Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esat su vaiku gulėję ligoninėj?

Teko ir man pagulėt su vaiku, pirmą kartą kai su akim negerai buvo (3 mėn), tiesa tik vieną dieną, namo išleido. Antrą - kai temperatūrą aukštą turėjo (1,6 m.). Tai kai antrą kartą guldė, jau toks nemalonus personalas buvo... Niekaip lašelinės negalėjo pastatyt, vaikas apkandžiojo seseles, tai kaip širšės po to vaiokščiojo. taip kateterio ir neįvėdė, atneše vaiką ir pasakė: darykit, ką norite, maitinkite kaip norit, jūsų problemos... Na, ne iš tų esu, kurios tyli... dar ir pažinčių turiu kur reikia, tai nesupratusios kol dar normaliai su jom šnekėjom, teko prigrąsint. Kaip tokiem su vaikais išvis leidžia dirbti?!

Su akyt4m kai gul4jom, personalas liuks buvo , daugiau tokių smile.gif
Atsakyti
Pries dvi savaites ir man teko guleti su 1.5 men. suneliu.Pakilo temperatura, kraujo tyrimas buvo prastas todel pagulde i ligonine ir po eiles tyrimu nustate infekcine liga mononukleoze. Savaite buvo kosmariska gerai kad buvom vienvietej palatoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2lina: 04 rugpjūčio 2010 - 18:56
as du kartus su dukra gulejau santariskese ortopediniam skyriui. med personalas labai geras. ir neurologiniam gulejom. bet vistiek nekenciu ligoniniu
Atsakyti
kartais net iki 3 kartų per metus, plaučių uždegimai, laringitai ir t.t. ir pan.žodžiu iš bronchinės astmos verysad.gif
Atsakyti
Ir mums teko ligoninėj pagulėt ne vieną kartą, man žodis "ligoninė" kaip keiksmažodis. Jei tik įmanoma geriau namie gydomės geriamais antibiotikais, nei ligoninėj vaiką subado be gailesčio, nepataiko, ar neranda venos, o dar ir kateterį keist reik kas antrą dieną. O dėl poilsio ir ramybės tai išvis patyliu, personalas duris tranko, rėkauja koridoriuj, skersvėjai visur. Aš pati 2 kartus susirgau ligoninėj ir važiavau gyditis namo, o vaiką turėjau su tečiu ar močiutėm palikt.
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2010 08 01, 15:46)
Teko ir man pagulėt su vaiku, pirmą kartą kai su akim negerai buvo (3 mėn), tiesa tik vieną dieną, namo išleido. Antrą - kai temperatūrą aukštą turėjo (1,6 m.). Tai kai antrą kartą guldė, jau toks nemalonus personalas buvo... Niekaip lašelinės negalėjo pastatyt, vaikas apkandžiojo seseles, tai kaip širšės po to vaiokščiojo. taip kateterio ir neįvėdė, atneše vaiką ir pasakė: darykit, ką norite, maitinkite kaip norit, jūsų problemos... Na, ne iš tų esu, kurios tyli... dar ir pažinčių turiu kur reikia, tai nesupratusios kol dar normaliai su jom šnekėjom, teko prigrąsint. Kaip tokiem su vaikais išvis leidžia dirbti?!

Su akyt4m kai gul4jom, personalas liuks  buvo , daugiau tokių smile.gif

Na, bet ir vaikas jūsų truputi laukinis.. Personalą kandžioja ir dar isivaiduojat, kad visi iš džiaugsmo turi krokoviaką šokti.. bigsmile.gif Aplamai, juokingai atrodo personos, kurios netyli,švaistosi pažintimis, o va su nuosavu vaiku, kad aplinkinių nežalotų, susitvarkyti neįstengia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2010 09 01, 21:56)
Na, bet ir vaikas jūsų truputi laukinis.. Personalą kandžioja ir dar isivaiduojat, kad visi iš džiaugsmo turi krokoviaką šokti.. bigsmile.gif Aplamai,  juokingai atrodo personos, kurios netyli,švaistosi pažintimis, o va su nuosavu vaiku, kad aplinkinių nežalotų, susitvarkyti neįstengia  bigsmile.gif

Kodel vaikas laukinis, mano irgi reke kai kateteri state. O kai istate uzviniojo su bintu ir viskas, tik po 3dienu pamate kad vaiko organizmas kateterio nepriima, nes vaistus kai leisdavo tai vaikas sienom lipdavo galiausiai istrauke kateteri ir jau kito istatyti neleidau tai gaudavom doze i uzpakali, bent jau greiciau ir trumpesnis riksmas. O pazinciu irgi manau gerai tureti. Nors mes kai gulemes neturejom bet uzteko patepti vyr gyd. ir viskas liuks. dabar visada galime gauti konsultacija. Tik nereikia smeisti tu mamu kurios tipo su vaiku nesusitvarko, taigi seseles pasiima vaika ir sako mama palauk uz duru, kad nematytum kaip kankinam kol kateteri pastato, tai manau vaikas parode kad moka apsiginti, o seseles turetu rasti kita buda kaip vaikams vaistus suleisti.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(melituxa @ 2010 09 08, 11:00)
Kodel vaikas laukinis, mano irgi reke kai kateteri state. O kai istate uzviniojo su bintu ir viskas, tik po 3dienu pamate kad vaiko organizmas kateterio nepriima, nes vaistus kai leisdavo tai vaikas sienom lipdavo galiausiai istrauke kateteri ir jau kito istatyti neleidau tai gaudavom doze i uzpakali, bent jau greiciau ir trumpesnis riksmas. O pazinciu irgi manau gerai tureti. Nors mes kai gulemes neturejom bet uzteko patepti vyr gyd. ir viskas liuks. dabar visada galime gauti konsultacija. Tik nereikia smeisti tu mamu kurios tipo su vaiku nesusitvarko, taigi seseles pasiima vaika ir sako mama palauk uz duru, kad nematytum kaip kankinam kol kateteri pastato, tai manau vaikas parode kad moka apsiginti, o seseles turetu rasti kita buda kaip vaikams vaistus suleisti.
user posted image

Šiaip niekas to vaiko iš rankų mamoms neišgriebia... Eikit kartu, kai kateterius stato, vien tam kad vaikas saugiau jaustųsi skriaudžiamas. Tikrai niekas neturi teisės mamų išvaryti.. Na, nebent pačios žiūrėti į visa tai nenorit.. g.gif Pažinčių pati turiu, bet manau jomis naudotis - juokinga. Tai parodo žmogaus nesugebėjimą susikalbėti su personalu.. O jei pats būsi chamas, tai ir su tavim chamiškai elgsis ir jokios tada pažintys nepadės.. bigsmile.gif Į akis šypsosis, o va priežiūra bus prastesnė nei tiems, kuriems į akis nesišypso..
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2010 09 10, 21:47)
Šiaip niekas to vaiko iš rankų mamoms neišgriebia... Eikit kartu, kai kateterius stato, vien tam kad vaikas saugiau jaustųsi skriaudžiamas. Tikrai niekas neturi teisės mamų išvaryti.. Na, nebent pačios žiūrėti į visa tai nenorit.. g.gif Pažinčių pati turiu, bet manau jomis naudotis - juokinga. Tai parodo žmogaus nesugebėjimą susikalbėti su personalu.. O jei pats būsi chamas, tai ir su tavim chamiškai elgsis ir jokios tada pažintys nepadės..  bigsmile.gif Į akis šypsosis, o va priežiūra bus prastesnė nei tiems, kuriems į akis nesišypso..

Yra tekę ir man patirt tokių procedūrų. Sesutės nusiveda vaiką ir mamai neleidžia kartu būt kol iveda kateterį, na nebent tuo atveju, kai su vaiku nesusitvarko, tuomet pasikviečia. Pagalvokit pati kai nueinat iš piršto duot paimti kraujo, tai labai nemaloni procedūra, kaip tai gali atrodyt vaikui??? Vieni klykia, kiti spardosi, dar kiti kandžiojasi - mano manymu tai naturali saviginos reakcija. Labai didelę reikšmę žinoma sudaro ir personalas. Jei sesutė kaip konvejeriu tik bando vaikui idurt ir paleist , žinoma aš taip pat netylėčiau. Su vaiku turi būt kantri ir beproto švelni.
Pažintim - niekuomet nesišvaisčiau, na nebent būtų neišvengiamas dalykas...
Atsakyti
Gal kas turite info apie gyd chirurgą Kęstutį Trainavičių? būčiau dėkinga. Mums paskirta operacija pas jį. gal kam teko susidurti?
Atsakyti
Mes su dukriuku dabar ligoninėj gulim, tai kūdikių potologijos skyriuj personalas šaunus, visos sesutės malonios, kai reikia vaikui kokią procedūrą atlikt neleidžia kartu eit, bet už durų stovint juk viskas girdisi, tai žinokit keitė kateterį, mažoji nei cypt blink.gif Sakau šaunuolės sesutės kad moka ne tik durt, bet ir pabendraut, nuramint vaikutį thumbup.gif
Reiks važiuojant namo tortuką personalui atnešt blush2.gif
Atsakyti
mes gulėjom infekcinėj su mažium, tada jam 1m2mėn. buvo, rotą pasigavo kažkur. Pakartot tikrai nenorėčiau.
Atsakyti