oho,ir visos taip rupinates savo vyrais?

Vyrui manau pazastys privalu buti nuogos, man labai neestetiska kai styro kuokstai ir dar tie vyrukai galvoja, jog tai "a le nevyriska procedura"
. Na, ir bikini zona patvarkyta/patrumpinta bent jau privalu. Bet ko jau ko, bet depiliuoti ir kitaip tvarkyti nugara, krutine net pati neleisciau. Cia juk ne moters kuno plaukuciai, o vyro gaurai!

nieko nera baisiau uz apsileidusi vyra
Na, jei profesija nereikalauja - tai kojos krutine gali but plaukuota, bet visa kita man graziau ir estetiskiau, kai sutvarkyta. Smagu, kad ir lietuviai jau po truputi isdrista pravrti kosmetologiniu kabinetu duris. Aisku, ne be moteru iniciatyvos
. Dazniausiai - pries vestuves, tada ir veida valo, ir depiliuojasi, ir manikiurui "leidziasi"
..
Beje, labai idomu stebeti ju reakcija: depiliuojami jie tyli ir gink dieve jokio garso neleidzia, darant veido proceduras, aiskink jiems neaiskinus ka tu ten darai - klapsi akim ir jauciasi kaip kosmose, o per manikiura - labai idemiai stebi ir paskui ilgai ziuri kaip ju nagai pasikeite
. Bet vyrai superiniai klientai - visada patenkinti

Beje, labai idomu stebeti ju reakcija: depiliuojami jie tyli ir gink dieve jokio garso neleidzia, darant veido proceduras, aiskink jiems neaiskinus ka tu ten darai - klapsi akim ir jauciasi kaip kosmose, o per manikiura - labai idemiai stebi ir paskui ilgai ziuri kaip ju nagai pasikeite

Nemanau, kad nuo depiliacijos nors kiek nukentėtų vyro VYRIŠKUMAS - kitas ir nedepiliuotas/apaugęs/apžėlęs į tokį epitetą net pretenduoti negali 
Gražu, kai vyras dėl savo moters stengiasi ir tvarko savo kūną, - nori jai patikti.
O perlenkiančių lazdą, manau, visada buvo ir bus. Bet jei specialybė reikalauja depiliuotis visą kūną kaip moteriai (turiu omeny plaukikus, striptizo šokėjus), negali juk smerkti

Gražu, kai vyras dėl savo moters stengiasi ir tvarko savo kūną, - nori jai patikti.
O perlenkiančių lazdą, manau, visada buvo ir bus. Bet jei specialybė reikalauja depiliuotis visą kūną kaip moteriai (turiu omeny plaukikus, striptizo šokėjus), negali juk smerkti

na,gal depiliacija ir ne,bet trumpinimas plauku visai nieko.Priimtina

Nežinau, gal aš kokios seno sukirpimo, bet man plaukai netrugdo. Extra atveju pakirpti bikinio zoną ir pažastų plaukelius ,daugiau gink dieve.
Man laaaabai gražus vyrų plaukuotumas , čia ,matyt, skonio reikalas
aišku, jei kažkoks vyras bus šiaip nepatrauklus ir belenkaip nevalyvas, tai tokio jau nebegelbstės ir man patinkantys 'gaureliai'
Man laaaabai gražus vyrų plaukuotumas , čia ,matyt, skonio reikalas

aišku, jei kažkoks vyras bus šiaip nepatrauklus ir belenkaip nevalyvas, tai tokio jau nebegelbstės ir man patinkantys 'gaureliai'

na juos trumpai kerpant,jie juk lieka,niekur nedings,o ilgesni,na nz,gal cia rimtai skonio reikalas.Tik man atrodo kad ilgesnis plaukas ir kvapa geriau laiko,ar klystu?

Man yra VYRISKA kai vyras atrodo VYRISKAI ty. plaukuota krutine, kojos, ir bikini. na pazastys turetu buti nudepiliuotos, gali buti ir bikini zona patrumpinta

cia kaip ir visur,kiek zmoniu,tiek nuomoniu