Kas matet kas ne?
http://www.md.raudondvaris.lm.lt/
Kriauzu
2012-08-21. Informacija Tėveliams
Gerb. Tėveliai,
Informuojame, kad Rugsėjo 1-osios šventė mokykloje įvyks 2012-09-01 10 val.
Maloniai kviečiame atvykti ir mokinius, ir Tėvelius.
Administracija
2012-08-21. Informacija pirmokų Tėveliams
Gerb. Tėveliai,
Mokykloje jau sukomplektuotos trys pirmos klasės. Sąrašai paskelbti mokykloje, skelbimų lentoje. Informacija teikiama telefonu 549542.
Gal kas turi ziniu ar ir darzelinukams ta data galioja?
Aciu, neriba
Jauciu ryt reikes i darzeli pasiskambint del tos datos.
Jei ka suzinosiu, parasysiu
Jauciu ryt reikes i darzeli pasiskambint del tos datos.
Jei ka suzinosiu, parasysiu
Darzelinukai, kaip ir mokinukai, sestadieni rugs. 1d 10h
QUOTE(Jazzmine @ 2012 08 19, 21:55)
Eina sau, merginos, atrodo Jus visos patvirtinsit mano vyro zodzius
As tai truputi bailoka, kas liecia slidzius ziemos kelius ir zverelius tamsiu paros metu
, bet, nepaisant to, Jusu puikus atsiliepimai siek tiek drasina pabandyti 
As tai truputi bailoka, kas liecia slidzius ziemos kelius ir zverelius tamsiu paros metu
Na, nereikia taip gąsdintis, tikrai nėra tas kelias toks slidus ir baisus, juk nebūtina lėkt kaip akis išdegus jei nedrąsu
Dėl žvėrelių tai pastoviai pagalvodavau, ačiū dievui, man joks nepasitaikė
QUOTE(Gelyteee @ 2012 08 23, 21:56)
Super. Aciu uz info
šiandien paskambino direktorė iš Kulautuvos ir pranešė, kad patekom į Riešutėlį
reikia kažką nuspręsti, bet nelabai pavyksta-gal kas žinot kas ten su naujom grupėm įvyko?
reikia kažką nuspręsti, bet nelabai pavyksta-gal kas žinot kas ten su naujom grupėm įvyko?
QUOTE(Gelyteee @ 2012 08 23, 22:56)
Hm... siandien kaip tik buvau sarasu pasiziuret ir paskaiciau skelbima apie svente - parasyta kad 1-4 klasems ir priesmokyklinukams. Aisku darzelinukai irgi manau gali ateiti pasiziureti, tik kazin ar bus aukletojos, nebent kaip ziurovais pabut...
Mes tai neisim, nueis pirmadieni i grupe su gelem ir viskas
QUOTE(Doviljana @ 2012 08 27, 12:41)
šiandien paskambino direktorė iš Kulautuvos ir pranešė, kad patekom į Riešutėlį
O riesutelis ne Raudondvaryje?
QUOTE(KreKre @ 2012 08 27, 16:23)
Raudondvaryje-įdomu, kad vasaros pradžioje mus patikino, kad jau į Riešutėlį tai tikrai nepateksim, nes dar eilės gale nuo pernai stovim, o šiandien paskambino direktorė to darželio kur lankom(Kulautuvoj) ir sako: "girdėjom išeinat
Pasiskambinom į Kriauzus-nepatenkam, tada į Riešutėlį-pasirodo ten...
kažkokias grupes atseit į Kriauzus iškėlė, ar naujų paformavo...Kažkaip stebina po pernykščio pokalbio-tai ir mastau-ar valdžia pasikeitė, ar vaikus 5 aukštais migdys?
Ne ne, nemigdys penkiais aukstais, tikrai priesmokykline iskele i Kriauzus, todel dar viena grupe sudare. Ir viskas cia ivyko birzelio gale kiek pamenu.O valdzia tai ta pati...
O tai kaip cia kulautuvos direktore zino anksciau kas kur iseina
QUOTE(KreKre @ 2012 08 27, 20:22)
Ne ne, nemigdys penkiais aukstais, tikrai priesmokykline iskele i Kriauzus, todel dar viena grupe sudare. Ir viskas cia ivyko birzelio gale kiek pamenu.O valdzia tai ta pati...
O tai kaip cia kulautuvos direktore zino anksciau kas kur iseina 
Man irgi šiek tiek keistoka, naobettačiau, svarbu, kad ir mes sužinojom
Bet keistai, kad is pacio Riesutelio niekas neskambina ir nepranesa, kad jus patekot? Kas ir kaip toliau, o direktores pagaut neimanoma
Tik nuejus pati pamaciau, kad esam ir mes sarasuose
Tik nuejus pati pamaciau, kad esam ir mes sarasuose
QUOTE(KreKre @ 2012 08 27, 15:23)
Hm... siandien kaip tik buvau sarasu pasiziuret ir paskaiciau skelbima apie svente - parasyta kad 1-4 klasems ir priesmokyklinukams. Aisku darzelinukai irgi manau gali ateiti pasiziureti, tik kazin ar bus aukletojos, nebent kaip ziurovais pabut...
Mano vienas priesmokyklinukas, tai prie jo ir sese vesimes su gelem
O as del darzelnk.auklyciu klausiau, ar jos bus, ar susipazinsim, ar suteiks visa info del grupes (nes man tai, kaip pirma kart vedanciai vaikus i darzeli tai lb.daug kas neaisku). Sake BUS