Na nesuprantu as tokio mazochizmo.. Taigi reikejo ne graudziai paprasyti, o PAPRASYTI... Gyvenime man niekas nera taip prichamines, o jei ir pabando tai tik viena karta
Myleti save reikia mergaites.
Jeigu pradesi balsa kelti tai tada ir teks pinigus moketi net uz tai kad su tavim maloniai bendrautu...nes kitaip ir teks visalaik stebeti susiraukusius personalo veidus ...
man irgi teko pernai metais vyresniąją mergaitę guldyt vieną į ligoninę,nes neturėjau kito pasirinkimo(namie buvo palikta mažė ir sūnus,juk vienų ant nakties nepaliksi).dieną tai kai tik rasdavau,kas man namie pažiūrėtų vaikus,tai lėkdavau pas savo ligoniukę.nakčiai užmigdydavau ir palikdavau vieną.kartais ir po gerą pusę dienos viena ligoninėj praleisdavo.na nebuvo jau ji visiška mažė,jau 5 metų bet vistiek,atrodo kaip čia vieną vaiką palikt,būtų buvus galimybė tai būčiau gulusis kartu su ja.
QUOTE(jurgixe @ 2007 03 16, 15:17)
man irgi teko pernai metais vyresniąją mergaitę guldyt vieną į ligoninę,nes neturėjau kito pasirinkimo(namie buvo palikta mažė ir sūnus,juk vienų ant nakties nepaliksi).dieną tai kai tik rasdavau,kas man namie pažiūrėtų vaikus,tai lėkdavau pas savo ligoniukę.nakčiai užmigdydavau ir palikdavau vieną.kartais ir po gerą pusę dienos viena ligoninėj praleisdavo.na nebuvo jau ji visiška mažė,jau 5 metų bet vistiek,atrodo kaip čia vieną vaiką palikt,būtų buvus galimybė tai būčiau gulusis kartu su ja.
Manau kad 5 metu vaikai sitaip isteriskai nerekia, nes supranta, kad mamyte salia negali buti, ir supranta kad reikia pavalgyti ir gali pasakyti, jei nenori...ir gali pasiskusti jei seseles negraziai elgiasi su juo...Cia jau ne taip baisu (nors aisku mamai visada baisu vaikus kazkur palikti), kaip palikti visiskus pyplius....
nu zinokit as negaleciau palikti net savo merginos vienos ligoninej nors jai jau bus greit sesi labai kazkaip nejauku o apie maziuka tai ne kalbos negali buti
man si istorija tikrai graudi ir as gulejau viena kar kartu palatoj su is vaiku namu berniuku jam buvoapie du metukus tai seseles baisiai elgiasi su tokiais vaikais
Eh, teko ir man palikt, savo maziu vienaj nakciai reanimacijoj, kai jam buvo vos 6 men.
Kaip neprasiaus neleido nakvot
O is ryto, radau isbalusi, patinusi nuo rekimo-verkimo, rankos visos subadytos- nesekmingai bande istatyt kateteri 9 du randai iki siol matosi), su tuo paciu pampiu
Buvau atvezus kitos firmos, negu atvaziavom
O tai vaikiui
Rota buvo, isivaizduojat kas lovytej dares... Teko beveik visa valyt nuo kakuciu...
Daviau tada shorohu...
Visa diena ant pirstu galu vaiksciojo
O is ryto, radau isbalusi, patinusi nuo rekimo-verkimo, rankos visos subadytos- nesekmingai bande istatyt kateteri 9 du randai iki siol matosi), su tuo paciu pampiu
Rota buvo, isivaizduojat kas lovytej dares... Teko beveik visa valyt nuo kakuciu...
Daviau tada shorohu...
QUOTE(Nataliuke @ 2007 03 18, 01:48)
Eh, teko ir man palikt, savo maziu vienaj nakciai reanimacijoj, kai jam buvo vos 6 men.
Kaip neprasiaus neleido nakvot
Buvau atvezus kitos firmos, negu atvaziavom
O tai vaikiui
Daviau tada shorohu...
Daviau tada shorohu...
Ir be reiklao...tiesiog pas mazyli nebuvo geru venu nuo skysciu trukumo..Ar isivaizduoji, kad gydytojui ir sesutei yra didelis malonumas ir pasitenkinimas kai mazi vaikai verkia ir jie tiesiog alpsta is pasitenkinimo kaip nuskriausti jusu mazylius?
QUOTE(Nataliuke @ 2007 03 18, 01:48)
<...> is ryto, radau isbalusi, patinusi nuo rekimo-verkimo, rankos visos subadytos- nesekmingai bande istatyt kateteri 9 du randai iki siol matosi), su tuo paciu pampiu
<... >
Jei reanimacijoje gulėjo, vadinasi vaikui ne kas buvo, buvo stipriai nusividuriavęs ar nusivėmęs, negėręs. Jei taip, tai ir venos subliūškę, "pasislėpę", nesimato. Pamėgink įverti siūlą į adatą užsimerkus
Na, o kas liečia pamperį nekeistą per visą naktį tai ko gero būčiau linkusi su tavimi sutikti. Tai jau slaugos personalo brokas, ypač jei ir pašusti spėjo
Mes irgi gulejome Kauno klinikose,kai mano maziui buvo 2 men.tada jam buvo bronchitas,nu zodziu siaubas,kai ivede i palata tai maniau kad nukrisiu,baisu pasidare,nesupratau kur papuoliau.Sienos siaubingos aplupinetos,vaikui tokios rusiskos gelezines lovytes,mamai tik fotelis.uzsiklojimas rusiskos vatines kaldros,jau tokios sunkios,kad baisu leliuka prispaust,teko viska savo tureti,net ir misinuka,maistelio sildytuva ir tt.
QUOTE(snapi @ 2007 03 20, 16:16)
Ir be reiklao...tiesiog pas mazyli nebuvo geru venu nuo skysciu trukumo..Ar isivaizduoji, kad gydytojui ir sesutei yra didelis malonumas ir pasitenkinimas kai mazi vaikai verkia ir jie tiesiog alpsta is pasitenkinimo kaip nuskriausti jusu mazylius? 
Nubet pamperį viduriuojuančiam vaikui pakeisti galėjo???
QUOTE(Surfinija @ 2007 03 21, 17:52)
Jei reanimacijoje gulėjo, vadinasi vaikui ne kas buvo, buvo stipriai nusividuriavęs ar nusivėmęs, negėręs. Jei taip, tai ir venos subliūškę, "pasislėpę", nesimato. Pamėgink įverti siūlą į adatą užsimerkus
O kūdikių ir nesubliūškusios venos smulkios ir trapios, o rankutės, kojytės putlios.
tai davei vaikui raminancu, kad miegoti ir istatei kateteri i galva - nereikes daug badyti ieskant venu.