Šiaip man ji dažai iškildavo ( nenėštumo metu ), bet per nėštumą tfu tfu tfu - neteko "pasipuošt"
Turejau pirmakart pusleline I trimestre, apsikretus nuo koleges... Susirgau baisiai, dar ne nezinojus, jog pastojau... Su temperatura, siplnumu, galvos skausmais, apie lupa isvis tyliu
Gydytoja to nesureiksmino, kai pasakiau.. bet paminejo, jog nestumas - savotiskas isbandymas imunitetui, juolab, kad dar ziemos pabaiga buvo..
Tepiau ir gydziaus viskuom, nes nezinojau, jog laukiuos.
Vaikis gime sveikas ir auga toks iki siol... (Paguoda kitoms
) O man nuo to laiko jau treciakart uzklupo pusleline...ir tai iskart baigus maitinti (maitinau metus)
Vel - "imuniteto duobe" Geriu dilgeliu ir melisu arbata su C, valgau biciu duonele, tepu Acic, Arbatmedzio aliejum, Salicilo spiritu, darau ramuneliu voneles, vilgau svogunais ir cesnakais...
Neatradau iki siol NIEKO, kas panaikintu puslele greit. O nesu nei persalus, nei pervargus, geriu polivitaminus, valgau gera maista ir apskritai save prisiziuriu ...
Reziume: beviltiskai svyra rankos pries pusleline...
Gydytoja to nesureiksmino, kai pasakiau.. bet paminejo, jog nestumas - savotiskas isbandymas imunitetui, juolab, kad dar ziemos pabaiga buvo..
Tepiau ir gydziaus viskuom, nes nezinojau, jog laukiuos.
Vaikis gime sveikas ir auga toks iki siol... (Paguoda kitoms
Vel - "imuniteto duobe" Geriu dilgeliu ir melisu arbata su C, valgau biciu duonele, tepu Acic, Arbatmedzio aliejum, Salicilo spiritu, darau ramuneliu voneles, vilgau svogunais ir cesnakais...
Neatradau iki siol NIEKO, kas panaikintu puslele greit. O nesu nei persalus, nei pervargus, geriu polivitaminus, valgau gera maista ir apskritai save prisiziuriu ...
Reziume: beviltiskai svyra rankos pries pusleline...
patyriau kas yra puslelinė nėštumo metu, per ją darant cezario pjūvį teko grandinti nuo gimdos placenta kuri kaip tūrėjo natūraliai atsiskirti o ji net priaugo, daktaras sakė kad čia nuo infekcijos, o lūpa nerialiai buvo apšašusi
, saugokitės mamytės
QUOTE(nakvisa @ 2008 02 10, 13:47)
tepk medumi, labai padeda
mane kiekviena pavasari , is karto ziemai pasibaigus, aplankydavo pusleline, ir ,zinoma, bijodama laukiau ir budama nescia... bet ka jus manot, taip ir nesulaukiau
!!! girdejau, kad tik gimdant negerai yra pusleline, gali vaikutis uzsukresti, o taip tai jokio poveikio vaisiui neturi!!!
Man dabar jau 36 savaites. Iki siol pusleline turejau jau 3 kartus. Siaip man joki tepaliukai nepadeda, kai jau pusle atsiranda. Dabar pastoviai lupas tepu vazelinu ir zinokit jis man tikrai padeda. Net kai jau yra pusle, man geresnio visto uz vazelina nera, nes jis neleidzia lupom isdziuti, tada netempia odos ir maziau skauda
na mergaites pusleline jau yra tapusi pastovi mano gyvenimo palydove, taigi is visos savo gilios patirties drasiai galiu sakyti kad nepirktumete jokiu ten brangiu tepaliuku, nes paprasta rusiska zvaigzdute yra nuostabiausias vaistas
netingekite patepti kas pora valandu ir jau trecia diena sasiukas eis i pabaiga=) pas mane visad buvo milziniski sasai, o tepant zvaigzdute jie neturi galimybes iskilti dideli=] jausmas aisku nefainas- toks padeginantis , bet kaaaaip geraiii
sekmes;)
Man irgi buvo,bet nieko blogo nenutiko
Medus padeda
kuo daugiau skaitau, tuo labiau susipainioju
pabandysiu ir as medumi pateplioti
Laba diena
paskaitinėjau čia, bet nė viena neapibūdinote, kaip atrodo tas herpes ant lytinių organų... Ar ta ji pasireiškia lygiai taip pat kaip ir ant lūpų? Kokie to II herppes simptomai?
paskaitinėjau čia, bet nė viena neapibūdinote, kaip atrodo tas herpes ant lytinių organų... Ar ta ji pasireiškia lygiai taip pat kaip ir ant lūpų? Kokie to II herppes simptomai?