Nenoriu nieko įžeisti, bet ir man depiliuotos vyro kojos atrodo šlykščiai....

O plaukuotos seksualiai

Nebent tai darytum dėl profesijos (esi plaukikas ar pan) ar dėl seksualinės pakraipos (tada susilauktum palaikymo

).
Bet kokiu atveju, sėkmės!
P.S. Beje, pamėginau įsivaizduoti, kiek dėžučių juostelių reikėtų

skaičiuoju pagal save: nesu iš smulkiųjų, tik žemo ūgio, depiliuoju visas kojas nuo viršaus iki apačios, man reikia 3-4 dėžučių. Įsivaizduoju, kad vyrui reikėtų bent kokių 5-6. Paskaičiuok, kiek kainuotų visos tos dėžutės, tada pridėk savo laiko kainą (nes nepatyręs terliosiesi labai ilgai, min. 3 val, ir ne visas vietas pasieksi, pvz.: šlaunų užpakalinė dalis, pakinkliai taip pat sunkiau pasiekiami)... gal geriau būtų salone? sumokėtum tik šiek tiek daugiau, nei depiliuodamasis namie. Dar turėtum įvertinti tai, kad nusiplėšęs pirmąją juostelę, antrosios ilgai nesiryši klijuoti

(man taip buvo).
Jei vis dėlto nuspręstum depiliuotis ir atlikti šią procedūrą namie, perkirpk juosteles pe pusę: mažesnis plotas, todėl mažiau skauda

tik tada žiūrėk, kad gerai užklijuotum (turi likti nevaškuoto popieriaus juostelė, kad būtų už ko paimti).
Dar (gal ir pats žinai, bet vis tiek kartoju): dažniausiai kartu su juostelėmis būna podepiliacinės servetėlės. Jomis valyk odą tada, kai jau būsi pabaigęs depiliaciją. Pati nemėginau, bet kai kurios merginos sako, kad vaško likučiai nusiima ir su aliejumi. Atsiprašau, jei per daug ir per smulkmeniškai (ir per daug akivaizdžius dalykus) parašiau, bet kai aš pati ką nors darau pirmą kartą, noriu apie tai susirinkti kuo daugiau informacijos, nes kas vienam būna akivaizdu, kitam gali ir į galvą nešauti.
Sėkmės!
Papildyta:
QUOTE(gracija @ 2008 04 01, 19:34)
Na mano brangiausias bandė depiliuotis savo pikantišką vietą. Na tą, kur kabo visada. Man nežinant apsiklijavo juosta ir bandė plėšti. Plėšė staigiai. Anot jo paties, vos nenusiplėšė su visais.

Su kojomis taip gal nebūtų, bet jei plonesnės, o plaukų tikrai daug...
Ach, tie vyrai...

lūžau iš juoko pamėginusi saviškį tokioje situacijoje įsivaizduoti

bet kartu ir gaila pasidarė, noras paguost kilo...