Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esat su vaiku gulėję ligoninėj?

sveiki,

mano dveju metuku dukrytei diagnuozuotas butent toks dalykas. labai noreciau su Jumis pakalbeti apie tai detaliau. kaip Jus su sita diagnoze gyvenat, ar daretes operacija?nes mums butent ji rekomenduota, bet kol neturim daugiau informacijos apie operacija, apie tai, kaip situacija gali pasikeisti po jos, nesiryztam.

busiu labai dekinga uz atsakyma
Atsakyti
Turiu klausimuka.
O iki keliu metu pagal istatyma mama gali but ligonineje su vaiku?
Nekalbu apie maitinima, bet apie lova.. Gal iki kokiu 7metu?
Nes sanatorijose mamoms priklauso apgyvendinimas iki 7m. nemokamas.
Dekoju uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Labas,
kiek man teko susidurti, tai lova vienam iš tėvų priklauso, kai vaikui yra iki tijų metų.
O jei vaikui daugiau nei treji, tuomet su vaiku gauname vieną lovą.
Atsakyti
taip ir yra. iki 3 metu mama gauna atskira lova,o vaikas tokia gelezinia lovyte. o po 3 metu miega vienoje lovoje. o maisto mamos visai negauna jei vaikas ir naujagimis...
Atsakyti
QUOTE(lidasa @ 2011 02 19, 16:34)
taip ir yra. iki 3 metu mama gauna atskira lova,o vaikas tokia gelezinia lovyte. o po 3 metu miega vienoje lovoje. o maisto mamos visai negauna jei vaikas ir naujagimis...

mes kai gulejom lygoninei,buvo puse metuku,tai mane maityno.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 02 23, 20:15)
mes kai gulejom lygoninei,buvo puse metuku,tai mane maityno.

ziurint kada tas buvo,mes gulejom pries menesi su 11 menesiu vaiku,tai maitinimo nedave,salia bvo mama su 6 menesiu leliuku taipogi maitinimo negavo,cia urologijos skyrius.
Atsakyti
QUOTE(lidasa @ 2011 02 27, 23:36)
ziurint kada tas buvo,mes gulejom pries menesi su 11 menesiu vaiku,tai maitinimo nedave,salia bvo mama su 6 menesiu leliuku taipogi maitinimo negavo,cia urologijos skyrius.

Teisingai, taisyklės (bent jau VUVL) pasikeitė nuo 2009 m. liepos 1 d. Mamų nemaitina visai, nesvarbu kokio amžiaus vaikutis. Žinau labai tiksliai dėl to, kad būtent šią dieną pakliuvom į ligoninę ir nors buvau su 2 mėn. leliuku ant rankų, kuris beje valgė MP, valgyt negavau unsure.gif
Atsakyti
Kadangi nuo gruodžio mėnėsio ligoninėje teko gulėti 3 kartus (2 kartus Santariškėse ir 1 kartą Antakalny) ,tai galiu pasakyti iš praktikos,kad Santariškėse palatoje gulėjo kaimynė su 2 metų vaiku,tai maitino tik vaiką,o Antakalnio klinikose kaimynė gulėjo su 11 mėn. vaiku,tai maitino abu.Ir dar Antakalny atnešdavo apie 20,00 val. bandelę ar kažką pan.,ko Santariškėse tikrai neduodavo,ten vakarienė 18,00 val. ir viskas.Taip kad labai skirtingai
Atsakyti
Mes pries menesi gulejom su laringitu,bet tas kosmaras kai paima vaika kankina dar iki siol. verysad.gif O vaikas laaaaabai pradejo bijoti baltu chalatu doctor.gif
Atsakyti
taip, 3 kartus 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
esam guleje ir ne karta, teisybe, isigazdina gydytoju, net pas savo gydytoja sunku prikalbinti vaziuot sad.gif
Atsakyti
gulejom su maziuku pries 2sav. atsigulem su loringitu po to buvo bronchitas o ligoninej uzsikretem roto virusu
Atsakyti