[smiley=grr.gif]Na jau,na jau,Simba,daleiskim eina vyras papludymiu-is pazastu vilna kyso,nu jau atsiprasau,vaizdelis ne koks,nepatinka,oi ne!!! [smiley=grr.gif] [smiley=grr.gif]
QUOTE |
Man tai feeeee... :-/ Man grazu,kai vyras apzeles tik "ten",ir tai megstu kai pasitvarko... Visur kitur plaukai nepageidaujami (pazastys,kojos siek tiek ![]() ![]() |
pilnai sutinku su tavo nuomone - labai baisu gauruotas vyras. Kodel moterys turi kankintis, kad butu grazios, o vyrai i save ziuri pro pirstus?
GAURUOTAS VYRAS-FUI,FUI, FUI.ŽIAURIAI NEPATINKA KAI VYRUI IŠ NOSIES MATOSI PLAUKAI.

Man gauruoti vyrukai ir baisiai nepatinka:)Saikingai apsiplaukave tai dar puse velnio,nu bet kai ir kupra,ir krutine apaugus tai nera baisiau..
Oi prisiminiau kazkada skaityta interviu su D.Butkute ir jos fraze: " ...man patinka myletis su vyru, kai galiu isikibti i jo nugaros plaukus..."

o cia jau per riebiai pasakyta tada gali kasas pinti ant krutines dredus

Na maniskis tai lengvai gauruotukas, bet net nepavadinciau jo gauruotu, gal plaukuotu. O apie gauruotus meskinus - gal yra kam patinka, bet tai ne man.
o man patinka plaukuoti vyrai labai. va mano vyrioko krutine visa apzhelusi ir pilvukas labai gauruotas kojytes ir t.t. pazhastys tegu bun. man ne kiek netrugdo :] nuo nugarytes tai as jam kartais papeshioju plaukelius ju ten nedaug, o va intymia vietele nuolat prashau jo pasikarpyti, nes kai prizhelia tokios 5 cm ir daugiau kasos, tai jau ir surast ten ka nros sunku buna

QUOTE (asilisa @ 2004 12 04, 23:21) |
Man gauruoti vyrukai ir baisiai nepatinka:)Saikingai apsiplaukave tai dar puse velnio,nu bet kai ir kupra,ir krutine apaugus tai nera baisiau.. |
Feeeee man irgi nepatinka

Nu man labai pzele vyrai ir ne prie sirdies... mano vyriokas lengvai apauges ir tie plaukeliai pakankamai svelnus
o pazastis jis visada pats skutasi, nereikia net raginti... jam nepatinka prizelusios ir prakaitu dvokiancios pazastys... ex... tie musu meskiukai

Maniskis irgi plaukuotas bet aciu Dievui kad nesuper gauruotas. Ir tai uzknisa, nes plauku pilna lova rytais
. Pazastis irgi skutasi be paliepimu. As juokauju, kad kai bus senuciukas tai juokingai atrodys lendantys plaukai is nosies ir ausu

na as visa laika sakydavau kad mano vyras tai "bezdzione " nebus
ir prisisnekejau turiu toki gauruotuka ir niekaip neprikalbinu kad nors pazastis issidepiliuotu o firmine atmaske kas as tau "pyd....."
tai va ir turiu
tad dabar pries sakydama niekada gyvenime gerai pagalvoju o kartais ir nutyliu

tai va ir turiu