Turiu ir aš šitą "gėrį". Antrą kartą jau, pirmas pieš mėnesį buvo

Simptomai visi jau aprašytieji:
1. Neįmanoma prakvėpuot-puti puti, bet ant tiek tiršta,kad neįmanoma,žodžiu kvėpavimas vyksta per burną..
2. Plyšta galva, skauda akis,akiduobes,žandikaulius, užgula ausis..
3. Nejauti nei skonio nei kvapo.. jaučiu užsimerkus š po nosim pakištų - vienodai šviestų. Esi toks pusiau invalidas,neturintis skonio/kvapo pojūčių, priekurtis, piktas (nes galva plyšta)
4. Geriausiai nelenkti galvos į priekį, nes galima prarasti sąmonę nuo skausmo... nors kitiems taip neatrodo.. juk tik sloga

.. išsidirbinėja čia mat princesė..
Padeda:
1. Antibiotikai antibiotikai ir dar kartą antibiotikai. Po pirmos vartojimo dienos kitą diena atsikeliu panaši į žmogų,sparčiai atrandantį gyvenimo džiaugsmą.. O kad jų gauti - kuo skubiau pasterapeutą gauti siuntimą pas LOR, pas LOR (jei įmanoma tą pat dieną) gauti siuntimą daryti nuotrauką, bėgti lėkti ją daryti, nes gi mūsų išsigimusioj ne sveikatos,o ligonių sistemoj nuotraukos darymas taip pat užtrunka.. tik prasišvietus bėgti užsirašyti pas LOR, kad patekti į priėmimą kai bus padaryta nuotrauka. (Čia aš rašau savo brangiosios Lazdynų poliklinikos tvarką,tikiuosi galkur paprasčiau)
P.S. Jei taip antibiotikų negaunate, ieškote visų įmanomų būdų jų gauti..
Visų kryžiaus kelių ir gydydytojų nekompertencijos neaprašinėsiu, nes daug rašyt..
2. Neleisti durti tų pūlių 
vietiniu būdu,iš pradžių prašyti antibiotikų ir jei jie nepadės gal nebent tik tada sutikti su ta egzekucija ir sinusito užsitikrinimu visam gyvenimui.
3. Nusipirkti klizmą N3, prisipilti puoduką vandens, pridėti druskos ir
darytis klizmas į nosį

3 kart per dieną pasilenkus, kad vanduo pro vieną pusę įtekėtų,pro kitą ištekėtų.. kaifas žodžiu

(Humeriai ir Sterimarai čia nebepadės, taip kad nemėtykit pinigų)
Procedūra praplauna pūlius, dezinfekuoja, gydo.
4. Nusipirkti akių lašų (taip taip) Gentamicin 0,3 lašinimui į nosį. Tai vietinio veikimo antibiotikas. Žodžiu antibiotiniai lašai į nosį. Lašinti 3-5 lašus 3 k. dienoj po relax praplovimo prcedūros.
Taip pat purškiuosi Olynth su drėkinimu,paskui sulašinu tą gentamiciną paguliu ir palaukiu kol atsikimš.. po visko kokias 3 valandas galima gyventi..
5. Nusipirkti sirupo Aerius. Gerti 2 šaukštelius ryte. Tai geras daiktas skiriamas ir alergijai mažinti,o sinusito metu mažina gleivinių paburkimą,geriau išteka marmalai

Ai, dar galima vietoj sirupo
Kestine 10mg. - jas irgi LORai skiria paburkimo mažinimui. Po vieną tabletytę į dieną 7 dienas.
6. Bet jau aš prie viso to pirkau dar
Sipurette lašus. Po 50 lašiukų 3 k. dienoj. Jie derinasi su antibiotikais, nes pagrindė iš žolyčių, bet vaikam geriau duoti tabletytes, nes lašai spirito pagrindu.
7.
Gerti GELOMYRTOL FORTE. Jie nereceptiniai tai galima iškart staigiai nusipirkti. Kai gauni antibiotikus,jau galima nevartoti. Jei kam silpnesnis situsitas, gali ir padėti..
kas dar..
Turiu tą džiaugsmą, vaikas irgi.. priešui nepalinkečiau.. tikiuosi mano patarimai padės.. svarbiausiai kuo skubiau pult gydyt, nes tragedija.. kas turi,tas žino.. Panos,tikiuosi gal kam padės manopatarimai.. parašiau sudėjus bendrus patarimus,ką sakė Lores man, vaikui, taip pat pediatrė ir terapeutė.. na ir savo asmeninę patirtį.. Bent jau man tai tik antibiotikai padeda.. ir skausmas po pirmos dienos vartojimo, praktiškai jau į vakarą dingsta.. ir pūlių mažėja..