Pas mano pazistama krumai auga po pazastym, ir smirda neraliai ir kaip jam pasakyti kad nuskustu neisivaizduoju. Nesuprantu kaip zmonai neslykstu prigulti salia "kvepiancio krumelio"
. Mano vyras sutvarko pazastys ir tarp koju, visur kitur mazai turi.
QUOTE(chiki-piki @ 2010 09 21, 20:31)
Pas mano pazistama krumai auga po pazastym, ir smirda neraliai ir kaip jam pasakyti kad nuskustu neisivaizduoju. Nesuprantu kaip zmonai neslykstu prigulti salia "kvepiancio krumelio"
. Mano
Fe, pats baisiausias dalykas- "vyras" smirdantis prakaitu
QUOTE(dani @ 2003 08 31, 21:33)
Apie moteriskas depiliacijas tiek prikalbejome, kad pasidare idomu: kaip jus ziurite i vyriskus gaurus, t.y. apzelusia krutine, plaukuotas kojas ir t.t. Ar jums tai patinka, ar geriau plikuciai, t.y. neapzelusi ir plikute krutine, pusiau nuzelusios kojos 8) Va manekenai ir kulturistai skutinejasi, nes tokie grozio standartai. Man grazu nuzelusi krutine, kazkaip labai erotiska :
:-[ Del nuzelusios nugaros dar galeciau pasigincyti, bet krutinei atsispirti negaliu
O jei dar plaukeliai matosi pro atsegtus virsuje marskinius, tai oi kaip uzveda ;D ;D
Na kaip myliu savo vyra,tai man seip netrugdo jo plaukuotos kojytes
manau bent tas vietas kur prakaituojama butina depiliuoti, butina del higienos
nu koju skust vyrui tikrai kad nereik, manau
o pazastis yra privalu, nes kitaip smirdakaip privemtos
Ten irgi reiktu krumynus apkartpyt
o visa kita gerai.
Kai nugara ir krutine apzelus ta man labai nepatinka, tai dziaugiuos kad manasis ner bezdzionzmogis
(nenoriu tik nieko izeist aisku
)
Kai nugara ir krutine apzelus ta man labai nepatinka, tai dziaugiuos kad manasis ner bezdzionzmogis
QUOTE(CarolineS @ 2010 10 18, 23:10)
man irgi
aisku koju depiliuot nereiktu bet kitas vietas, tai manau butina, kaip kad bikini ar pazastis (jei ten daug plaukuciu)
QUOTE(CarolineS @ 2010 10 19, 01:10)
Pritariu sakyciau pazastis skusti privaloma
QUOTE(EEERNESTUKAS @ 2010 10 25, 22:34)
QUOTE(mylimuke @ 2010 12 21, 11:10)
Gerai, jeigu susitvarko pažastis ir apsikarpo TEN. Bet jeigu vyras itin gausiai plaukuotas (kas man žiaaaauriai seksualu), tai tie pliki plotai labai nekaip atrodo
Svarbiausia, manau, kad nesmirdėtų, tai ir plaukai tada būti gali 
Sutinku su viskuo.
man kaip tik gražu plaukuoti vyrai,išsigąsčiau pamačiusi,kad kojos depiliuotos ir tik juostelė "ten" palikta