QUOTE(miyavi @ 2008 04 16, 00:42)
O moteriai maloniau kai vyras su apzelusia sikna?
Nustebsi, bet malonumas ne nuo to priklauso...
Papildyta:
QUOTE(mylėti... @ 2008 04 16, 01:03)
Ir aš taip manau...
Prisijuokiau iki ašarų

QUOTE(dovzil @ 2008 04 02, 17:51)
manau galetu tą ir aną

QUOTE(miyavi @ 2008 04 07, 20:50)
prisigalvojai nereikalingu kompleksu, mane net jaudina plaukuoti vyrai

o pakirpus su plauku kirpimo masinele nei spuoguciu nieko nebus?

m?
Cia gal ne i tema, bet maniskis didziavyris, pazastinius plaukus rauna, sakes, pati neistveriu, kazkaip bikini depiliuojant neskauda, o pazastis tragiskai... o tam nieko, melnikaites genu turi muset

QUOTE(miyavi @ 2008 04 21, 08:41)
neturetu

QUOTE(miyavi @ 2008 03 29, 08:46)
Na del estetinio vaizdo viena akrta kol dar nesilta nusilupciau, ataugtu smulkesni plaukelaii grazesnis vaizdas
nes as nepakenciu tu savo plauk uant koju .. tenn e plauaki o arklio kailis
atsiprasau jei izeidziau gyvunus 

tai paskiau bus dar didesni kaip nuskusi

man pas vyra koojos nuskustos ner baisiau,pazastys va turi buti svarios be plaukeliu ,nu su nugara plaukuota aciu dievui nesusiduriau ir nenoriu susidurti net skamba feeee,o siaip vyrus plaukai tam tik rose vietose puosia,man net nesiskutes vyras kelias dienas grazus toks kaitinantis krauja laukinukas

QUOTE(miyavi @ 2008 03 28, 22:11)
Sveiki forumieciai... Susiduriau su problema. nes visu pirma esu vyras. geda eiti i grozio salona depiliutis koju... Plaukai juodi ir apzele kaip aps arkly, neesu dar senis, nemaloniai jauciuosi... noreciau suzinoti, kiek dezuciu vasko reikai visoms kojoms kiek juosteliu ir kokai vasko ir juosteliu kaina? na manau instrukcija bus viduje tai issistudijuoti galesiu apts. Kad skaudes taip pad zinau... Ir dar viena probleme meginau skusti skustuku, baisiais skauda tas vietas, lyg duria kaskas, ka daryti? 

IŠPRORĖJO ŽMOGUS

Oh my god ...

QUOTE(Kriaka @ 2003 09 01, 01:49)
Na, kai jau plaukai matosi pro atsegtus viršuje marškinius man tai daugiau primena beždžionę. Aišku niekur nedingsi, yra kaip yra.
Mano galva tai net labai seksualu sakyčiau...

Papildyta:
QUOTE(mergytia @ 2008 04 06, 17:42)
man asmenishkai patinka vyras su plaukais
man tai vyrishka ir grazhu
galiu prie jo plaukuoto jaustis shvelni ir grazhute
tik reikia kad jis savim rupintusi, plaukaik turi likt

Beabejo, skustos pažastys- privalums, o visa kita turi būt neliečiama