sveciuos budami persalom niekaip temp.39 nenumusiau.tai su greitaja atsidurem jonavos ligoninej.o cia ir bajeriai prasidejo-iskart pasake kad nera karsto vandens atsiveskit savo virduli,nekurena tai turekit peciuka.o palatoj nera rozetes tai ir prailgintoja turekit..svarbiausia nedirba misinuku virtuvele( maniskiui 10men.)kosytes slovikeliuos mikrobangej pasildo.vaisiu,darzoviu dar nieko..o is mesisko teturejo su vistiena o mano bamblys alergiskas jai.tai biski vyras ant dietos pabuvo
vaikas jau 21h miega o 22h ateina vaistus leist.su kitom sutariau kad ateitu anksciau suleist o viena sesele vriedna tipo negalima taip.tai vaika ismiegupzadino.tai sunelis geras pora sav.is miegu sokinejo.tai va kaip buna-nei silumos,nei karsto vandens nei maistelio....
nu ir pasiskaiciau
tai aciu DIEVUI mums kol kas neteko atsigult,tikiuos ir neprireiks ilgai dar
tai aciu DIEVUI mums kol kas neteko atsigult,tikiuos ir neprireiks ilgai dar
teko ir ne viena karta
mes ka tik grizo is ligonines. Mums 6,5 men ir pirma kart teko pagulet. Temperatura nekrito, tai galvojau, kad isprotesiu
Bet jau pasveikom, pasirodo buvo raudona gerkle ir tik lor gydytoja su specialiais veidrodeliais tai nustate
QUOTE(dajna @ 2009 03 05, 14:47)
mes gulejome kai buvo 3 menesiukai ,klaipedoje,naujagimiu skyriuje,pasiemem mokama palata,tai siunte per visus daktarus,o gulejo del svyruojancios 37.2 tempos.paieme ta waika i procedurini tiek iskankino kol ta krauja is wenos paeme tai pora valandu akytes raudos buvo,ranka matesi suspausta,pemelo ta weta kur eme...
mane irgi apakino ju rezima mau waiku,davai padjom puse 7,tai ignora ikaliau ir nekeliau nei vaiko nei pati,ateina vizitacija 8 o as lovoi guliu vaikas irgi miega,tai pasakiau mano vaikas tokia h miega ir nezadu keltis,persiwiepe ir isejo.po 2 paru dingom,tik is mandagumo pasakiau viso gero....
o beje ma n nieks neske 22h gult eiti,buciau tik nusijuokus
Lai velniopo eina ne mazi vaikai esam kad aiskintu......!!!
mane irgi apakino ju rezima mau waiku,davai padjom puse 7,tai ignora ikaliau ir nekeliau nei vaiko nei pati,ateina vizitacija 8 o as lovoi guliu vaikas irgi miega,tai pasakiau mano vaikas tokia h miega ir nezadu keltis,persiwiepe ir isejo.po 2 paru dingom,tik is mandagumo pasakiau viso gero....
o beje ma n nieks neske 22h gult eiti,buciau tik nusijuokus
Lai velniopo eina ne mazi vaikai esam kad aiskintu......!!!
zinau ta padjom... del jo as taip pastroinau daktares kad sakias... po trecios paros kai ateidavo puse septyniu kelti , kada guli 3 vaikai palatoje, vienas uzmigo 3 kitas 1 o kitas visa nakti su lasinem prabudavo ... tai jau nebejuokinga daresi, tái taip isikoliojau nuejus i penkminute, tiap kad tu durnu labarytadieniu kada ateina ir viena su kita pasisneka apie tai kad rami naktis buvo... nebebudavo bent jau musu palatoje... kai isaiskinau kad nesu miegojus 4 paras, o dienomis begu i darba... kai pasakiau kad jos elgiasi kaip mazi vaikai kuriems reikai pasiekti savo, jei ne pradeda isterikuoti, kad neisiklauso i vaiku o tuo labiau mamu nusiskundimus... ta pacia diena atejo ir man pasiule kad persikelciau i mokama palata, ir uz ja nereiekes moketi iki tol kol gulesim ligonine... as zinoma nesutikau, sakau oa man gerai ir bendroj palatoj, susidraugavom su mamytem
Paskaičiau kelis pasisakymus ir kraupu pasidarė...Aš nesu medikė, o paprasta mama ir kaip visos stengiuosi, kad mažei būtų kuo geriau. Ir tikrai dėl temperatūros nuvažiavus į ligoninę nepasilikčiau, jei ten NĖRA nei karšto vandens, nei šildymo, nei virtuvės, nei atsiprašant vaistų nuo temp.
. Tada manau, gydytis reiktų namie.
Mamos, personalas dęl to nemandagus ir būna, jei su jais nemandagiai elgiamasi.
Pagalvokim iš kitos pusės: jei personalas paisys kiekvienos norų, kada vizitaciją pravesti - koks tada balaganas bus? Juk tam taisyklės ir kuriamos, kad jų prisilaikant būtų galima išvengti chaoso...
Tokia mano nuomonė.
Mes gulsimės i ligoninę, kai mums jau bus lygiai penki mėn. dėl išsamiu tyrimų..Ir as nemanau anksčiau įvedinėti papildomo maisto, jei mano pienelio užteks.
Šiaip, įsitikinau, mamos, kad pačioms reikia domėtis ligomis ir diagnozavimo bei gydymo būdais. Tada ir medikai nelaikys musu neišprususiomis ir viską paaiškins normaliai. Ir tarpusavio supratimas atsiras, ir į mus bus žiūrima su pagarba.
Mamos, personalas dęl to nemandagus ir būna, jei su jais nemandagiai elgiamasi.
Pagalvokim iš kitos pusės: jei personalas paisys kiekvienos norų, kada vizitaciją pravesti - koks tada balaganas bus? Juk tam taisyklės ir kuriamos, kad jų prisilaikant būtų galima išvengti chaoso...
Tokia mano nuomonė.
Mes gulsimės i ligoninę, kai mums jau bus lygiai penki mėn. dėl išsamiu tyrimų..Ir as nemanau anksčiau įvedinėti papildomo maisto, jei mano pienelio užteks.
Šiaip, įsitikinau, mamos, kad pačioms reikia domėtis ligomis ir diagnozavimo bei gydymo būdais. Tada ir medikai nelaikys musu neišprususiomis ir viską paaiškins normaliai. Ir tarpusavio supratimas atsiras, ir į mus bus žiūrima su pagarba.
QUOTE(Donma @ 2009 04 03, 19:16)
...,nes esu mačiusi kaip seselės elgiasi su tais vaikais,kurie būna vieni.Reikia kateterį įdėti vaikas šaukia,o jos ant to vaiko dar rėkia....maniškė baisiai naktim kosėjo,niekas naktį net neateidavo pažiūrėti tai pati ant rankų nešdavau į sesučių priimamajį ir prašydavau vaistų ir taip dvi naktis,tai įsivaizduokite jei vieną būčiau palikus,būtų ir užsikosėjus.......Todėl jei galit mamos nepalikit savo vaikučių,nes tikrai niekas su jais nesicackina tose ligoninėse 
Nu žmonės, kaip jum išaiškint, kad visi vaikai rėkia, kai jiems kateterį stato, kiti ne tik rėkia, bet ir muša, kanda, spiria ir tt. Sesutės, gydytojai ir pan. med. personalas su jais "cackintis" ne tik negali, bet ir neturi, jei kiekvieno gailėsi vadovaudamasis principu "nedarykim nieko, kas sukelia skausmą ar dėl ko vaikas gali rėkt", tai pagal tokį mąstymą išvis tam vaikui to kateterio nepastatysi.
Sesutė ant vaiko rėkt neturėtų, bet vėlgi, kiekvieno pirštai į save riesti, tai kartais kiekvieną JŲ vaikams pasakytą griežtesnį žodį mamos vertina kaip rėkimą...
sveikutes
mes taip pat gulejome ligonineje kai mums buvo 4menesiukai nes mat pas mus buvo uzsikimse akies asaryciu latakas tai zondavo santariskese...seip labai buvau patenkinta daktare kuri tai dare bet tiek baimes buvo ir isvis kai vaika nesa i operacine mamos neleidzia man cia buvo toks sokas kad nes siaubas taip bijojau ir issigandau kai isgirdau jos verksma kotridoriuje juk ji dar tokia mazyte ir dar taip buvo prisirisusi prie manes... tai mamyte verke labiau nei jos dukrele ... bet uztat dabar labai viskas gerai sake akytei tvarkoj viskas ir niekada taip nebebus... seip gulejome apie 2 dienas bet tos dienos ir naktys buvo pacios baisiausios gyvenime mano... bet dabar net grazu ziureti akyte neuztinus ir tokia lainksmuole paliko po operacijos...
mes irgi su mazyliu gulejom Klapedos vaiku ligoninej,nes buvo uzsitesusi gelta,o atsigulem gruodzio 31d. tai naujus metus sutikom po kvarcinemis lempomis
tad norisi palinketi stiprybes ir kantrybes mamytems ir ju vaikeliams
tad norisi palinketi stiprybes ir kantrybes mamytems ir ju vaikeliams
QUOTE(iammama @ 2009 05 23, 15:32)
Nu žmonės, kaip jum išaiškint, kad visi vaikai rėkia, kai jiems kateterį stato, kiti ne tik rėkia, bet ir muša, kanda, spiria ir tt. Sesutės, gydytojai ir pan. med. personalas su jais "cackintis" ne tik negali, bet ir neturi, jei kiekvieno gailėsi vadovaudamasis principu "nedarykim nieko, kas sukelia skausmą ar dėl ko vaikas gali rėkt", tai pagal tokį mąstymą išvis tam vaikui to kateterio nepastatysi.
Sesutė ant vaiko rėkt neturėtų, bet vėlgi, kiekvieno pirštai į save riesti, tai kartais kiekvieną JŲ vaikams pasakytą griežtesnį žodį mamos vertina kaip rėkimą...
nu nu
Mums taip pat teko pagulėti Klaipėdos vaikų ligoninės pediatrijos pirmame skyriuje. Mums buvo lygiai 5 mėnesiukai, atsigulėme su aukšta temperatūra, kosuliuku, taigi buvo bronchitas. Per 5 dienas buvome išgydyti ir paleisti namo, o personalas tai superinis, didžiausi pagyrimai ir komplimentai jums, mieli medikai