QUOTE(pukuotukas @ 2010 03 02, 17:07)
Pagulejom ir mes jau

Klaipedos vaiku ligonineje, tiesa pasakius ilga istorija bet jei vel atkrisim iskart i Kauna leksim , manau tuo viskas pasakyta, vaika 20dienu su antibijotikais gyde patys nezino del ko
na klaipedos ligonine niekam nesukelia teigiamu emociju, mes ten vykom, bet situacija buvo per sudetinga, todel perveze i kauno klinikas ir ten gydemes menesi (antibiotiku gavom nemazai... bet esam isgydyti be jokiu liekamuju reiskiniu), apie kauno kliniku naujagimiu skyriu galiu atsiliepti tik teigiamai, ypac apie gyd Ausrele Kudreviciene
Papildyta:
QUOTE(gabijosius @ 2009 12 01, 12:41)
o mes dabar gulim Klaipedos vaiku ligoninej.viskas cia super ir prieme mus maloniai ir sesutes visos

.net stebiuosi,kaip viskas gerai.tik noretusi vistiek namo ir kad mazyle greiciau sveiktu,gaila kai tas kateteris rankytei idurtas.
rankytej tai cia dar maza bedele, mum bade ir kojytes ir rankyte, o kai neberado vietos ir galvyte "papuose", o vaikuciui tik menuo buvo

skaudu prisiminti
Papildyta:
QUOTE(imr @ 2009 05 19, 17:53)
zinau ta padjom... del jo as taip pastroinau daktares kad sakias... po trecios paros kai ateidavo puse septyniu kelti , kada guli 3 vaikai palatoje, vienas uzmigo 3 kitas 1 o kitas visa nakti su lasinem prabudavo ... tai jau nebejuokinga daresi, tái taip isikoliojau nuejus i penkminute, tiap kad tu durnu labarytadieniu kada ateina ir viena su kita pasisneka apie tai kad rami naktis buvo... nebebudavo bent jau musu palatoje... kai isaiskinau kad nesu miegojus 4 paras, o dienomis begu i darba... kai pasakiau kad jos elgiasi kaip mazi vaikai kuriems reikai pasiekti savo, jei ne pradeda isterikuoti, kad neisiklauso i vaiku o tuo labiau mamu nusiskundimus... ta pacia diena atejo ir man pasiule kad persikelciau i mokama palata, ir uz ja nereiekes moketi iki tol kol gulesim ligonine... as zinoma nesutikau, sakau oa man gerai ir bendroj palatoj, susidraugavom su mamytem
mano vaikas buvo reanimacijoj (siaip sau, o man nepaaiskino, kad todel,jog nebuvo laisvu palatu be ligoniuku, nes mus stebet reikejo, niekuo nesirgom), o mane pagulde su mama,kuri turejo baisiai serganti berniuka....(naujagimiu skyriuj klp ligoninej) maniau man pienas dings, nes reikejo nusitraukinet ir kas kelias valandas i reanimacija nest... ir tos vizitacijos budavo juokingos