Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno raj, l/d RAUDONDVARYJE

Girdejau "viena ausimi", bet kazkaip kol kas neaktualu, tai labiau nesidomejau... Cia Riesutelyje
Atsakyti
Aciu ir uz tiek smile.gif
Atsakyti
Sveikos ,
Taip ,girdejau apie ta "mobiluji darzeli",skambino kelioms mamoms siule.As pati nesulaukiau skambucio ,bet jo kaina kiek girdejau 500lt blink.gif Bet pati net neplanuoju i toki vesti .Geriau jie jau sugalvotu geresni varianta - kaip ,kad dar keliu grupiu irengima arkazka .Nes nzn kada mano abu vaikai sulauks eiles i darzelius - turbut kai jau reiks i mokykla eiti doh.gif
Atsakyti
Kai buvom pas direktore uzrasyti pirmojo vaiko, ji jau tada bedavojosi, kad truksta vietu, daug norinciu, o papildomu grupiu irengti nera kur.
Tikriausiai del to ta mobilu darzeli ir sugalvojo, bet tokia kaina moketi... kas isgali tiek moketi tai ir leidzia arba i privatu arba aukle samdosi
Atsakyti
QUOTE(Doviljana @ 2011 08 18, 23:56)
Mes irgi į kulautuvą važinėsim  drinks_cheers.gif

Maciau kelios mamytes pradejo pernai leisti savo mazylius i Kulautuvos darzeli. Gal galetumete papasakoti kaip Jums ten sekasi, ar esate patenkintos? ax.gif
Ir dar labai domintu ar sunkiai sekesi sulaukti eiles Kulautuvos darzelyje?
Atsakyti
QUOTE(Jazzmine @ 2012 08 16, 17:31)
Maciau kelios mamytes pradejo pernai leisti savo mazylius i Kulautuvos darzeli. Gal galetumete papasakoti kaip Jums ten sekasi, ar esate patenkintos?  ax.gif
Ir dar labai domintu ar sunkiai sekesi sulaukti eiles Kulautuvos darzelyje?

Labai patenkinta-auklėtoja nereali, tokio kantrumo žmogaus turbūt nesu mačiusi,grupės nedidelės, mergina patenkinta, kiemas beveik pušyne, ko daugiau galima norėti? na nebent, kad nebūtų tų 20 km per dieną, visa kita-puiku thumbup.gif
šiemet vėl neatsirado vietų Raudondvario daržuose, tai net slapčia apsidžiaugiau ax.gif
pakliuvom labai lengvai- su direktore pernai pakalbėjom apie 08.20 tai tik pasiūlė pasirinkti ar į mažesnių, ar didesnių grupę leisim. Nei dovanų kokių nešėm, nei užuominų girdėjom...Štai ką reiškia nenusenęs žmogus kai įstaigai vadovauja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviljana @ 2012 08 18, 01:03)
Labai patenkinta-auklėtoja nereali, tokio kantrumo žmogaus turbūt nesu mačiusi,grupės nedidelės, mergina patenkinta, kiemas beveik pušyne, ko daugiau galima norėti? na nebent, kad nebūtų tų 20 km per dieną, visa kita-puiku  thumbup.gif

Kaip smagu girdeti! clap_1.gif Bandysime ir mes ten pakliuti... Va, tik vyras irgi ta pati minusa izvelge, kad kasdien atsieis 40km (jei skaiciuosim pirmyn-atgal kelione). Bet, galbut sis minusiukas atnes daug naudos mazyliui (turint omeny gryna ora ir kitus Jusu isvardintus privalumus) wub.gif
Nuosirdziai dekoju uz gera zinia! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na o mes atrodo jau keliausim i darza Raudondvaryje. Bet sirdi skauda del Kulautuvos - kai ipranti tai viskas taip super. Ir tas vaziavimas ne toks ilgas atrodo. Vaizdai apkinkui pavasari - unreal. Gal kiek pats Kulautuvos keliukas ziemos metu nerima keldavo. Ir zvereliai aplinkui smile.gif. Karta pris mane vaziuojancia masina stirna tiesiog persoko per kapota...
Isliks patys geriausi prisiminimai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neriba: 19 rugpjūčio 2012 - 20:29
Eina sau, merginos, atrodo Jus visos patvirtinsit mano vyro zodzius unsure.gif
QUOTE(neriba @ 2012 08 19, 21:28)
Gal kiek pats Kulautuvos keliukas ziemos metu nerima keldavo. Ir zvereliai aplinkui smile.gif. Karta pris mane vaziuojancia masina stirna tiesiog persoko per kapota...

As tai truputi bailoka, kas liecia slidzius ziemos kelius ir zverelius tamsiu paros metu happy.gif , bet, nepaisant to, Jusu puikus atsiliepimai siek tiek drasina pabandyti nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazzmine: 19 rugpjūčio 2012 - 21:59
Sveikos, mamytes,

si rugseji manieji 2 vaikuciai irgi trepsens i Raudondvario darzeli. Tik man cia toks klausimas... ax.gif Nelabai zinau ka reik ruostis, nestis tai rugsejo 1ajai. Mes ka tik sugrize is UK 5kiu metu emigracijos, ten visai kita tvarka. Kiek atsimenu, kad is savo laiku nesdavom geles, bet ir tai cia mokykloj.
O ka i darzeli imasi vaikai? Ypac ta pirmaja diena?
Ar gal kokias dovaneles auklytei nesat?

Beje, turbut rugsejo 3d ta pirmoji darzelio diena?
Atsakyti
QUOTE(Gelyteee @ 2012 08 19, 22:01)
Sveikos, mamytes,

si rugseji manieji 2 vaikuciai irgi trepsens i Raudondvario darzeli. Tik man cia toks klausimas...  ax.gif Nelabai zinau ka reik ruostis, nestis tai rugsejo 1ajai. Mes ka tik sugrize is UK 5kiu metu emigracijos, ten visai kita tvarka. Kiek atsimenu, kad is savo laiku nesdavom geles, bet ir tai cia mokykloj.
O ka i darzeli imasi vaikai? Ypac ta pirmaja diena?
Ar gal kokias dovaneles auklytei nesat?

Beje, turbut rugsejo 3d ta pirmoji darzelio diena?

Nu cia geri klausimai aisku...
Pvz Kulautuvoje tai buvau simboliskai nupirkusi po gelyte, tik dukrai ta pasikeitusi aplinka - buvo truputi shokas, tai teko man paciai padovanoti aukletojoms. Bet va irgi galvojau, kiek pirkti? Aukletoja, auklyte, dar pasirodo buna gi pakaitines aukletojos. Bet su 2 prasisukom, nes TA diena vis tik buvo viena aukletoja ir auklyte. Pati diena buvo gan paprasta (gal kad maziuku grupe), gavo vaikuciai pusrycius, paskui pietus. O paskui beveik visi namo isvaziavo, niekas nesimigde.
Del Raudondvario - tvarkos nezinau, bet manau elgsiuosi lygiai taip pat, nupirksiu po gele aukletojai ir auklytei. Dovanos rugsejo 1 tai kiek neiprastas dalykas, juolab kad nezinai apskritai kaip toliau seksis...
O del datos - siulau pasekti http://www.raudondvaris.lt/ naujienas - nu tikiuosi ten bus ideta kada pirma diena i darzeli.
Atsakyti
Dekui uz ats, neriba 4u.gif
Man labai praverte mirksiukas.gif

O ka beje darysi su mazgium, ar ji vesiesi kartu, ar kam paliksi? Mes tai su vyru noresim kartu eiti, tai ir mazyli tektu vestis kartu.
Beje, mano mergaite irgi 2008m gimusi, tik vasara (ir vardas Liepa). Gal i ta pacia grupele eis
Atsakyti