Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esat su vaiku gulėję ligoninėj?

QUOTE(ilganose @ 2010 02 02, 19:12)
Mes su savo 8 men. uogyte tik ka is Klaipedos vaiku ligonines.. Palatos suremontuotos, tik dregmes labai daug, nuo langu vanduo teka i vidu, ventiliacijos nera. Personalas saunus: seseles labai malonios, o Diagnostikos skyriaus vedėja Loreta Kairiene paliko tikrai labai labai gera ispudi. Aciu jai.

4u.gif Del dregmes labai pritariu, mano vaikui net elergija ar kazkas panasaus buvo kile, kad slogavo visa gulejimo laika unsure.gif
Atsakyti
Mes su dukruže gulėjome (rugpjūčio mėn.) Santariškių kardiochirurginiame tai man patiko ir viskas tiko, ypač tie balandžiai kuriuos lesindavome nevalgomu maistu, maistas tai oi oi. Na bet ka linkiu niekam ligoninėse negulėt o jei jau patkot ar ketinate, tai kuo trumpiau ir visiška sveikais iš ten kabarotis greičiau lauk. 4u.gif Sveikit greičiau mes gavom tokiu balionų tai tikrai padėjo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sany: 24 vasario 2010 - 14:05
Man teko su abiem naujagimių skyriui pagulėti. Kadangi problemos nebuvo labai didelės, tai savotiškai pailsėjau smile.gif

Na, bet geriau be ligoninių apsieiti ax.gif
Atsakyti
Pagulejom ir mes jau doh.gif Klaipedos vaiku ligonineje, tiesa pasakius ilga istorija bet jei vel atkrisim iskart i Kauna leksim , manau tuo viskas pasakyta, vaika 20dienu su antibijotikais gyde patys nezino del ko doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2003 12 05, 20:09)
Del to maitinio krutimi: viena is sio forumo dalyviu del kazkokiu priezasciu turejo atsigult i santariskiu ligonine, kai vaikui buvo 6 men. Zinoma iki to laiko maitino tik savo pienu ,jokio papildomo maisto  nedave, o cia kai dar vaikelis susirgo, tai naujo maisto neivedinesi gi.
Kai atvaziavo iligonine: klausia: kokius misinelius duodat?
- jokiu.  blink.gif
- Tai ka vaika alkana laikot? kuo maitinat?
- pienu
-  KARVES PIENU???  biggrin.gif 
Sakpo ne savo pienu biggrin.gif
Tai sake, kad vos ne visas ligonoines personalas suleke paziuret i moteri kuri VIS DAR  blink.gif  maitina vaika tik pienu, nors jam JAU 6men.

lotuliukas.gif doh.gif O dabar pabandykit įsivaizduoti, kaip žiūrėjo į mane, kai su vaiku (gimusiu dviem mėn. anksčiau) tuo metu esančiu aštuonerių mėnesių (tokio vaiko raidą reikia vertinti pagal koreguotą amžių, tas galioja ir primaitinimui) ir valgančiu TIK mano pienuką blink.gif blink.gif blink.gif Kai kurios seselės mane stebėjo vos ne visą parą, kad pamatytų, kaip aš "paslapčia" maitinu jį košytėmis, nes netikėjo, kad vaiko kraujas gali būti puikus, žodžiu vaikų skyriuje su neišnešiotais vaikeliais absoliučiai jokios patirties...
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2010 03 02, 19:04)
lotuliukas.gif  doh.gif O dabar pabandykit įsivaizduoti, kaip žiūrėjo į mane, kai su vaiku (gimusiu dviem mėn. anksčiau) tuo metu esančiu aštuonerių mėnesių (tokio vaiko raidą reikia vertinti pagal koreguotą amžių, tas galioja ir primaitinimui) ir valgančiu TIK mano pienuką blink.gif  blink.gif  blink.gif Kai kurios seselės mane stebėjo vos ne visą parą, kad pamatytų, kaip aš "paslapčia" maitinu jį košytėmis, nes netikėjo, kad vaiko kraujas gali būti puikus, žodžiu vaikų skyriuje su neišnešiotais vaikeliais absoliučiai jokios  patirties...

Ir man teko praeita sav atsigult. Tai irgi maitinu 1,7m vaika. Tai sesele, beleisdama vaikui vaistus, paklause, ar ne per didelis vaikas maitinimui. Trumpai pasakiau:"Ne, ne didelis". Daugiau manes neliete.
Bet guledama ligoninej taip "prisikankinau". Paprasciausia viengule lova, kurioj reikejo miegot su vaiku, paklode slysta. Lovos ciuzinys is tokios medziagos, kai po 10min pradeda sust nugara. Ar cia guma, ar kas. Sako, vaikai is cia iseina su issutimais. Na ir panasiai. Del seseliu darbo isvis patylesiu. Juodo purvino tvarscio, kur kateteris, net nesiruosia pakeist. Jauciu, laukdavo, kai ryte pasikeis pamaina, o ten tegul ir keicia. cool.gif . Grindys siaubingai plaunamos. Vaikas ispyle sultis, perbraukiau grindis servetele. O ji juoda blink.gif
Bet dziaugiausi, kad nors vaistus vaikui leido
Atsakyti
Mes pries dvi savaites gulejom,tai gerai kad su manimi gulejo,nes su didesniais vaikais sesutes elgiasi nekaip,labai buna grubios,piktos.Maniske dvi naktis istisai kosejo,tai pirma nakti sakau sesutems duokit kokio sirupo ar ko nes vaikas jau visas slapias nuo kosulio,tai dave pakvepuoti,sako na jau tikrai ismiegosit ir nebekosisit(mat dave susiprast kad daugiau nebeeiciau ir ju nezadinciau)Bet mes ir toliau kosejom,antra nakti vel istisai kosejom tai man pasake nieko nepadarysim turi vaikas isiskoseti blink.gif Ir ka taip ir laukiau to ryto kada gydytoja mus aplankys,tai isivaizduokit jai viena savo panelyte tokios bukles buciau palikusi,tai jinai vaikas ir nusikosejus butu ir niekas net nebutu i palata atejes paziureti doh.gif Todel sakiau kol mamai bus leidziama but su vaiku tol gulesiu su vaiku,nesvarbu kad lova maza,kad tik ant vieno sono gulejau,bet uztat buvau su dukra.
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas @ 2010 03 02, 17:07)
Pagulejom ir mes jau  doh.gif  Klaipedos vaiku ligonineje, tiesa pasakius ilga istorija bet jei vel atkrisim iskart i Kauna leksim , manau tuo viskas pasakyta, vaika 20dienu su antibijotikais gyde patys nezino del ko  doh.gif  verysad.gif

na klaipedos ligonine niekam nesukelia teigiamu emociju, mes ten vykom, bet situacija buvo per sudetinga, todel perveze i kauno klinikas ir ten gydemes menesi (antibiotiku gavom nemazai... bet esam isgydyti be jokiu liekamuju reiskiniu), apie kauno kliniku naujagimiu skyriu galiu atsiliepti tik teigiamai, ypac apie gyd Ausrele Kudreviciene thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(gabijosius @ 2009 12 01, 12:41)
o mes dabar gulim Klaipedos vaiku ligoninej.viskas cia super ir prieme mus maloniai ir sesutes visos  thumbup.gif .net stebiuosi,kaip viskas gerai.tik noretusi vistiek namo ir kad mazyle greiciau sveiktu,gaila kai tas kateteris rankytei idurtas. verysad.gif

rankytej tai cia dar maza bedele, mum bade ir kojytes ir rankyte, o kai neberado vietos ir galvyte "papuose", o vaikuciui tik menuo buvo verysad.gif skaudu prisiminti
Papildyta:
QUOTE(imr @ 2009 05 19, 17:53)
zinau ta padjom... del jo  as taip pastroinau daktares kad sakias...  po trecios paros kai  ateidavo  puse septyniu kelti , kada guli 3 vaikai palatoje, vienas uzmigo 3 kitas 1 o kitas visa nakti su lasinem prabudavo ... tai jau nebejuokinga daresi, tái taip isikoliojau nuejus i penkminute, tiap kad tu durnu labarytadieniu kada ateina ir viena su kita pasisneka apie tai kad rami naktis buvo... nebebudavo bent jau musu palatoje... kai isaiskinau kad nesu miegojus 4 paras, o dienomis begu i darba... kai pasakiau kad jos elgiasi kaip mazi vaikai kuriems reikai pasiekti savo, jei ne pradeda isterikuoti, kad neisiklauso i vaiku o tuo labiau mamu nusiskundimus...  ta pacia diena atejo ir man pasiule kad persikelciau i mokama palata, ir uz ja nereiekes moketi iki tol kol gulesim ligonine... as zinoma nesutikau, sakau oa man gerai ir bendroj palatoj, susidraugavom su mamytem  thumbup.gif

mano vaikas buvo reanimacijoj (siaip sau, o man nepaaiskino, kad todel,jog nebuvo laisvu palatu be ligoniuku, nes mus stebet reikejo, niekuo nesirgom), o mane pagulde su mama,kuri turejo baisiai serganti berniuka....(naujagimiu skyriuj klp ligoninej) maniau man pienas dings, nes reikejo nusitraukinet ir kas kelias valandas i reanimacija nest... ir tos vizitacijos budavo juokingos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vikulia 84 @ 2010 03 29, 23:30)
Ir man teko praeita sav atsigult. Tai irgi maitinu 1,7m vaika. Tai sesele, beleisdama vaikui vaistus, paklause, ar ne per didelis vaikas maitinimui. Trumpai pasakiau:"Ne, ne didelis". Daugiau manes neliete.
Bet guledama ligoninej taip "prisikankinau". Paprasciausia viengule lova, kurioj reikejo miegot su vaiku, paklode slysta. Lovos ciuzinys is tokios medziagos, kai po 10min pradeda sust nugara. Ar cia guma, ar kas. Sako, vaikai is cia iseina su issutimais. Na ir panasiai. Del seseliu darbo isvis patylesiu. Juodo purvino tvarscio, kur kateteris, net nesiruosia pakeist. Jauciu, laukdavo, kai ryte pasikeis pamaina, o ten tegul ir keicia.  cool.gif .

Dar ziauriai "patiko", kai israsinejo. Gydytojas, prabegdamas pro sali, spejo man leptelt "galit jau vaziut". O kas, kur, kaip vaikas jauciasi, kokie vaiko kraujo tyrimai - nepasake. Net sesele israsinedama nieko nepasake. Nors ir klausiau, gal kokius vitaminus gert. O po savaites, pasirodo, gydytoja nustato polinki i mazakraujyste. Sako, cia, matyt, po ligonines. Pati profilaktiskai nepasitikrinciau, galbut jau kovociau su kita liga.
Atsakyti
QUOTE((Lelija) @ 2009 05 20, 13:01)
Paskaičiau kelis pasisakymus ir kraupu pasidarė...Aš nesu medikė, o paprasta mama ir kaip visos stengiuosi, kad mažei būtų kuo geriau. Ir tikrai dėl temperatūros nuvažiavus į ligoninę nepasilikčiau, jei ten NĖRA nei karšto vandens, nei šildymo, nei virtuvės, nei atsiprašant vaistų nuo temp.  g.gif . Tada manau, gydytis reiktų namie.
Mamos, personalas dęl to nemandagus ir būna, jei su jais nemandagiai elgiamasi.
Pagalvokim iš kitos pusės: jei personalas paisys kiekvienos norų, kada vizitaciją pravesti - koks tada balaganas bus? Juk tam taisyklės ir kuriamos, kad jų prisilaikant būtų galima išvengti chaoso...
Tokia mano nuomonė.
Mes gulsimės i ligoninę, kai mums jau bus lygiai penki mėn. dėl išsamiu tyrimų..Ir as nemanau anksčiau įvedinėti papildomo maisto, jei mano pienelio užteks.
Šiaip, įsitikinau, mamos, kad pačioms reikia domėtis ligomis ir diagnozavimo bei  gydymo būdais. Tada ir medikai nelaikys musu neišprususiomis ir viską paaiškins normaliai. Ir tarpusavio supratimas atsiras, ir į mus bus žiūrima su pagarba.

visu 100-u % pritariu sitiems zodziams. mes ir ne perseniausiai is KMUK. zinoma nera malonu kai ta ligonine apluzusi visa leliui po galvos traumos - metaline lova o mamai ciuzinukas ant zemes, tai nera taip baisu, bent jau gali buti salia savo vaiko. o nuostabus ligonines personalas tas baisias patalpas pavercia savo geriu. per visa sdavaite nemaciau nei vieno susiraukusio veido, neisgirdau nei vieno grubesnio ar pikto zodzio. visa personala gali prie zaisdos deti.
Atsakyti
Atvaziavom su karsciuojanciu vaiku. O ligoninej pritruko termometru. Gerai, kad palatos kaimyne turejo. Ir sio bajerio nesupratau. g.gif
Atsakyti
Teko gulėti santariškese. Sirgom Roto virusu. Žiauru. Vaikui buvo 9mėn. Visą naktį rėkė, visą naktį pykino. Jokios pagalbos iš seselių, net vandens stiklinės paprašę negavom.
Atsakyti