Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų depiliacija - moterų nuomonės

Nebebludyk tu su ta depiliacija.....mes tave ir be jos sampanu pavaisinsim bigsmile.gif flirt.gif
Atsakyti
Tikrai? na as jus galeciau apvaisinti sampanu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(miyavi @ 2008 04 02, 13:01)
Tikrai? na as jus galeciau apvaisinti sampanu  blush2.gif

Labai jau dviprasmiškas tas tavo žodis "apvaisint".....apvaisint ar apvaišint bigsmile.gif
Atsakyti
pavaisint smile.gif tik sumakaluotos raides vietom smile.gif
Atsakyti
oi, beprasmiskas terliojimasis tas vaikino depiliavimas. jeigu nesergi narcisizmu, tai neverta pradet sio zaidimo. for sure
bet jeigu sergi, tau kad suprastum, nusipirk kokius 6 vnt depiliacinio kremo, isitikink kad neturi jokiu randeliu, riebiai issitepk, pabuk apie 10-20 min (nepamenu tiksliai) nesiremdamas niekur, tuomet atlik laaabai slykscia koses su plaukais grandima nuo kuno, fe. nusiprauses, pasalink kremui atsparius plaukus su peiliuku. tuomet lauk efektu, pirma neisvengiamo paberimo, nebent esu supernealergiskos odos, po 2 dienu siaubingai besibadanciu seriu, kuriu tavo mergina nepateisins lovoje, ir po poros savaiciu, jeigu nori islaikyti neplaukuotuma kartok viska is naujo, sekmes
Atsakyti
blush2.gif
Atsakyti
Nenoriu nieko įžeisti, bet ir man depiliuotos vyro kojos atrodo šlykščiai.... rolleyes.gif O plaukuotos seksualiai blush2.gif Nebent tai darytum dėl profesijos (esi plaukikas ar pan) ar dėl seksualinės pakraipos (tada susilauktum palaikymo drinks_cheers.gif ).
Bet kokiu atveju, sėkmės!
P.S. Beje, pamėginau įsivaizduoti, kiek dėžučių juostelių reikėtų g.gif skaičiuoju pagal save: nesu iš smulkiųjų, tik žemo ūgio, depiliuoju visas kojas nuo viršaus iki apačios, man reikia 3-4 dėžučių. Įsivaizduoju, kad vyrui reikėtų bent kokių 5-6. Paskaičiuok, kiek kainuotų visos tos dėžutės, tada pridėk savo laiko kainą (nes nepatyręs terliosiesi labai ilgai, min. 3 val, ir ne visas vietas pasieksi, pvz.: šlaunų užpakalinė dalis, pakinkliai taip pat sunkiau pasiekiami)... gal geriau būtų salone? sumokėtum tik šiek tiek daugiau, nei depiliuodamasis namie. Dar turėtum įvertinti tai, kad nusiplėšęs pirmąją juostelę, antrosios ilgai nesiryši klijuoti lotuliukas.gif (man taip buvo).
Jei vis dėlto nuspręstum depiliuotis ir atlikti šią procedūrą namie, perkirpk juosteles pe pusę: mažesnis plotas, todėl mažiau skauda mirksiukas.gif tik tada žiūrėk, kad gerai užklijuotum (turi likti nevaškuoto popieriaus juostelė, kad būtų už ko paimti).
Dar (gal ir pats žinai, bet vis tiek kartoju): dažniausiai kartu su juostelėmis būna podepiliacinės servetėlės. Jomis valyk odą tada, kai jau būsi pabaigęs depiliaciją. Pati nemėginau, bet kai kurios merginos sako, kad vaško likučiai nusiima ir su aliejumi. Atsiprašau, jei per daug ir per smulkmeniškai (ir per daug akivaizdžius dalykus) parašiau, bet kai aš pati ką nors darau pirmą kartą, noriu apie tai susirinkti kuo daugiau informacijos, nes kas vienam būna akivaizdu, kitam gali ir į galvą nešauti.
Sėkmės!

Papildyta:
QUOTE(gracija @ 2008 04 01, 19:34)
Na mano brangiausias bandė depiliuotis savo pikantišką vietą. Na tą, kur kabo visada. Man nežinant apsiklijavo juosta ir bandė plėšti. Plėšė staigiai. Anot jo paties, vos nenusiplėšė su visais.  doh.gif  Su kojomis taip gal nebūtų, bet jei plonesnės, o plaukų tikrai daug...

Ach, tie vyrai... doh.gif lūžau iš juoko pamėginusi saviškį tokioje situacijoje įsivaizduoti lotuliukas.gif bet kartu ir gaila pasidarė, noras paguost kilo... rolleyes.gif
Atsakyti
man asmenishkai patinka vyras su plaukais smile.gif man tai vyrishka ir grazhu ax.gif galiu prie jo plaukuoto jaustis shvelni ir grazhute 4u.gif wub.gif tik reikia kad jis savim rupintusi, plaukaik turi likt 4u.gif ax.gif wub.gif
Atsakyti
Sveiki. Netycia paskaitinejau tema ir nusprendziau pasiulyt viena iseiti - Veet vasko juosteles vyrams. Lietuvoj parduotuvese dar neteko matyt, bet uzsieniuose yra. Teko isigyt, bet per daug. Turiu kelias atliekamas dezutes. Galeciau jas parduot, jeigu kam labai reikia. Kam idomu, rasykit privacia zinute ir susitarsim del kainos.

Cia issamiau:

http://www.veetforme...home/index.html
Atsakyti
Aci uuz issamu aprasyma, vis kelaite abejoniu
Atsakyti
QUOTE(miyavi @ 2008 03 28, 22:11)
Sveiki forumieciai... Susiduriau su problema. nes visu pirma esu vyras. geda eiti i grozio salona depiliutis koju... Plaukai juodi ir apzele kaip aps arkly,  neesu dar senis, nemaloniai jauciuosi... noreciau suzinoti, kiek dezuciu vasko reikai visoms tongue.gif  kojoms kiek juosteliu ir kokai vasko ir juosteliu kaina? na manau instrukcija bus viduje tai issistudijuoti galesiu apts. Kad skaudes taip pad zinau... Ir dar viena probleme meginau skusti skustuku, baisiais skauda tas vietas, lyg duria kaskas, ka daryti? ohmy.gif

oi, vyruti... Nesidepiliuok gal... Aš čia rimtai... Nebent apsitvarkyt pažastis gali, bet kojų tai tikrai nerekomenduočiau... Nežinau, kaip kitoms moterims, bet man kuo vyras plaukuotesnis, tuo geriau.. blush2.gif Bet čia turbūt ne šiame skyrelyje diskutuoti reikia... ax.gif
Bet čia tik mano vienos nuomonė...
tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolie23: 07 balandžio 2008 - 14:53
QUOTE(mergytia @ 2008 04 06, 17:42)
man asmenishkai patinka vyras su plaukais  smile.gif  man  tai vyrishka ir grazhu  ax.gif  galiu prie jo plaukuoto jaustis shvelni ir grazhute  4u.gif  wub.gif  tik reikia kad jis savim rupintusi, plaukaik turi likt  4u.gif  ax.gif  wub.gif

Man irgi plautuoti vyrai super... Gal aš kokia nenormali, bet man tai laaaabaaaiii gražu ir seksualu... blush2.gif
Atsakyti