Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip mylėti savo anyta

O kam ją mylėti? Tegul sūnus myli, o marčiai užtenka gerbti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2008 05 27, 21:18)
O kaip suprasti,kad anyta,kaip ir savo tevus reikia gerbti,o ne myleti g.gif  bigsmile.gif

Ogi paprastai biggrin.gif Kelintas ten Dievo įsakymas sako:Gerbk savo tėvą ir motiną 4u.gif Nesako mylėk,nes mylėti gali vyrą,vaiką,o tėvams jausti pagarbą turi...Kadangi anyta vyro mama,taip pat kaip ir privalai jausti pagarbą,o ne meilę rolleyes.gif
Atsakyti
Nebezinau ka ir daryti verysad.gif kaip gyventi toliau.pas mus su vyru viskas buvo gerai kol neatsikrauste jo motina pas mus doh.gif ir tada prasidejo pykciai asaros ir t..Ji pries sunu man tokia gera,o kai tik liekam dviese prasideda tylus karas.As stengiausi su ja susidraugauti,ir dovanos dovanojau ir valgyti dariau ir net atnesdavau vos ne po nosim pakisdavau.Vistiek ka bedaryciau viskas blogai.Visos visos jos drauges ir netik drauges zino kokia as bloga,kaip ji manes nemegsta ispasakoja visas musu gyvenimo smulkmenas,ir rezga planus kaip mus iskirti su vyru,kad ji liktu gyventi su sunum.Ji pasake jei kas iseis is namu tai ne ji , o as.O jei sunus sugalvos nupirkt ar isnuomot jai buta ji susirgs.Mano vyras ja labai myli,todel ir daro viska kad tik jai butu gerai,o i mano asaras ir prasymus isnuomot jai buta sako,o ka as mama i gatve ismesiu? doh.gif Ji pasakoja kaip man padeda augint vaika,nors ji auginu pati,ir pagalbos neprasau,man jos ir nereikia.Kaip man vyrui paaiskinti ka rezga jo mama,jis nepatikes nes pries ji ji silkine ir vargse.Ji grizta namo man pradeda drebeti rankos ir krest drebulys,negaliu nei valgyti nei miegoti,rakinamu duru garsas man varo panikos priepuolius.Myliu savo vyra todel ir kenciu visa tai,nenoriu iseit is namu su 2 vaikais,nes ji to ir siekia.Kaip su ja kovot, prasau moterys patarkit..
Atsakyti
QUOTE(Lisiuk @ 2008 06 03, 10:17)
Nebezinau ka ir daryti verysad.gif kaip gyventi toliau.pas mus su vyru viskas buvo gerai kol neatsikrauste jo motina pas mus doh.gif ir tada prasidejo pykciai asaros ir t..Ji pries sunu man tokia gera,o kai tik liekam dviese prasideda tylus karas.As stengiausi su ja susidraugauti,ir dovanos dovanojau ir valgyti dariau ir net atnesdavau vos ne po nosim pakisdavau.Vistiek ka bedaryciau viskas blogai.Visos visos jos drauges ir netik drauges zino kokia as bloga,kaip ji manes nemegsta ispasakoja visas musu gyvenimo smulkmenas,ir rezga planus kaip mus iskirti su vyru,kad ji liktu gyventi su sunum.Ji pasake jei kas iseis is namu tai ne ji , o as.O jei sunus sugalvos nupirkt ar isnuomot jai buta ji susirgs.Mano vyras ja labai myli,todel ir daro viska kad tik jai butu gerai,o i mano asaras ir prasymus isnuomot jai buta sako,o ka as mama i gatve ismesiu? doh.gif Ji pasakoja kaip man padeda augint vaika,nors ji auginu pati,ir pagalbos neprasau,man jos ir nereikia.Kaip man vyrui paaiskinti ka rezga jo mama,jis nepatikes nes pries ji ji silkine ir vargse.Ji grizta namo man pradeda drebeti rankos ir krest drebulys,negaliu nei valgyti nei miegoti,rakinamu duru garsas man varo panikos priepuolius.Myliu savo vyra todel ir kenciu visa tai,nenoriu iseit is namu su 2 vaikais,nes ji to ir siekia.Kaip su ja kovot, prasau moterys  patarkit..

Och,tos vyru mamos doh.gif ..kaip is kokio kino filmo doh.gif Skaitant baisu darosi rolleyes.gif
Lisiuk,jeigu vyras tave myli turi tiketi tavimi.Negi gali likti abejingas tavo tokiai emocinei busenai.Pasikalbekit.Kaip supratau mama sveciuojasi jusu namuose,tad tu turi pilna teise grieztai pareiksti savo nuomone kas ir kaip gali turi vykti jusu seimoje.Vyro tikrai taip neprarasi,gi nepasirinks jis likti su mama,o jus su vaiku prarasti,tuo labiau,kad iki tol gerai sutaret.Stiprybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(1-oji mama @ 2008 06 03, 11:28)
Och,tos vyru mamos doh.gif ..kaip is kokio kino filmo doh.gif Skaitant baisu darosi rolleyes.gif
Lisiuk,jeigu vyras tave myli turi tiketi tavimi.Negi gali likti abejingas tavo tokiai emocinei busenai.Pasikalbekit.Kaip supratau mama sveciuojasi jusu namuose,tad  tu turi pilna teise grieztai pareiksti savo nuomone kas ir kaip gali turi vykti jusu seimoje.Vyro tikrai taip neprarasi,gi nepasirinks jis likti su mama,o jus su vaiku prarasti,tuo labiau,kad iki tol gerai sutaret.Stiprybes 4u.gif

aciu, 4u.gif bet vyras pasake mamos nepaliks jokiu budu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisiuk @ 2008 06 03, 12:22)
aciu, 4u.gif bet vyras pasake mamos nepaliks jokiu budu verysad.gif

Baisiausia ir yra kai problema slypi ne tik pacioje uosvieneje,o dar ir vyre.Suzalotas poziuris i daugeli dalyku..

O galbut tai tik spontaniskas atsakymas.Ilgainiui jeigu tektu rinktis-zmona ir vaikai turetu tapti svarbesniais. 4u.gif .Jis gi turbut gerai suvokia,kad mamos niekas ir nepraso palikti,tiesiog atskirai gyventi.Gi normalios sveikos seimos taip ir kuriamos,jeigu yra tik tam galimybes. 4u.gif
As bent kuriam laikui tikrai pabegciau jeigu tik butu kur is tokios nepakeliamos aplinkos.Vaikai gi turi matyti ramia mama.O ir vyras galbut teisingiau sudeliotu prioritetus 4u.gif Dar karta stiprybes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1-oji mama: 03 birželio 2008 - 11:24
QUOTE(1-oji mama @ 2008 06 03, 13:23)
Baisiausia ir yra kai problema slypi ne tik pacioje uosvieneje,o dar ir vyre.Suzalotas poziuris i daugeli dalyku..
O galbut tai tik spontaniskas atsakymas.Ilgainiui jeigu tektu rinktis-zmona ir vaikai turetu tapti svarbesniais. 4u.gif .Jis gi turbut gerai suvokia,kad mamos niekas ir nepraso palikti,tiesiog atskirai gyventi.Gi normalios sveikos seimos taip ir kuriamos,jeigu yra tik tam galimybes. 4u.gif
As bent kuriam laikui tikrai pabegciau jeigu tik butu kur is tokios nepakeliamos aplinkos.Vaikai gi turi matyti ramia mama.O ir vyras galbut teisingiau sudeliotu prioritetus 4u.gif Dar karta stiprybes 4u.gif

dekui jums 4u.gif ,as irgi apie pabegima jau galvoju verysad.gif
Atsakyti
Lisiuk,ar tu turi darbą?Jei ne,skubėk dirbt,palik "brangiai"uošvienytei rūpestį vaikais,namais,valgiu ir t.tGal tada pati išsinešdins? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisiuk @ 2008 06 03, 14:03)
dekui jums 4u.gif ,as irgi apie pabegima jau galvoju verysad.gif

Kad ner uz ka 4u.gif
Zinoma,pabegimas isprestu tik dali bedos...Dar yra variantas -psichologo konsultacija.Gal vyrui padetu susivokti,o ir tave galbut nukreiptu tinkama linkme. 4u.gif
Svarbiausia neparast optimizmo 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1-oji mama: 03 birželio 2008 - 13:53
QUOTE(marlen @ 2008 06 03, 15:04)
Lisiuk,ar tu turi darbą?Jei ne,skubėk dirbt,palik "brangiai"uošvienytei rūpestį vaikais,namais,valgiu ir t.tGal tada pati išsinešdins? g.gif

schmoll.gif nieko nebus,ponia pati dirba ,o as isejus motinytes atostogu
Atsakyti
Nu jo, nekas su tom anytom... g.gif
Man vyras prasitare dar musus draugystes pradzioje, kad nepatinku jo mamai doh.gif nors i akis man sypsodavosi. ji issilavinus labai, o as tik paprasta mergaite, be aukstojo, o jos sunus tai poltechnikuma baige. nors mokslam manau niekad nevelu, ir tos minties laikaus. taigi, jau kartu mes su vyru 4,5m su santuoka paemus. taciau jauciu , kad nemegstama esu iki siol, be to taip bus visada neabejoju. ne, as normali, ne akiplesa ar dar kokia chame. as isaukleta gerai. tik va pati neisauklejo savo sunelio kad nors pavalges indus i kriaukle susidetu, apie isplovima net tyliu. jauciu, kad esu apsnekama negerai. ir vyrui mano priekaisto gaidele laiko, kad ne ta vede. dar pries vestuves abi su vyro sese klausia jo,prie manes, tai ar neapsigalvojai ? graziausiai pamaniau biggrin.gif
o del to pamaitinimo kazkas prasneko, man negaila, tegu maitina ji ta mano vyra, tik kad neatsizvelgia i tai kad as namie laukiu su maistu taip pat, jau ne karta esu apie tai uzsiminus.
o dar kai karta isejo kalba, kad ruosiuoskudintis, tai vos ne pikta kam man to reik( as per nestuma priaugau 15+ kg)o pati sveikuole, smulki. maitina namiskius savo sveikais patiekalais, o tie valgo atbulais dantimis ir sako kaip skanu, o po to dar saldytuva siaubia, kai anyta nemato biggrin.gif thumbup.gif

tai va pas mus tokie santykiai drinks_cheers.gif user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2008 05 26, 12:27)
Auksinis pastebejimas. Butent vienisos anytos (tokios gali jaustis ir santuokoje) liguistai kabinasi i savo vaikus.

Ačiū, ačiū, tik, deja, autorystė ne mano... blush2.gif Tai vieno psichologo mintys iš straipsnio apie anytų-marčių ( o gal tėvų-vaikų g.gif ) santykius. Per tuos visus nesutarimus jau buvau bepradėjus Internetą taršyt, ieškot savo nenormalumo apraiškų doh.gif
Pasirodo, ne aš čia nenormali. O tuos straipsnius laikau atsispaudinusi - kai juoda diena ateina, dar kartą perskaitau ir... tyliai sau mintyse kartoju "Ji nekalta. Tiesiog jos požiūris pasenęs ir neprivalo sutapti su manuoju". smile.gif
Atsakyti