QUOTE(Ramiele @ 2010 12 24, 16:30)
Vyras turi būti vyriškas. Bentjau man

Nekelia baimės plaukuoti vyrai, man tai kaip tik patinka

o tokie modeliukai nudepiliuoti man iškart su gejais asocijuojasi ir visiškai netraukia
man patinka apzele vyrai. ant krutinis saviskiui neleidziu net patrumpint. jis ant krutines anksciau nedepiliuodavo, bet trumpai nuskusdavo. pazastyse ir intymioje vieteleje plaukai turi buti kuo trumpiau nukirpti, bet ne nuskusti ir ne israuti. man negrazu kai vyras depiliuojasi kojas ir rankas- atrodo kaip apipesiotas gaidys. deja daznas italas salina plaukus nuo visu vieteliu. maniskis ju turi daug..bet leidziu patrumpint tik intymioje vieteleje ir pazastyse. turi ir plauku ant nugaros, bet ne daug.. ir man jie netrukdo. vyras turi buti apzeles- man tai seksualu
Papildyta:
QUOTE(*Pabuciuota @ 2011 01 16, 20:43)
Gaila, bet maniškis nelinkęs depiliuotis intymios vietelės, kas man nepatinka. Pažastis tik kartais nusiskuta, nepatinka man ir šitai, bandžiau švelniai užsiminti, bet matyt nelabai suprato. Kojų plaukuotumas emocijų nekelia, o va dėl krūtinės plaukų alpstu, kaip man patinka

Gal mergaitės turit patarimų kaip jam užsiminti apie intymios vietos depliaciją? Sakė jam niežtėjo nusidepiliavus tai daugiau to nebedaro
sakyk kad drauguzis didesnis atrodys..maniskis ten kartais nusidepiliuoja kremu, juokingai atrodo, bet visai patinka..labiau matosi grozybes
Papildyta:
QUOTE(CarolineS @ 2010 10 19, 00:10)
Man asmeniskai kuo maziau plauku pas vyra tuo labiau jis man patinka.
nu man neplaukuotas vyras nevyriskas atrodo, o dar jeigu kudas...

vyras be plauku kaip moteris arba gejus atrodo. mane apzelus krutine patinka, patinka svelniai i ja pasitrint
Papildyta:
QUOTE(Mitsouko @ 2010 12 21, 15:07)

kur juostele? "ten" turi buti nukirpta kuo trumpiau, bet ne nepiliuota. jeigu "buzgynai" tai pasimest gali...kur kas slyksciau kai pleze matai kad moteriai is bikinio "toje" vietoje lenda plaukai, apzele kojos ir pazastys..fui...