Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų pūslelinė

smile.gif gal todel nebuvo apibudinta, kad tema tai pavadinta "lupu pusleline" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2008 03 12, 23:10)
smile.gif gal todel nebuvo apibudinta, kad tema tai pavadinta "lupu pusleline"  blush2.gif

perskaicius visa tema taip nebeatrodo, kalbama ir apie ta ir apie ana... smile.gif o atskiros kaip ir nera.
Atsakyti
Sveikutes. Siandien ryte atsikeliu, ant lupu pusleline unsure.gif Siaip iki nestumo daznai mane ji kankindavo, budavo kaip mano drauge-pasirodo beveik kas kelis menesius (bjaurybe blink.gif ) Bet dabar bijau, dar tik 8 nestumo savaite ir va kad nori... Skaiciau, kad geriausia gydyti su Zoviraxu, begu nusipirkti, nes turiu tik Acic.Tikiuosi, kad nepakenks vaisiui (svarbiausia, kad ne lytiniu lupu pusleline, nes skaiciau, kad labai negerai) verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 19 kovo 2008 - 09:08
Jau issigydziau savo puslelinuke, bet noriu papasakoti kas man atsitiko doh.gif pritrukau gydantis tepaliuko, naudojau Zovirax, kaip ir skaiciau cia daug kas jji nestumo metu naudojo, taigi, nusiunciau vyra i vaistine, kad jo nupirktu, vyras grizta be nieko blink.gif sako: "man vaistininke nedave! Pasake, kad nesciosiom draudziama ji naudoti!" As pradejau nervuotis, juk pati pirkau kitoj vaistinej ir vaistininke pasake, kad galima ir be to pati perskaiciau informacini lapeli, kuriame nieko nerase apie tai, kad nesciosiom "draudziama naudoti"! Isivaizduojat! Ji nieko jam nedave ir pasake, kad negalima su niekuo tepti, vienu zodziu: tegul pusleline bujoja laisvai! tikriausiai toks jos šūkis huh.gif umn.gif tai tepiau medumi, gerai, kad jau buvau beveik issigydziusi. Rytoj einu pas savo gydytoja, paprasysiu, kad paziuretu leliuka, del visa ko blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes, man net keista kad lietuviskose zovirax lankstineliuose nieko nekalbama apie vartojima nestumo metu...
gyvenu Prancuzijoje, ir visuose ipakavimuose yra nurodyta, kad kategoriskai negalima vartoti nestumo metu, ypac nestumo pradzioje...
o ir pati turejau ta bjaurybe 20oje savaiteje, tai mano ginekologas liepe net nesivarginti ir neieskoti jokio tepalo, nes jie visi nebuvo tyriami del poveikio nestukems.....

naturaliai be jokio gydymo jau po 10-12 dienu maza demele lieka...
sekmes ir kuo maziaui vaistu......
Atsakyti
tai gerai kai ant lupos, gali pakentet ir nepasikrapshtyti, o kai toks grozis ant nugaros ... biggrin.gif tai ir kelnes trinasi ir visa kita kas vadinama rubais smile.gif 14 savaite turejau toki geri, tai antakalnio klinikose gydytoja leido tepliotis zoviraxu, sake kad nieko baisaus... o anotacijose tikrai nei puse zodzio neuzsiminta kad kada nors negalima tokio tipo vaistu naudoti.... bet tpfu tpfu tpfu mano koldunas gime sveikuoliukas... linkiu ir busimom mamytem stiprinti imunine sistema, nelysti po atvirais saules spinduliais ir nesinervinti ir jokie burbulai ant lupu ir visur kitur nebeskriaus jusu. sveikuoliuku jums jusu vaikuliuku!!!! thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
as irgi kankinuos pusleline per menesi 6 kartus ivairiuose vietose prie lupu ir ant ju , mane baigia uzkankit , visa veida baigia isvagot aplink lupas , net nezinau ka daryt matyt su organizmu kazkas negerai , nors geriu vitaminus.
Atsakyti
pasiguosiu ir aš verysad.gif man tik kelios savaitėlės dar nestuke.gif , o herpesas išlindo jau du kartus verysad.gif labai neramina cray.gif tikiuos, kad viskas bus gerai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*kakava* @ 2008 03 30, 22:30)
pasiguosiu ir aš  verysad.gif  man tik kelios savaitėlės dar nestuke.gif , o herpesas išlindo jau du kartus  verysad.gif  labai neramina  cray.gif tikiuos, kad viskas bus gerai  unsure.gif

sveikos 4u.gif
o as siulyciau pasitarti butinai su savo ginekologu ar seimos gyd., nes herpesas ir ypac I trimestre yra labai pavojingas, per ji mano draugei buvo nelaime......... verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Visa gyvenima turejau herpi, teisingiau turiu ji ir dabar, bet nebepasireisikia. Viena ginekologe pasake recepta, kuriuo noriu pasidalinti su jumis. Pati netikejau, bet tikrai padejo, nuo rudens herpis nebepasireiskia. Tik nezinau, kaip su nesciom, bet manau, kad galima, nes tai naturalios medziagos. Bet galima pasiteirauti ginekologes, del viso pikto.
Stai receptukas:
7 cesnako skilteles
1 citrina (su zievele)
Viska sutarkuoti per burokine tarka, uzpilti 1 stikline salto virinto vandens ir savaite laikyti saldytuve, po to nukosti ir kiekviena ryta ant tuscio skrandzio gerti po viena valgoma sauksta. Pagaminta laikyti saldytuve. Gerti visa sezona, kada pasireiskia herpis.
Jei kas susigundysit, pabandykit ir herpio nebus.
Sekmes!!!
Atsakyti
Mane dažnai išberdavo nėštumo metu, vis išlysdavo tas prakeitas herpis. Kartais patepdavau Acic, labai nedaug,nors sako kad negalima, poto kai pajusdavau kad peršti, naudojau arbatmedžio aliejų. Nors kai iškyla pūslelė jau nieks nepadeda. Dėl herpio dariausi kraujo tyrimus, kurie parodė kad virusas labai aktyvus, genetikas išrašė Aciclovir tabletes, bet aš jų negėriau, nes kai pasakiau savo ginekologei, tai liepė jokiu būdu negerti. Vat tau ir daktarai smile.gif Ir nieko blogo mums nenutiko, gimėm ir augam sveiki drūti biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane irgi tik svieziai isnyko herpis, mamyte dave samadielno uzpilo tai per dvi dienas dingo zaraza, o tepliojausi su "zalatoj us" uzpilu (augalas nuo visu ligu), verta toki namie uzsiauginti thumbup.gif
Atsakyti