Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų depiliacija - moterų nuomonės

manau kad sita tema jau pakankamai issipetojo, ka butu uzdaryta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(miyavi @ 2008 04 16, 00:42)
O moteriai maloniau kai vyras su apzelusia sikna?

Nustebsi, bet malonumas ne nuo to priklauso...
Papildyta:
QUOTE(mylėti... @ 2008 04 16, 01:03)
manau kad sita tema jau pakankamai issipetojo, ka butu uzdaryta  unsure.gif

Ir aš taip manau...
Atsakyti
Prisijuokiau iki ašarų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dovzil @ 2008 04 02, 17:51)
Labai jau dviprasmiškas tas tavo žodis "apvaisint".....apvaisint ar apvaišint  bigsmile.gif

manau galetu tą ir aną hihihi.gif

QUOTE(miyavi @ 2008 04 07, 20:50)
kodel man vienam tai sukelia diskomforta  blink.gif

prisigalvojai nereikalingu kompleksu, mane net jaudina plaukuoti vyrai wub.gif nesvaik manai gražu kai pas vyrą plaukiukai kaip pas viščiuką plonučiai silpnučiai??? nea ražiau ir bent jau man maloniau kai tokia "kieti" vyriški wub.gif wub.gif wub.gif cool.gif jei kur reikia gali žirklutem ar kokia kirpimo mašinėle pakarpyt bet skust nereikia schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 18 balandžio 2008 - 21:03
o pakirpus su plauku kirpimo masinele nei spuoguciu nieko nebus? smile.gif
Atsakyti
m?
Atsakyti
Cia gal ne i tema, bet maniskis didziavyris, pazastinius plaukus rauna, sakes, pati neistveriu, kazkaip bikini depiliuojant neskauda, o pazastis tragiskai... o tam nieko, melnikaites genu turi muset biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miyavi @ 2008 04 21, 08:41)
o pakirpus su plauku kirpimo masinele nei spuoguciu nieko nebus? smile.gif

neturetu smile.gif as savo MB su depiliatoriaus skutimo galvute depiliuoju ir nieko smile.gif patenkintas ir jis ir as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miyavi @ 2008 03 29, 08:46)
Na del estetinio vaizdo viena akrta kol dar nesilta nusilupciau, ataugtu smulkesni plaukelaii grazesnis vaizdas smile.gif nes as nepakenciu tu savo plauk uant koju .. tenn e plauaki o arklio kailis sad.gif atsiprasau jei izeidziau gyvunus  4u.gif

tai paskiau bus dar didesni kaip nuskusi biggrin.gif ka tada darysi ....
man pas vyra koojos nuskustos ner baisiau,pazastys va turi buti svarios be plaukeliu ,nu su nugara plaukuota aciu dievui nesusiduriau ir nenoriu susidurti net skamba feeee,o siaip vyrus plaukai tam tik rose vietose puosia,man net nesiskutes vyras kelias dienas grazus toks kaitinantis krauja laukinukas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miyavi @ 2008 03 28, 22:11)
Sveiki forumieciai... Susiduriau su problema. nes visu pirma esu vyras. geda eiti i grozio salona depiliutis koju... Plaukai juodi ir apzele kaip aps arkly,  neesu dar senis, nemaloniai jauciuosi... noreciau suzinoti, kiek dezuciu vasko reikai visoms kojoms kiek juosteliu ir kokai vasko ir juosteliu kaina? na manau instrukcija bus viduje tai issistudijuoti galesiu apts. Kad skaudes taip pad zinau... Ir dar viena probleme meginau skusti skustuku, baisiais skauda tas vietas, lyg duria kaskas, ka daryti? ohmy.gif

IŠPRORĖJO ŽMOGUS fool.gif Iš savęs vyriškumą atimt nori help.gif Nėra NIEKO ŠLYKŠČIAU už moterišką vyrą blink.gif
Oh my god ... swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2003 09 01, 01:49)
Na, kai jau plaukai matosi pro atsegtus viršuje marškinius –man tai daugiau primena beždžionę. Aišku niekur nedingsi, yra kaip yra.

Mano galva tai net labai seksualu sakyčiau... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(mergytia @ 2008 04 06, 17:42)
man asmenishkai patinka vyras su plaukais  smile.gif  man  tai vyrishka ir grazhu  ax.gif  galiu prie jo plaukuoto jaustis shvelni ir grazhute  4u.gif  wub.gif  tik reikia kad jis savim rupintusi, plaukaik turi likt  4u.gif  ax.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif Pritariu visom keturiom tongue.gif
Beabejo, skustos pažastys- privalums, o visa kita turi būt neliečiama lotuliukas.gif Na, gal labai plaukuotos nugaros žavesio nekelia, bet- yra kaip yra, ir net jei ant mano vyro nugaros išdygtų plaukai, tikrai neliepčiau jam depiliuotis... schmoll.gif
Atsakyti