Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų depiliacija - moterų nuomonės

QUOTE(NEREIDĖ @ 2011 01 03, 17:36)
pazastys ir intymi vietele privalo buti sutvarkytos ax.gif slykstu, ypac vasara, kai koks simpatiskas vyrukas pakelia rankas ir svysteli bruzgynai biggrin.gif

100% pritariu drinks_cheers.gif
Maniskis nelabai apzeles, visad susitvarkes pazastis inintyvia vieta. Kojos ir rankos siek tiek plaukuotos, man netrukdo.
Nepatinka labai apzele vyrai, apie plaukuota nugara net nekalbu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramiele @ 2010 12 24, 16:30)
Vyras turi būti vyriškas. Bentjau man blush2.gif  Nekelia baimės plaukuoti vyrai, man tai kaip tik patinka biggrin.gif  o tokie modeliukai nudepiliuoti man iškart su gejais asocijuojasi ir visiškai netraukia schmoll.gif

man patinka apzele vyrai. ant krutinis saviskiui neleidziu net patrumpint. jis ant krutines anksciau nedepiliuodavo, bet trumpai nuskusdavo. pazastyse ir intymioje vieteleje plaukai turi buti kuo trumpiau nukirpti, bet ne nuskusti ir ne israuti. man negrazu kai vyras depiliuojasi kojas ir rankas- atrodo kaip apipesiotas gaidys. deja daznas italas salina plaukus nuo visu vieteliu. maniskis ju turi daug..bet leidziu patrumpint tik intymioje vieteleje ir pazastyse. turi ir plauku ant nugaros, bet ne daug.. ir man jie netrukdo. vyras turi buti apzeles- man tai seksualu tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(*Pabuciuota @ 2011 01 16, 20:43)
Gaila, bet maniškis nelinkęs depiliuotis intymios vietelės, kas man nepatinka. Pažastis tik kartais nusiskuta, nepatinka man ir šitai, bandžiau švelniai užsiminti, bet matyt nelabai suprato. Kojų plaukuotumas emocijų nekelia, o va dėl krūtinės plaukų alpstu, kaip man patinka blush2.gif Gal mergaitės turit patarimų kaip jam užsiminti apie intymios vietos depliaciją? Sakė jam niežtėjo nusidepiliavus tai daugiau to nebedaro blink.gif

sakyk kad drauguzis didesnis atrodys..maniskis ten kartais nusidepiliuoja kremu, juokingai atrodo, bet visai patinka..labiau matosi grozybes biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(CarolineS @ 2010 10 19, 00:10)
Man asmeniskai kuo maziau plauku pas vyra  tuo labiau jis man patinka.  4u.gif

nu man neplaukuotas vyras nevyriskas atrodo, o dar jeigu kudas... doh.gif doh.gif vyras be plauku kaip moteris arba gejus atrodo. mane apzelus krutine patinka, patinka svelniai i ja pasitrint
Papildyta:
QUOTE(Mitsouko @ 2010 12 21, 15:07)
Sutinku su viskuo.
man kaip tik gražu plaukuoti vyrai,išsigąsčiau pamačiusi,kad kojos depiliuotos ir tik juostelė "ten" palikta  doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

g.gif g.gif g.gif kur juostele? "ten" turi buti nukirpta kuo trumpiau, bet ne nepiliuota. jeigu "buzgynai" tai pasimest gali...kur kas slyksciau kai pleze matai kad moteriai is bikinio "toje" vietoje lenda plaukai, apzele kojos ir pazastys..fui... blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Man nebent ilgi kuokstai pazastyse nelabai, ypac vasara... O siaip tai vyras nuo moters juk turi skirtis mirksiukas.gif Man kvaila atrodo vyrai su depiliuotom krutinem ir kojom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorotele @ 2011 01 19, 13:10)
Man nebent ilgi kuokstai pazastyse nelabai, ypac vasara... O siaip tai vyras nuo moters juk turi skirtis  mirksiukas.gif  Man kvaila atrodo vyrai su depiliuotom krutinem ir kojom  biggrin.gif

100% sutinku ax.gif
Atsakyti
Mano nuomone, pažastys neturi būt plaukuotos, nugara irgi. Krūtinė patinka, kai neplaukuota, tačiau keli plaukeliai netrukdo, na, o kojas ar rankas depiliuot, tai tikrai nevyriška... kažkaip keistai jausčiaus liečiant vyrišką, bet it kūdikio odelė švelnų kūnąbiggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
Mano klientės dažnai paklausia: o jūs ir vyrams atliekate depiliacijas? ax.gif
Nežinau, na negalėčiau vyrams tokių procedūrų atlikt, negalėčiau ir tiek blush2.gif
MB turbūt pasiustų jei į namus pradėčiau svetimus vyrus įsileidinėt, būtų nekas manau lotuliukas.gif
O šiaip manasis tik pažastis nusiskuta, prisižiūri, yra tvarkingas, švarus, nežinau kaip sureaguočiau jei jis "ten" pradėtų karpyti, skusti, gal esu per daug konservatyvių pažiūrų, nežinau... smile.gif
Atsakyti
mano vyras skuta ir pazastis ir zemiau wink.gif negaleciau dabar ziuret i apzelusius kiausus wink.gif
Atsakyti
Vyras turi būti vyriškas o ne plikas. Aišku tam "vyriškumui" irgi yra tam tikros ribos, man būtina, kad pažastys būtų sutvarkytos, tačiau kiekvieną mėnesį depiliuoti krutinę, ar visiškai pliką palikti "draugužį" tai jau tikrai nevyriška schmoll.gif g.gif
Atsakyti
o mano draugas depiliuoja ir pažastis, ir krūtinę ir nugarą.. Man taip patinka kaip ir jam. Beja, dėl sporto depiliuoja ir kojas, tai keistokas jausmas prie jo prisiglausti ir jausti dygliukus ant kojų.. g.gif
Atsakyti
Maniskis susitvarkes ir krutine, ir pazastis, ir apacioje, ir uzpakaliuka ax.gif ir net kojas rolleyes.gif delto visada juokauju, ar nesushalsi kai atejs ziema be plauku? : lotuliukas.gif
bet seip grazu kai vyras susitvarkes, labai retai rasi lietuvi vyra kuris skirtu dideli demesi savo isvaizdai.. smile.gif

O del tu pasisakymu jeigu vyras nudepiliuotom kojom yra "gejus" arba "gaidys" tai tikrai nesutinku, cia jau kiekvieno asmeninis reikalas, kas kaip kam patinka, o jei sutikti su tu mergaiciuo nuomone, tai, visi plaukikai, dviratininkai, ir didzioji dalis futbolininku yra gejai, nes pas juos ant koju nera plauku! lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teneniel: 12 vasario 2011 - 05:09
QUOTE(Partena! @ 2011 02 03, 15:50)
Vyras turi būti vyriškas o ne plikas. Aišku tam "vyriškumui" irgi yra tam tikros ribos, man būtina, kad pažastys būtų sutvarkytos, tačiau kiekvieną mėnesį depiliuoti krutinę, ar visiškai pliką palikti "draugužį" tai jau tikrai nevyriška schmoll.gif  g.gif

Pritariu, man svarbiausia, kad pažastys būtų sutvarkytos, visa kita man nevyriškai atrodo, tik kiekviena tą vyriškumą kitaip supranta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stafisss @ 2011 02 12, 14:07)
Pritariu, man svarbiausia, kad pažastys būtų sutvarkytos, visa kita man nevyriškai atrodo, tik kiekviena tą vyriškumą kitaip supranta  smile.gif

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti