Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų depiliacija - moterų nuomonės

QUOTE(Smilga222 @ 2008 05 29, 16:19)
mano vyras skutasi pazastis,ir ''pasitrumpina''bet viena kart netycia jam kazkas ten nepavyko,tai pusiau plikai,pusiau trikampiu nusiskito,oj juoko buvo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mano vyras pats skutasi tik barzdą, visa kita jam skutu ir trumpinu aš ax.gif

Čia jau buvo panaši diskusija su vaikinu, kuris norėjo plikai depiliuotis dubcę ir dar kitą vietą. Tai va, manau, kad PLIKAI depiliuotis tas vietas yra blogai biggrin.gif

Atsakyti
Man patinka, kai vyrai yra plaukuoti (aisku, jog proto ribose smile.gif ). Labai labai patinka, kai krutine ir pilvas yra siek tiek plaukuoti smile.gif O plaukuotos pazastys bei kojos visiskai netrikdo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ibieililiai @ 2008 06 04, 20:48)
Man patinka, kai vyrai yra plaukuoti (aisku, jog proto ribose smile.gif ). Labai labai patinka, kai krutine ir pilvas yra siek tiek plaukuoti smile.gif O plaukuotos pazastys bei kojos visiskai netrikdo smile.gif

Brrr...
Atsakyti
QUOTE(frigidiska @ 2008 06 04, 23:31)

Na bet kodėl "brrr", juk jei vyras švarus, gražus, kvepiantis - tie plaukiukai keli pažąstyse nemaišo visai smile.gif
Neseniai mačiau filmą - rodė ten nuodėmės vertą gražuolį, po dušu besiprausiantį rolleyes.gif Ir ką jūs manot - pažąstyse buvo plaukelių, specialiai dar žiūrėjau tongue.gif

Atsakyti
Sveikutes,
mano nuomone kad ir daug higieniskiau ir daug tvarkingiau atrodo kai vyras visur pasitrumpina plaukus,aisku kai visai plikai tai jau juokinga lotuliukas.gif Pazystu kelis tokius sexus lotuliukas.gif doh.gif ir atrodo rimti vyrai ir merginom nesiskundzia ir viskas su jais tvarkoj,bet skuta krutine(kitu vietu nemaciau biggrin.gif ) tai kai tie plaukai ataugineja taaaip juokingai atrodo lotuliukas.gif nyyygaliuuu...tai jau geriau tada su vasku nuvarytu.
Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 06 04, 23:09)
Na bet kodėl "brrr", juk jei vyras švarus, gražus, kvepiantis - tie plaukiukai keli pažąstyse nemaišo visai smile.gif
Neseniai mačiau filmą - rodė ten nuodėmės vertą gražuolį, po dušu besiprausiantį rolleyes.gif  Ir ką jūs manot - pažąstyse buvo plaukelių, specialiai dar žiūrėjau  tongue.gif

Zinoma filme viskas atrodo graziau...
Atsakyti
Man asmeniskai nepatinka plaukuoti vyrai,daug metu lankiau baseina,gal ipratau matyti tvarkingus kunus,be jokiu plaukeliu,grazus,glotnus kunas....nu bet cia jau kam kaip patogiau,svarbiausia bent jau is pazastu nestyrotu rizi plaukai doh.gif
Atsakyti
as dievinu,kai vyras skutasi pazastis,cia pirmoje vietoje,nekenciu jokiu ten gauru,esu pasislykstejus ne vienu schmoll.gif kojas skusti vyrams nereikia,isskyrus sportininkus,krutine gauruota irgi neveza,jeigu mazai plaukeliu,ne ilgi,tada nieko,bet kai pilna krutine gauru,tai jau nezavi,kaip tokia krutine buciuoti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(frigidiska @ 2008 06 05, 21:43)
Zinoma filme viskas atrodo graziau...

man net filmuose negrazu,suprantu tik tokius atvejus,kai skuatsi masinelem ir vos vos atauge dygliukai,tada grazu,bet kai ilgi plaukai,kad ir keli schmoll.gif
Atsakyti
Kelis metus jau vaikstau i baseina, tai ten tokiu vaizdeliu prisiziuriu g.gif Geriausiai tai atrodo kai ateina vyrukai balti kaip susirs, krutine plika, o aplink spenelius plauku kuoksteliai styro lotuliukas.gif
Atsakyti
man tai feeee jeigu vyrai ar moterys net!,nesiskuta pazastu,negaliu ziuret karsta.gif o siaip manes visai negundo ir vyrai su apzelusiom krutinem blush2.gif kazkaip nzn...... rolleyes.gif db dar pries akis toks vaizdelis iskilo:turejau kazkada plaukuota lb kaimyne jei apie koki 30 metu buvo,ir vaiksciodavo pastoviai su apzelusiom pazastim....ir dar koju nesiskusdavo,o tikrai plaukuota buvo,tai nekoks vaizdelis budavo dar kai vaikiskas koinytes iki kauliuku uzsidedavo.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2008 06 05, 19:22)
bet skuta krutine(kitu vietu nemaciau biggrin.gif ) tai kai tie plaukai ataugineja taaaip juokingai atrodo lotuliukas.gif  nyyygaliuuu...tai jau geriau tada su vasku nuvarytu.

feee blink.gif aš jau įsivaizduoju kaip atrodo ataugantys plaukai ant krūtinės schmoll.gif
Atsakyti
Skaito čia jus kokis gauruotis ir ašaras braukia tongue.gif Pažąstytes dar galima nusiskusti, bet jei vyras labai plaukuotas - ir krūtinė, ir kojos, ir dubcė - gi neskus viso kūno smile.gif

Atsakyti