik tik pajuntu puslelines pozymius, puolu i kamera, issitraukiu ledo gamaliuka (gali buti net susaldytas mesos gabalelis, ar saldyti ledukai kokteiliams - svarbu, kad saltas daiktas) ir dedu prie tos vietos, kur lenda pusleline.

Saldytos mesos gabalelis ant nesciosios lupu skamba kraupiai doh.gif Toks puslelines gydymo budas gali baigtis liudnai...
Atsakyti
QUOTE(bergamote @ 2011 01 18, 20:38)
Saldytos mesos gabalelis ant nesciosios lupu skamba kraupiai  doh.gif  Toks puslelines gydymo budas gali baigtis liudnai...

na as tokiu atveju irgi geriau tradicine medicina pasirinkciau smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,

daugelis, kalbėdamos apie puslelinę guodžiate, kad jeigu ji atsirado ne pirmą kartą - tai nieko baisaus. Deja, mane šie žodžiai nėštumo metu vertė sunerimti. O jeigu pirmą kartą? Man NIEKADA iki nėštumo nėra buvę lūpų puslelinės ir pirmą kartą pasirodė 12 sav ir berods 2-3 d. Tikrai buvo neramu prisiskaičius čia visko, ieškojau ko nors paguodžiančio ir nelabai kur radau (štai kodėl savo laiką reikėtų skirti prasmingesniems dalykams). Tad užsirašiau pas gentikę, kad tik būtų ramiau. Genetikė pasakė, kad viskas tvarkoje. Bet vis viena dar ilgai buvo baisu, kad tik ko vaikui blogo nebūtų. Dabar mažiukui jau virš metų, auga judrus, guvus, sveikas vaikas smile.gif . Tad mamytės, ramaus jums laukimo 4u.gif
Atsakyti
oi , man tai pusleline, tai kiekviena sezona pasirodo,vasara, rudeni, ziema ir pavasari, buna ir po kelis kartus per sezona....
kreipiausi pas gydytojus, ir ka ,tyrimai lb geri, nieko jie neranda, prirase viaminu imunitetui stiprinti...dabar laukiosi, ir per visa nestuma tfu tfu tfu nebuvo pasirodziusi, kad tik neprisisnekeciau...

Atsakyti
sveikutes
mane kas menesi kankina tas herpes g.gif
rytoj pirksiu URGO geli nuo pusleliu rolleyes.gif
Atsakyti
Kadangi esu pries vaistus nestumo metu, dazniausiai kai tik pasirodo spuogelis ar bent niezejimas patepu dantu pasta. Jei speju, dazniausiai to uztenka mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes, man apie 4 nestumo savaite dabar, ir sikilo lupu pusleline labai bijau verysad.gif , nors ji ne pirma karta gyvenime
Atsakyti
QUOTE(:)22 @ 2011 06 19, 08:13)
sveikutes, man apie 4 nestumo savaite dabar, ir sikilo lupu pusleline labai bijau verysad.gif , nors ji ne pirma karta gyvenime

nepanikuok, man gydytoja sake, kad pavojinga tik pirma karta mirksiukas.gif
man buvo per nestuma pirma karta iskilus, tai labai pergyvenau, bet pasidariau tyrimus, ir pasirode, kad ta zaraza jau anksciau gyvena organizme, tik anksciau matyt nepasireiksdavo.....
turiu vaikuti, pasirodo be reikalo panikavau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zinute777: 19 birželio 2011 - 09:34
sveikos mamytes. a esu nescia 9 savaites ir man ryta atsibudus labai baisiai visa apatine lupa isbere,ispuliavo,ir virsutine taip pat. o dar ant zando spuogu pulingu atsirado.. verysad.gif , o dabar isvis istinus net pavalgyt normaliai nebegaliu,baisu i lauka iseit dar gyvenime nebuvo taip baisiai herpess tas uzpuoles,budavo vaikystei paauglystei bet tik sasiuks kampe ir viskas.o dabar visos lupos apsetos sasais.... unsure.gif verysad.gif .skaiciau kad negalim nescioms tept tepaliukais nes kenkia... tai tepiau medum.tryniau sutrinta cesnaka su merle.. gal pades... labai pergyvenu del vaisiaus.kad tik nepakenktu.... verysad.gif verysad.gif . labai jaudinuos.. geriu vitamina c. ir ezuoliu arbata kad pastiprint imuniteta... manau daug praradau vitamino c,nes kaitinaus sauleje prie juros... ir susilpneja imunitets,o dabar net kakle limfmazgis padidejo,ir skaudus pasidare... isvis esu vos ne panikoj.eisiu rytoj pas seimos gyd. gal patars ka daryt... o del vaisiaus kazin kokie yra tyrimukai kad suzinot ar nepakenke ? verysad.gif
Atsakyti
Sveika. pati lankausi pas infektologe ir kadangi pati nestuke.gif uzklausiau del herpes - tai sake gali pakenkti jei uzsikreti pirma karta budama nestuke.gif o jei anksciau jau sirgai, tai turi imuniteta, kuris persiduoda vaikeliui. Bet del visa ko, apsidraudimui, siuncia pas genetikus pasitikrinti. O siaip gydytoja Marcinkute (cia Vilniui infektologineje ligonineje) patare net nestumo metu stiprinti imuniteta homeopatiniais vaistais Engystol (jie atseit galimi nestuke.gif ). Tai tiek 4u.gif manau tau terapeutas ne per daug informacijos suteiks, tai tiesiog prasyk siuntimo pas infektologus 4u.gif
Atsakyti
zodziu prasikankinau savaite nukrito sasai,tik liko randai and zando,tikiuos preis.. verysad.gif . geriu zuvu tauku kapsules ,pastiprint imuniteta
Atsakyti
Aš irgi po pirmo nelaimingo nėštumo lankiausi pas visokio plauko gydytojus ir ieškojau atsakymo į klausimą "Kodėl?" Tame tarpe ir pas infektologę Marcinkutę Vilniuje. Tai tas herpes, jei ne pirmą kartą, nieko kaip ir nereiškia. Beje, priežasčių sau taip ir neradau, o tai nenuramino, o tik šimtą kartų labiau išgąsdino, nes visi gydytojai kaip susitarę tą patį kartoja - neaišku kodė, kaip, bet visko gali būti nuo bet kokio šūdniekio gali nutikti visokių baisiausių dalykų, ai, vieni nervai... Kai antrosios laukiausi vos nenudurnėjau, ačiū Dievui viskas ok, o dabar vėl nestuke.gif , užpuolė sloga, tai man panika verysad.gif
Atsakyti