Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų pūslelinė

o man PIRMA KARTA gyvenime pradejo dilgciot lupos apacia ir kazkas kyla... Negi tai tikrai herpesas? nes siuo metu laukiuos 11 sav. ir tikrai to niekadejo man nereikia...
Atsakyti
herpesą savo organizme turėjau ir iki nėštumo, bet pastojus aišku užklausiau gydytojos kas ir kaip, tai sakė nieko baisaus. Paskutinį nėštumo mėnesį "neišlipdavau" iš herpeso doh.gif nespėdavo sugyt jau kitoj vietoj lenda... rezultate pagimdžiau sveiką mergytę smile.gif gydytojos nuomone nedidelę (3100g) ir sako, kad gali būti dėl herpeso taip. Taip pat mergytė gan nerami, kas sako yra viena iš pasekmių, BET nėštumas buvo laaabai nervuotas, tai gal tas turėjo įtakos. Reziumė: tikrai nepergyvenkite, nieko baisaus, tik užknisa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blue_pixie @ 2011 09 05, 15:26)
herpesą savo organizme turėjau ir iki nėštumo, bet pastojus aišku užklausiau gydytojos kas ir kaip, tai sakė nieko baisaus. Paskutinį nėštumo mėnesį "neišlipdavau" iš herpeso  doh.gif nespėdavo sugyt jau kitoj vietoj lenda... rezultate pagimdžiau sveiką mergytę smile.gif gydytojos nuomone nedidelę (3100g) ir sako, kad gali būti dėl herpeso taip. Taip pat mergytė gan nerami, kas sako yra viena iš pasekmių, BET nėštumas buvo laaabai nervuotas, tai gal tas turėjo įtakos. Reziumė: tikrai nepergyvenkite, nieko baisaus, tik užknisa  doh.gif

sekmes auginant burbulyte 4u.gif
Atsakyti
norėjau paklausti dėl Compeed pleistriuko - suprantu, kad jį galima klijuoti ant lūpos, bet jei pažeista ir gleivinė? tai ar tinka ir ten užklijuot?
Atsakyti
Mane pūslelinė užpuolė maždaug 14 savaitę, kai jau baiginėjosi peršalimas. Kadangi ne pirmą kartą, gyd.nuramino, kad organizmas pripratęs prie viruso ir nieko blogo neturi nutikti. Kai tik kyla pūslelės, leido naudoti Acic tepaliuką, o vėliau - cinko tepalą. Kol tai sužinojau, bandžiau gydytis čia merginų pasidalintais būdais - klijuoti pleistriukus ir po to tepti medumi. Nieko blogo negaliu pasakyti - sustabdė pūslelių plitimą, o medus džiovino.
Atsakyti
Pas mane lupos kampe perstejimas buvo prasidejes, paraudonavo, kilo pusleline, bet senu patiktrintu budu (patepiau dantu pasta) ax.gif spejau sustabdyti, tai paperstejo pora dienu ir pamirsau... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O as eteriniu arbatmedzio aliejumi tepu, tai irgi padeda.
Infektologo klausiau, ar kenkia lupu puslelyne nestumo metu, tai atsake, kad visos ligos kenkia, tai ir likau nieko nesupratus... Po to skaiciau straipsni apie herpesa, tai susidariau nuomone, kad kenkia lytiniu keliu plintantis herpesas, nes vaikas gimdamas juo uzsikrecia (buvo parasyta, kad tokiu atveju cezario pjuvi daro), o apie veido herpesa nieko nebuvo parasyta, tai turbut nekenksmingas g.gif
Atsakyti
QUOTE(blue_pixie @ 2011 09 05, 15:26)
herpesą savo organizme turėjau ir iki nėštumo, bet pastojus aišku užklausiau gydytojos kas ir kaip, tai sakė nieko baisaus. Paskutinį nėštumo mėnesį "neišlipdavau" iš herpeso  doh.gif nespėdavo sugyt jau kitoj vietoj lenda... rezultate pagimdžiau sveiką mergytę smile.gif gydytojos nuomone nedidelę (3100g) ir sako, kad gali būti dėl herpeso taip. Taip pat mergytė gan nerami, kas sako yra viena iš pasekmių, BET nėštumas buvo laaabai nervuotas, tai gal tas turėjo įtakos. Reziumė: tikrai nepergyvenkite, nieko baisaus, tik užknisa  doh.gif

Per savo pirma nestuke.gif neturejau herpeso, bet dukryte gime 3050 ir irgi labai nerami doh.gif
Dabar bandom antra karta pagauti dandra ax.gif esu keleta dienu po IUI ir man issoko net 4 herpesai doh.gif Paskaiciau tema ir nusiraminau thumbup.gif nes jau pradejau panikuoti ohmy.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, as naujoke. Ir taip pat nestuke.gif jau 8 su trupuciu savaiteliu. Ir viena ryta atsibudau ir ziuriu i veidrody, ir niekaip saves neatpazystu nesuprantu nuo ko man istino visa virsutine veido lupa, labai skaudi, turbut bus pusleline,nezinau ka daryt, tept kazkokiais vaistais nesinori, baisu. Tiek cia prisiskaiciau visko apie ta pusleline, bet neradau, kad kuriai butu taip istinusi lupa. Gal kuri ka patart galetumete, kokiomis gal zolelemis arbatinemis gydyti ar dar kokius kompresus deti, kad tik nepakenktu nestuke.gif . Aciu.
Atsakyti
Sveikos visos , as siuo metu nesilaukiu , bet si tema artimiausia mano klausymui , manau atsiras kas man pagelbes nes matau tokiu kaip as daug ... ta herpes virusa turiu gavusi su genais , nes mama pasakojo jog kai pasaldavo iskart spuogas ant lupos ... dalykas toks kad ir vaikysteje ir paauglysteje or dabar , kai tik pasalu nebuna nei slogu nei gerkles skausmu o iskart lupu pusleline uzpuola schmoll.gif ir zinokit taip kokius du kartus per menesi ... vartojau ir vitaminus ir papildus kad slopintu , reik nereik patepu tepaliuku vos ka pajautusi , bet je paniesti , tai 3 valandu begyje kad ir tepant ji iskyla didziue , ir dar beda kad man nuo jos lieka raudoni randai ant lupu , patikekit jos visos jais nusetos ... kai buvau pas odos gydytoja tai sake pagerti vaistu ir praeis , aha praejio , tokia ten ir daktare buvo schmoll.gif siuo metu turejau pusleline , ir isplito dvi ant virsutines lupos dvi ant apatines , atrodau kaip is siaubo filmo , truko kantrybe sakau reikia jusu pasiklausti ... kad gydymo jai nera as zinau , bet noriu paklausti gal zinote vilniuje kokia gera odos gydytoja ar taip koki specalista siai problemai ... gal tinkamu vaistu bent jau parinktu ar kokiu proceduru nes jau netekau vilties unsure.gif
Aciu jei kas atsakis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juustulka @ 2012 03 28, 22:27)
Sveikos visos , as siuo metu nesilaukiu , bet si tema artimiausia mano klausymui , manau atsiras kas man pagelbes nes matau tokiu kaip as daug ... ta herpes virusa turiu gavusi su genais , nes mama pasakojo jog kai pasaldavo iskart spuogas ant lupos ... dalykas toks kad ir vaikysteje ir paauglysteje or dabar , kai tik pasalu nebuna nei slogu nei gerkles skausmu o iskart lupu pusleline uzpuola schmoll.gif  ir zinokit taip kokius du kartus per menesi ... vartojau ir vitaminus ir papildus kad slopintu , reik nereik patepu tepaliuku vos ka pajautusi , bet je paniesti , tai 3 valandu begyje kad ir tepant ji iskyla didziue , ir dar beda kad man nuo jos lieka raudoni randai ant lupu , patikekit jos visos jais nusetos ... kai buvau pas odos gydytoja tai sake pagerti vaistu ir praeis , aha praejio , tokia ten ir daktare buvo  schmoll.gif  siuo metu turejau pusleline , ir isplito dvi ant virsutines lupos dvi ant apatines , atrodau kaip is siaubo filmo , truko kantrybe sakau reikia jusu pasiklausti ... kad gydymo jai nera as zinau , bet noriu paklausti gal zinote vilniuje kokia gera odos gydytoja ar taip koki specalista siai problemai ... gal tinkamu vaistu bent jau parinktu ar kokiu proceduru nes jau netekau vilties  unsure.gif 
  Aciu jei kas atsakis  4u.gif

o gal butu verta pasikonsultuot su infektologu ax.gif gal istyrus herpes Igm IgG jis ka galetu pasiulyti 4u.gif , bet cia tik mano nuomone tiksliai nezinau ar jis galetu padet 4u.gif
Atsakyti
Hmm g.gif niekada apie ji nepagalvojau , nors zinau , kad toks egzistuoja ... kazin jam nepasirodis kad del smulkmenu pas ji kreipiuosi , juk tai neisgydoma sakis eik pas odos unsure.gif nors aciu uz pasiulyma 4u.gif
Atsakyti