Del darzelio - man labai neatinka vaiku maisymas kaip sauna i galva. Pvz., mano beveik keturmetis siemet pradejo lankyti darzeline grupe, kurioje daugelis naujokeliu, maziausiuju. Aukletojoms tikrai pradzia buvo sunki, vaikams taip pat - kai paklausiau ar kitais metais lik toje pacioje grupeje, sake neaisku, nes dazniausiai vyresnius kazkiek perkelia salia esancia grupe, o naujokus vel i ta grupe. Taip iseina, kad mano vaikas gali kita met pakliuti i kita grupe, pas kitas aukletojas ir vel nauja adaptacija. Tas neuztikrintumas mane uzknisa. ,
Vyresnele eina i misria priesmokykline. Tai manes irgi netenkina, bet as irgi issiziojus, kol susipratau kad ten misri, tai jau nesinorejo vel vaiku blaskyti. Tada iskilo klausimas KODEL mano abieju vaiku i viena grupe nesukele? Grupes salia, i lauka eina kartu, vaidinimai kartu, kur logika? Abiem butu buve daug lengviau apsiprasti. Aisku, man buvo sunkoka suziureti, nes veziojo pagrinde vyras as su mazium labai ribotai ten galejau sukiotis.
Todel dabar labai nerimauju del mokyklos
Dabar, kad neatrodytu vien blogai

Man patinka, kad tikrai daug eina i lauka, jei tik pakenciamas oras. Maistas neblogas, kiek galiu palyginti - geriau nei miesto darzelyje kur lankem. Aukletojos irgi geros, pas sunu kur yra, tai labai esu patenkinta aukletoja Rita, man ji pasirode miela, silta, paglobojnti, padejeja tokia grieztoka atrodo, bet maniskiui tinka

Pradzioj su ja daugiausiai ir dalyvavo