Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų depiliacija - moterų nuomonės

QUOTE(jolie23 @ 2008 04 07, 14:56)
Man irgi plautuoti vyrai super... Gal aš kokia nenormali, bet man tai laaaabaaaiii gražu ir seksualu...  blush2.gif

bet tarkim kai jau per daug plauku tai man negrazhu.... doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
kodel man vienam tai sukelia diskomforta blink.gif
Atsakyti
Sunkiai įsivaizduoju vyriškį plikom kojytėm blush2.gif

Na bet jei gražu tau, tai svarbiausia.

Vaško juostelių manau 2 pakelių reikėtų. Kainos svyruoja pakeliui maždaug 15-40 litų. Jei brangiausios, nereiškia, kad geriausios. Bet pačios pigiausios tai tikrai prastos doh.gif Rinkis viduriuką.
Atsakyti
Kuo mažiau plaukų, tuo geriau mirksiukas.gif

Bet švelnių plaukučių turi būti ant kojų ir rankų.

Gauruotų labai nemėgstu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 04 07, 21:54)
Sunkiai įsivaizduoju vyriškį plikom kojytėm blush2.gif

Na bet jei gražu tau, tai svarbiausia.

Vaško juostelių manau 2 pakelių reikėtų. Kainos svyruoja pakeliui maždaug 15-40 litų. Jei brangiausios, nereiškia, kad geriausios. Bet pačios pigiausios tai tikrai prastos doh.gif Rinkis viduriuką.

Na nusidepiliavus su vasku gali plauekliai iaugti? gali paberti? jei taip, tai ka daryti? ka anudoti nuo paberimo kad oda grazesne butu ir ka daryti kad plaukelaii nauji neiaugtu?
Atsakyti
Man bjauriausia, kai vasara vyrukams is pazastu pro maike gaurai lenda. Fe! Jau taip neestetiskai atrodo. Gali tu plauku buti, bet trumpuciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biski tinginiuke @ 2008 04 08, 13:33)
Man bjauriausia, kai vasara vyrukams is pazastu pro maike gaurai lenda. Fe! Jau taip neestetiskai atrodo. Gali tu plauku buti, bet trumpuciu  smile.gif

taip,trumpi ir nesusigarbanoje kitaip atrodo,o kai ilgi tai raitosi i visas puses...man taip pat labai negrazu,kai per marskiniu apykakle krutines plaukai lipa schmoll.gif
Atsakyti
Na man tai nekliudo pas vyra jokie plaukeliai...nebent jei nori gali pazastis apsitvarkyt ax.gif
O pazistu toki vyruka,kuris depiliuojas viska,ypatingai tada,kai buna kokios rungtynes(jis kulturistas) ir tenka nuolat klausytis jo pasakojimu kaip jam salina plaukelius nuo ivairiu vietu doh.gif jis gatavas ir atraitot nuo merginu kelnes paziuret ar kojos nudepiliuotos ir pas katra svelnesnes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mano berniukas turi kur kas daugiau plauku nei as lotuliukas.gif bet man tai is tiesu ir patinka... aisku pazastys susitvarko ir is po marskiniu kuokstai nekrenta lotuliukas.gif

o Tavo winona minimas kulturistas tai mane tikriausiai is proto isvarytu, bijociau koki karta nesusitvarkius susitikti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 04 07, 21:54)

Juostelių kiekis labai priklauso nuo plaukuotumo, 2 pakelių manau, vyriškiui tikrai nepakaks, nebent labai jau nevyriškai plaukuotas... blush2.gif Man pačiai 2 pakelių reikia (čia bikinis ir kojos), o juk vyruko ir odos plotas tikrai didesnis... Siūlyčiau eiti pas kosmetologę, jei jau labai nori depiliuotis...
Atsakyti
zinau viena gera posaki: kuo vyru kojos labiau apauge, tuo jie daugiau sugeba lovoje blush2.gif

beje man asmeniskai apaugusios vyru kojos netrukdo. ko labiausia nemegstu tai apaugusiu ju nugaru! blink.gif
Atsakyti
nu sprendziau nesidepiliuoti koju, daug kas patare, pamascaiu smile.gif bet va bent sikna ir binikini patvarkyt kad razu butu, gal skustukais?
Atsakyti