Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno raj, l/d RAUDONDVARYJE

sveikos, mamos,
gal kuri žinot kaip ten su tuo priėmimu į riešutėlį?
konkrečiai domina mažiukų grupė-užrašėm pernai, direktorė sakė, kad viskas gerai ir pateks, o nuvažiavus dabar galutinai susitarti-direktorės rasti nebeįmanima-tai serga/tai atostogos, o pavaduotoja labai jau įdomiai kalba iš pradžių kad eilėj maniškė 9, po to, kad neteisingai pažiūrėjo ir jai dar reikia pasitikslinti, o finale nusprendė, kad 41, tai taip ir likau nesupratusi ar čia ji lauknešėlio kokio nori, ar ten betvarkė visiška pas juos? g.gif
Atsakyti
Laukneselio nesti galite nesivarginti. Direktore tokia jau "neimanti" nieko kad neduok tu dieve. ir dar jos ta kvaila sypsena. Mes ten nepatenkam jau antri metai. Bet irgi - mergaite uzrasiau kai jai buvo tik kelios dienos. O per priemima - vos ne visa grupe susidate is socialiai remtinu...
Tai lankome Kulautuvos darzeli. Super. Oras sviezias, maistas labai skanus. Ir jokiu sortuku ar dar kazko. Man patiko, ir tik 10 min kelio papildomai.
Atsakyti
QUOTE(neriba @ 2011 08 18, 22:50)
Laukneselio nesti galite nesivarginti. Direktore tokia jau "neimanti" nieko kad neduok tu dieve. ir dar jos ta kvaila sypsena. Mes ten nepatenkam jau antri metai. Bet irgi - mergaite uzrasiau kai jai buvo tik kelios dienos. O per priemima - vos ne visa grupe susidate is socialiai remtinu...
Tai lankome Kulautuvos darzeli. Super. Oras sviezias, maistas labai skanus.  Ir jokiu sortuku ar dar kazko. Man patiko, ir tik 10 min kelio papildomai.

Mes irgi į kulautuvą važinėsim drinks_cheers.gif
cirkas kažkoks-raudondvaryje formuojama tik viena grupė 15 vaikų (ir mums pareiškė, kad visi soc.remtini), o kulautuvoj-3.
Ir dar pasakoja, kad Raudondvaris tuo klausimu probleminė zona-į pensiją moteriškei seniai reikia ir tiek, vaikų begalė, o daugiau grupių padaryt nesivargina.
Beje prieš kelis mėnesius buvo kalba apie 2 grupes blink.gif

O kodėl jūs pas Kriauzus šiemet neinat, ar dar nebus 3 metukų?
Atsakyti
QUOTE(Doviljana @ 2011 08 19, 00:56)
Mes irgi į kulautuvą važinėsim  drinks_cheers.gif
cirkas kažkoks-raudondvaryje formuojama tik viena grupė 15 vaikų (ir mums pareiškė, kad visi soc.remtini), o kulautuvoj-3.
Ir dar pasakoja, kad Raudondvaris tuo klausimu probleminė zona-į pensiją moteriškei seniai reikia ir tiek, vaikų begalė, o daugiau grupių padaryt nesivargina.
Beje prieš kelis mėnesius buvo kalba apie 2 grupes  blink.gif

O kodėl jūs pas Kriauzus šiemet neinat, ar dar nebus 3 metukų?

Va butent kad truksta mums iki tu triju metuku 2 men smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neriba @ 2011 08 18, 23:50)
Tai lankome Kulautuvos darzeli. Super. Oras sviezias, maistas labai skanus.  Ir jokiu sortuku ar dar kazko. Man patiko, ir tik 10 min kelio papildomai.

Galvojau kad čia man ta šypsena užkliūna, bet pasirodo nefantazuoju... Dėl priėmimo tai kažkoks absurdas, kad likus tik savaitei iki rugsėjo gali sužinoti ar vaikas pateko ar ne. O naujas grupes formuoti reikia energijos į darbą įdėti, o jai ne tik senatvinis amžius atėjo, bet ir senatvė su juo kartu.
Atsakyti
Sveikos,
kaip smagu, cia mamyciu ne viena su trim vaikuciais! thumbup.gif
Mes visus tris i Kriauzu mokyklele uzrasem. Siaip kai lankemes viskas neblogai pasirode, tik nelabai patiko, kad aukletoja pasake, kad jeigu vaikas nenori pietu miego, reikia tevam atvaziuoti jo pasiimt, nes negali likti kazkas nemiegantis. Nezinau, gal kazkas pasikeite, nes lankemes pries 4 metus...

O lankysim mes nuo siu mt. rugsejo. Laaaabai laukiam pargrizimo i Raudondvari!!!
clap.gif

Riesutelis visai nubludo su aprangos "kodu" ... Tikrai kad absurdas doh.gif
Atsakyti
Na pietu tai visi miega smile.gif Siaip tai visokiu niuansu islenda palankius... Nors is esmes tai puse bedos tas darzelis, ziuresim, kaip mokykloje seksis
Atsakyti
Papasakokit - kokiems niuansams pasiruosti...nes atrodo irgi eisim nuo rugsejo...
Atsakyti
Sveiki
Gal kas is busimu pirmokeliu mamu cia paskaito arba siumetiniu ketvirtoku? Gal galit ka nors papasakot apie mokytojas? Maniske uzrasyta pas mokytoja Velaviciene. Mokyklos puslapyje informacijos beveik nera. Gaila kad ir kazkokios atviru duru dienos nebuvo, bus tik busimu pirmoku susipazinimas su mokytoja kazkada balandi, bet tai jau post factum.
Atsakyti
Del darzelio - man labai neatinka vaiku maisymas kaip sauna i galva. Pvz., mano beveik keturmetis siemet pradejo lankyti darzeline grupe, kurioje daugelis naujokeliu, maziausiuju. Aukletojoms tikrai pradzia buvo sunki, vaikams taip pat - kai paklausiau ar kitais metais lik toje pacioje grupeje, sake neaisku, nes dazniausiai vyresnius kazkiek perkelia salia esancia grupe, o naujokus vel i ta grupe. Taip iseina, kad mano vaikas gali kita met pakliuti i kita grupe, pas kitas aukletojas ir vel nauja adaptacija. Tas neuztikrintumas mane uzknisa. ,
Vyresnele eina i misria priesmokykline. Tai manes irgi netenkina, bet as irgi issiziojus, kol susipratau kad ten misri, tai jau nesinorejo vel vaiku blaskyti. Tada iskilo klausimas KODEL mano abieju vaiku i viena grupe nesukele? Grupes salia, i lauka eina kartu, vaidinimai kartu, kur logika? Abiem butu buve daug lengviau apsiprasti. Aisku, man buvo sunkoka suziureti, nes veziojo pagrinde vyras as su mazium labai ribotai ten galejau sukiotis.

Todel dabar labai nerimauju del mokyklos doh.gif

Dabar, kad neatrodytu vien blogai smile.gif Man patinka, kad tikrai daug eina i lauka, jei tik pakenciamas oras. Maistas neblogas, kiek galiu palyginti - geriau nei miesto darzelyje kur lankem. Aukletojos irgi geros, pas sunu kur yra, tai labai esu patenkinta aukletoja Rita, man ji pasirode miela, silta, paglobojnti, padejeja tokia grieztoka atrodo, bet maniskiui tinka smile.gif Pradzioj su ja daugiausiai ir dalyvavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KreKre @ 2012 02 24, 09:02)
Del darzelio -...

Dekui KreKe uz informacija. mirksiukas.gif Lb.idomu isgirst ka nors apie busima vaiku darzeli. Gaila, kai negali padeliot, kaip atrodytu geriau tavo vaikams tose grupese. Bet saunu, jog ir pliusu atsirado thumbup.gif

Atsakyti
Laba diena Raudondvario mamytes, norejau pasiteirauti apie naujaji Kauno rajono savivaldybes ismisla "Mobilus Darzelis" ar planuojate leisti savo vaikus i ji?Ar kuri domejotes placiau siuo pasiulymu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dynce*: 14 gegužės 2012 - 08:21