Man pūslelinė atsirado, kai buvo vos kelios savaitėlės, apie nėštumą tada net neįtariau. Dabar turėtų būti 8 sav., bet nustatė nesivystantį
Abraziją darys ateinančią savaitę, bet spėkit, pūslelinė ir vėl iššoko
Tikiuosi, dėl to abr. nenukels, laukiu, kol šis košmaras greičiau pasibaigtų, kad praeitų greičiau terminas ir vėl galėtume viską planuoti iš naujo.
Uzjauciu
Gal kas bandete tuo pleistriukus
Kiek jie kainuoja gal zinot ir ar padeda?
QUOTE(Mildutė @ 2008 09 16, 16:20)
Karta esu isbandziusi- kainos neprisimenu. O ar padeda tai vel gi - jei anksti uzklijuoji- kol puslytes dar nesusidarusios ir isryskeja patys pirmi pozymiai tai efektas gb geras. Visais atvejais estetiskas efektas yra geras.
QUOTE(Mildutė @ 2008 09 16, 16:20)
aš naudoju, man labai gerai. Tik pajuntu, kad jau bus, iškart klijuoju. Taip pat darydavau ir su tepaliuku. Vos kyla įtarimas, kad priskabino šita draugė, iškart tepuosi. Man atrodo, kad visų svarbiausia pastebėt kuo anksčiau, tada gydymas žymiai trumpesnis būna.
Nestumo metu sirgau ant lupos 3 kartus buvo issokusi pusleline. Labai buvau issigandusi, ieskojau info, kaip tai gali pakenkti kudikiui ir pan. Na, vaikelis gime sveikas..
Tad dabar pagalvoju, kad maziau nestumo metu reikia stresuoti ir greiciau vyti blogas mintis nuo saves
QUOTE(KenguRyte21 @ 2008 09 16, 23:06)
del ko turetu pusleline kenkti? Man pries miega pradejo perstet lupa,taip kaip pries pusleline,tai nepatingejau atsikelt is lovos ir pasitepti su spiritu med. ''uzdegint''
ta bacila ir kita ryta,toks odos plaiselis tik teliko ir fsio,jokiu pusleliniu
ta bacila ir kita ryta,toks odos plaiselis tik teliko ir fsio,jokiu pusleliniu
Dėl ko konkrečiai nepasakysiu, bet ką mano akušerė sakė, tai kad ji nėra labai pavojinga nėštumo metu, pavojingesnė gimdant ir kol kūdikis mažas. Pasak jos, jei labai maži kūdikiai užsikrečia, jie gali labai rimtai susirgti su komplikacijom, dėl to sakė jei lankytojai ateina su pūsleline, neleist prie kūdikio.
Niu ka, ir mane sita zaraza aplanke. Iki nestumo irgi budavo. taip susinervinau. Bet cia paskaitinejusi - apsiraminau. Reikia tik teigiamu emociju, ka jau padarysi, isoko, isoko.
As tepu su spirituku, tai nespejo isbujoti. Pfu pfu pfu
As tepu su spirituku, tai nespejo isbujoti. Pfu pfu pfu
QUOTE(Blue_rose @ 2007 11 26, 09:57)
Tai ieskojau kuom galima teptis (tik perskaiciau,kad VECTAVIR ir CARBOSAN negalima nescioms naudoti, o apie kitus nieko neraso)
Turejau ir as lupu pusleline. Naudojau zovirax'a, berods nesciosioms galima vartoti. Vaisiui pusleline kenkia tuo atveju, jei ji yra,gimdymo metu, nes kazkaip galima uzkresti vaika.
QUOTE(Sjonas @ 2008 10 14, 18:01)
Turejau ir as lupu pusleline. Naudojau zovirax'a, berods nesciosioms galima vartoti. Vaisiui pusleline kenkia tuo atveju, jei ji yra,gimdymo metu, nes kazkaip galima uzkresti vaika.
Ir as naudojau zovirax-issigydziau,ir nieko nenutiko.