Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esat su vaiku gulėję ligoninėj?

Tris savaites su dukryte gulejom Klaipedos vaiku ligonines neurologijos skyriuje.Neturiu jokiu priekaistu.
DEKUI VISAM PERSONALUI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicca @ 2009 12 04, 11:31)
Mes gulejome Vilniaus universitetineje ligonineje,Santariskes pediatrijos sk.
Nebenoreciau ten pakliuti.

Ir mes ten gulejom, patys kraupiausi prisiminimai, kokie tik galejo buti, palata siaubinga, nors tikrai nesu kazkokia islepusi, bet buvo siaubingai salta, miegojom su mazium susiglaude, as su visais drabuziais blink.gif , palata dviviete, gulejom vieni, tai nors tiek gerai...as suprantu, kad tai ne viesbutis, bet rnka renka tuos pinigelius, o tvarkos niekaip neiveda, argi negalima kazkaip sutvarkyt tu palatu, juk ten guli mazi vaikuciai, kuriam nepaaiskinsi, kad tu cia dabar pakentek, nes taip reikia, dar butu suauge, tai suprasciau...gerai, kad mums dideliu bedu nebuvo, tai para pragulejom ir issiprasiau su prasymu...nezinau, gal kiti vaikuciai ne tokie jautrus, bet kai i lovyte visa laika sviesa plieskia is koridoriaus, kaip miegot, cia tik viena smulkmena. is viso personalo, kuri maciau, tik mus priemusi gydytoja buvo maloni ir viska paaiskino, ir netiesa, kad kaip sauksi taip atsilieps, paklausi ko nors, tai taip amtels, atrodo, gerai, kad dar kokiu puodu nepaleido schmoll.gif , bet juk ne kiekviena diena guli ligononej, negali visos tvarkos zinoti. Aisku, reikia dometis ir zinoti, kas vyksta, bet tam ir yra medikai, kad savo darba ismanytu ir paaiskintu, juk neprivalai buti ir elektrike, ir kokia dar mechanike, ir dar bala zino kas, tam ir yra profesijos, juk ne viduramziais gyvenam...
Atsakyti
Mes gulejom Vilniaus universiteto vaikų ligoninėje
Atvykom del temperaturos, skyrus grazus tvarkingas po remonto, seseles tikros karves tik rekt tesugeba smile.gif, veliau perkele del virusiuko pilvukyje kitur...pakraupau, vaizdas kaip diena nuo nakties...pelesis, nusilupes tinkas, lovos maciusios turbut net mano proproprosenelius, ispradziu gulejom ant tu geleziniu, veliau teko kraustytis, ant medines lovos( po savaites gulejimo ant jos,kunas buvo melynas),dideli langai tai saltis gerai eina...daktare buvo begalo miela ir draugiska, seseles smeklos:)
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 01 31, 14:23)
Mes gulejom Vilniaus universiteto vaikų ligoninėje

kaip pirstu i aki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke_ziema @ 2010 01 29, 19:21)
Ir mes ten gulejom, patys kraupiausi prisiminimai, kokie tik galejo buti, palata siaubinga, nors tikrai nesu kazkokia islepusi, bet buvo siaubingai salta, miegojom su mazium susiglaude, as su visais drabuziais  blink.gif , palata dviviete, gulejom vieni, tai nors tiek gerai...as suprantu, kad tai ne viesbutis, bet rnka renka tuos pinigelius, o tvarkos niekaip neiveda, argi negalima kazkaip sutvarkyt tu palatu, juk ten guli mazi vaikuciai, kuriam nepaaiskinsi, kad tu cia dabar pakentek, nes taip reikia, dar butu suauge, tai suprasciau...gerai, kad mums dideliu bedu nebuvo, tai para pragulejom ir issiprasiau su prasymu...nezinau, gal kiti vaikuciai ne tokie jautrus, bet kai i lovyte visa laika sviesa plieskia is koridoriaus, kaip miegot, cia tik viena smulkmena. is viso personalo, kuri maciau, tik mus priemusi gydytoja buvo maloni ir viska paaiskino, ir netiesa, kad kaip sauksi taip atsilieps, paklausi ko nors, tai taip amtels, atrodo, gerai, kad dar kokiu puodu nepaleido  schmoll.gif , bet juk ne kiekviena diena guli ligononej, negali visos tvarkos zinoti. Aisku, reikia dometis ir zinoti, kas vyksta, bet tam ir yra medikai, kad savo darba ismanytu ir  paaiskintu, juk neprivalai buti ir elektrike, ir kokia dar mechanike, ir dar bala zino kas, tam ir yra profesijos, juk ne viduramziais gyvenam...

Kaip pirstu i aki. As penktadieni gryzau namo, savaite pragulejusi. Gulejau Neurologiniam skyriuj su savo mazuoju. Pataikem ant paciu salciu, tai palatose, negalima but, vaikas prirengtas tarsi i lauka eitum ax.gif . O man miegoti irgi teko su visais drabuziais. Palata remonto turbut nemaciusi isvis, kaip pastatyta pastatas ir viskas. Vaikui lovyte gelezine, o man medine. Tai po savaites gulejimo galvojau melynes ant viso kuno atsiras schmoll.gif . Na istikruju galetu bent kazkoki remonteli padaryti, nes vaizdas kraupus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida114 @ 2010 02 02, 13:19)
Kaip pirstu i aki. As penktadieni gryzau namo, savaite pragulejusi. Gulejau Neurologiniam skyriuj su savo mazuoju. Pataikem ant paciu salciu, tai palatose, negalima but, vaikas prirengtas tarsi i lauka eitum  ax.gif . O man miegoti irgi teko su visais drabuziais. Palata remonto turbut nemaciusi isvis, kaip pastatyta pastatas ir viskas. Vaikui lovyte gelezine, o man medine. Tai po savaites gulejimo galvojau melynes ant viso kuno atsiras  schmoll.gif . Na istikruju galetu bent kazkoki remonteli padaryti, nes vaizdas kraupus  verysad.gif

Nu jo,remontas jiems nepakenktų ir dar būt gerai,kad jei ne lovas,tai bent čiužinius lovose pakeistų,nes tikrai neįmanoma miegot patogiai.Aš pvz dažnai guliu,tai viskas man ten kaip ir ok,ta prasme,prie neremontuotų palatų pripratau,bet prie tokių čiužinių lovose priprast neišeina niekaip doh.gif doh.gif
Atsakyti
Mes su savo 8 men. uogyte tik ka is Klaipedos vaiku ligonines.. Palatos suremontuotos, tik dregmes labai daug, nuo langu vanduo teka i vidu, ventiliacijos nera. Personalas saunus: seseles labai malonios, o Diagnostikos skyriaus vedėja Loreta Kairiene paliko tikrai labai labai gera ispudi. Aciu jai.
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2010 02 02, 15:47)
Nu jo,remontas jiems nepakenktų ir dar būt gerai,kad jei ne lovas,tai bent čiužinius lovose pakeistų,nes tikrai neįmanoma miegot patogiai.Aš pvz dažnai guliu,tai viskas man ten kaip ir ok,ta prasme,prie neremontuotų palatų pripratau,bet prie tokių čiužinių lovose priprast neišeina niekaip  doh.gif  doh.gif

Na taip jei ne lovas, tai bent čiužinius galetu pakeist. Nes jau tikrai baisūs schmoll.gif
Atsakyti
Gulejom Santariskese Ortopedinijos skyriuje. Viskas thumbup.gif Ir personalas patiko, ir palatos ir tt. Tikrai nebaisu.
Atsakyti
Gulejqu pries tris metus, tai reikejo net savoaukstus ir puodelius suivezt, kazi kaip dabar g.gif
Atsakyti
Šiandien ir mudu su mažuoju grįžom iš ligonines. Prisiminimai ne patys geriausi verysad.gif bet tik nereikėjo kęst salciu, nes leido atsivežt šildytuvą.Šiaip palatose šalta, nežinau kaip būtų buvę, jei būtų neleidę šildytis, butume gzįzę su kitomis ligomis.
Personalas gana malonus, išskyrus vieną kitą schmoll.gif
Skaudžiausia, tai, kad moki mokescius, o negali gaut vaistų vaikiukui, o tenka pirkt. jei neturi kas tau nupirks ir atnes iš vaistinės gulek ir lauk, kol atvyks namiškiai iš namų. Bet niekas net nepagalvoja, kad kol namiškai atvyks 60 km praeis valanda, o vaikui vaistų reikia dabar. Tas ir yra skaudziausia.
Gulejom Klaipedos infekciniam vaikų skyriuje
Atsakyti
QUOTE(Panda* @ 2010 02 08, 23:59)
Gulejqu pries tris metus, tai reikejo net savoaukstus ir puodelius suivezt, kazi kaip dabar g.gif

Dabar lygiai tas pats. Svo veziausi viska (ir puodeli ir sauksta ir visa kita ko reikia). Nes nieko neduoda. Turi savo viska tureti schmoll.gif
Atsakyti