Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų depiliacija - moterų nuomonės

QUOTE(Delhia @ 2011 08 10, 12:21)
Nesuk sau galvos ir mazu maziausiai galvok ka merginos galvoja ar ko jos iesko, nei ju pazysti ir ju nepazinsi, susirask mergina kuriai jusu vyriskumas patiks ir jus pats jausites nusirenges puikiai pries savo mylimaja nesvarbu kiek plaukuciu ant savo kuno jus turite, tik laikykis higienos.  biggrin.gif

Nemanau, kad nors viena atsirastu, kuriai patiktu plaukuotos pazastys ar tarpukojis g.gif nebent pati tokia pat apzelus butu mirksiukas.gif
Atsakyti
patinka saikingai plaukuoti wub.gif nemėgstu plaukų ant krūtinės, ant nugaros, o juolab ant užpakalio doh.gif pažastyse dar toleruočiau, apačioje neturi būti plika, bet sutvarkyta thumbup.gif plaukuotos kojos man- būtinybė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2011 08 10, 12:39)
Nemanau, kad nors viena atsirastu, kuriai patiktu plaukuotos pazastys ar tarpukojis g.gif nebent pati tokia pat apzelus butu mirksiukas.gif

Aha Flirt, tokia ir esu kaip ir sakote krumais ir kerpem apaugus, lotuliukas.gif lotuliukas.gif kad net klientai nebegali tvertis mano kvapeliu. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O man tai nesvarbu gi man mano kvapas patinka thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Sprendi apie kitus pagal save!!! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Delhia @ 2011 08 12, 21:23)
Aha Flirt, tokia ir esu kaip ir sakote krumais ir kerpem apaugus,  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kad net klientai nebegali tvertis mano kvapeliu.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O man tai nesvarbu gi man mano kvapas patinka  thumbup.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sprendi apie kitus pagal save!!!  lotuliukas.gif

Tai argi as cia tau taikiau, bet kaip sako uz teisybe visi pyksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2011 08 12, 21:27)
Tai argi as cia tau taikiau, bet kaip sako uz teisybe visi pyksta biggrin.gif

Matai kaip jums atrodo, mano zynutes nemokate ju perskaityti nes matote kiekvienoje zynuteje pykti lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Psihologai tai pasakytu, kad turite problemu su kitu zmoniu nuomonemis.
Jums patarciau kreiptis i juos, ir sis skyrelis jums netinka. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delhia: 12 rugpjūčio 2011 - 23:28
QUOTE(Delhia @ 2011 08 12, 22:26)
Matai kaip jums atrodo, mano zynutes nemokate ju perskaityti nes matote kiekvienoje zynuteje pykti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Psihologai tai pasakytu, kad turite problemu su kitu zmoniu nuomonemis.
Jums patarciau kreiptis i juos, ir sis skyrelis jums netinka.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jums, mums, musu daug lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fantastique @ 2011 08 11, 09:44)
patinka saikingai plaukuoti  wub.gif  nemėgstu plaukų ant krūtinės, ant nugaros, o juolab ant užpakalio  doh.gif  pažastyse dar toleruočiau, apačioje neturi būti plika, bet sutvarkyta  thumbup.gif  plaukuotos kojos man- būtinybė  biggrin.gif

Mano nuomonė tokia pati. Tik aš pažastyse netoleruoju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2011 06 15, 15:02)
100% uz intymios vetos ir pazastu depiliacija! Slykstu ziuret, islinde prakaituoti pazastu plaukai, jau nekalbant apie plaukuotus suprakaitavusius kiausus.

O man šlykštu skaityti kaip rašote. Kažkaip ryškiai nemoteriška. O neskaityti negaliu- rašot, vadinasi norit būti išgirsta.
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2011 08 15, 12:39)
O man šlykštu skaityti kaip rašote. Kažkaip ryškiai nemoteriška. O neskaityti negaliu- rašot, vadinasi norit būti išgirsta.

O teko kam nors tureti "reikalu" su visiskai nudepiliuotu ten vyriskiu? Ar nera perdaug neiprasta? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 08 14, 10:36)
Mano nuomonė tokia pati. Tik aš pažastyse netoleruoju  rolleyes.gif

Mano nuomonė tokia pati drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pabandytų mano vyras nesiskusti pažastų ir "ten apačioje", tai negulčiau į bendrą lovą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dancer @ 2011 10 06, 19:09)
Pabandytų mano vyras nesiskusti pažastų ir "ten apačioje", tai negulčiau į bendrą lovą  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti